Ben bir gerizekaliyim sanirim...

Adamın derdi para koparmakmış bu konudan anladığım diğer konularınızı göremedim ama bu konudan bunu çıkardım eski bir kız arkadaş eşinden gizli kuyumcudan para almış buna ne dert oluyor külliyen yalan sen yat kalkta o parayı kaptırmadığına dua et kadın sırtından geçinmeye kalkan adamdan nefret ediyorum

Kadının güçlü olmasıyla kendini ezik hisseden ve bunu belli etmicem diye uğraşırken kendini rezil eden ,daha yeterli olgunluğa erişememis bi birey.o kişinin olgunlaşması ve adam olması çok zor bence. Değerli vaktinizi bununla harcamayın.

Adamin 5 para etmez oldugu taa buradan belli. Mum dibine karanlik derler belki de sen o yuzden goremiyorsun. Witch konusmaya bile degmez. Birak bu kisiliksizi.

Bu adamın olmayacağı belli ama oldurmaya çalışıyorsun. Sal yakasını gitsin. Erkek kıtlığı mı var?

Eski (kız arkadaşı değil sozde) ama ben öyle hissediyorum bu kişiliksiz için borç almış.
Bu da kendi borcunu benden istiyor.
Sözde kadın bunun için zor durumda kalmış
Bana ne ?!?!?!

Bu adamın olmayacağı belli ama oldurmaya çalışıyorsun. Sal yakasını gitsin. Erkek kıtlığı mı var?

Oldurmaya çalışmıyorum benim bunla sonum yok bunu anlayacak zekam var şükür..
Ama bana neden bu denli ucuz davrandı
Daha önceki konuda yazdığım gibi arkadaşımdı
Keşke öyle kalsaydi

Adamin 5 para etmez oldugu taa buradan belli. Mum dibine karanlik derler belki de sen o yuzden goremiyorsun. Witch konusmaya bile degmez. Birak bu kisiliksizi.

Kafamda sürekli yankılanıyor soyledikleri
Beni cezalandırmaya çalıştı...

Oldurmaya çalışmıyorum benim bunla sonum yok bunu anlayacak zekam var şükür..
Ama bana neden bu denli ucuz davrandı
Daha önceki konuda yazdığım gibi arkadaşımdı
Keşke öyle kalsaydi
Bence sana özel değil davranışı. O öyle bir adam.

Dur şimdi o gece sozde borç aldığı kadın aradı ya benim yanımda gece 1 gibi
Sözde paradan bahsediyorlar ...
Belki de o kadını önceden ayarttı
O saatte aramasini istedi
Oltayı attı yakalanmami bekledi..
Sözde ben konuşmaya şahit olacaktım
Çıkarıp o istediği parayı verecektim...
Sizce bu olamaz mı?

Bibibella
Nooption 3nity
Milana22

Onceden de konu acmistiniz ve sanki yine memnun degildiniz hatta duygusal olarak beraber olmadiginiz icin karsinizdaki sizinle ilgilenmediginden iliskiyi bitirmistiniz.
Siz karsinizdaki ne yaparsa yapsin on bes bin degil bir milyon istese ve sizinle ilgilenmese o parayi vericek gibisiniz.
Size karsi tavirlarina ragmen de iliskiye devam ediceksiniz.
Tek sorun adamin sizin istediginiz gibi davranmamasi ve davranmayacak.
Ama siz boyle inisli cikisli devam edersiniz.
Adam ayni adam olucak siz ayni siz.

Benden o parayı alamayacağı için gorusmemekle tehdit etti
Defol git dedim gitmedi
Benden o parayı alamayacağı için o denli çirkinleşti
Sonra geri bastı..
Yeterince mental olarak bulandım..
Ama zaaf bildiğin gibi bişey değilmiş.
Elbetteki aklımın önüne geçmeyecek öyle umuyorum ama ben bu davranışı hiç haketmedim .
Kizginligim kendime

Gayette doğruyu yanlışı bilen gören sosyal bir insansınız anladığım kadarıyla. Bu ilişki size iyi gelmiyor belli. İyi güzel gelen bir adam yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…