Ben bir gerizekaliyim.

happiness s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
493
1.067
113
Alnımın ortasına yazdırmak istiyorum bunu. Yaklaşık 2 ay önce nisanlanmak üzere olduğum adam ailesi istemiyor beni diye 4 yilimizi cöpe atarak benden ayrıldı. Ölüyorum sandım. Hergün ağlayarak uyandim. Ama o beni bi kere yanlislikla bile olsa aramadi. Spora falan da gidiyormuş. Hayatina bakiyor yani. Peki ben ne yaptım. O hayatına bakıyor ben her dk msj beklerken o devam edebiliyor bi sekilde diye tuttum lisans zamani benden bayaaa hoşlanan bir cocuga seni tanimak istiyorum diye msj attim.ama sevgili olmak istemiyorum aramizda duygusal bir bağda olmasina gerek yok ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum diye yazdım. O da şuan hic uygun degilim diye cevap yazmis. Ben kendimi cok kücülmuş hissediyorum. Cok basit bir kız gibi hissediyorum. Ben bunu niye yaptigimi bile bilmiyorum. Ufacık parcalara ayrilip yok olmak istiyorum.

Son düzenleme:
Alnımın ortasına yazdırmak istiyorum bunu. Yaklaşık 2 ay önce nisanlanmak üzere olduğum adam ailesi istemiyor beni diye 4 yilimizi cöpe atarak benden ayrıldı. Ölüyorum sandım. Hergün ağlayarak uyandim. Ama o beni bi kere yanlislikla bile olsa aramadi. Spora falan da gidiyormuş. Hayatina bakiyor yani. Peki ben ne yaptım. O hayatına bakıyor ben her dk msj beklerken o devam edebiliyor bi sekilde diye tuttum lisans zamani benden bayaaa hoşlanan bir cocuga seni tanimak istiyorum diye msj attim.ama sevgili olmak istemiyorum aramizda duygusal bir bağda olmasina gerek yok ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum diye yazdım. O da şuan hic uygun degilim diye cevap yazmis. Ben kendimi cok kücülmuş hissediyorum. Cok basit bir kız gibi hissediyorum. Ben bunu niye yaptigimi bile bilmiyorum. Ufacık parcalara ayrilip yok olmak istiyorum. Sevgilim beni yari yolda birakmis bile olsa onu tertemiz severdim. Şimdi kendimi çok kirlenmiş hissediyorum.
Sukretki erkenden kurtuldun cocuk belki musait degil gercekten bence sakin ol biraz kirlenmis falanda degilsin

Ne varki bunda.. sizi terkedip giden birini halen düşünmek ve yoluna devam etmemek daha küçültücü aslinda.. sizde yolunuza bakın kafanizi dağitmak icin yeni hobiler bulun.. yeni insanlarla tanişip eski defterleri kapatin.. ayrica banada biri duygusal bir bağ olmadan tanimak istiyorum felan dese bende uygun değilim derdim heralde..

Size yapılan bir hatayı siz bir başka hatayla kapatmaya çalışmışsınız. iyiki o ikinci kişi olumlu birşey dememiş ama artık olan olmuş.

Aklınızı tamamen boşaltana kadar bir başka kimseye gerçekten yönelmeyin. Sizi yorar sadece ve böyle kötü hisler hiç gitmez.

Kalbinize ferahlıklar gelsin inşallah.

Dünya üzerinde o kadar büyük acılarla savaşan insanlar varken kendini bi serefsiz yüzünden küçük hissetmen gerçekten saçma. Lütfen hayat'ın sadece bir erkekten oluşmadığını anla, gör, Hisset. Ve yola devam et. Tek başına öyle güçlü ol ki kendin bile kendine hayran kal ve umursama. Annen baban olmadığı sürece de insanları salla gitsin. Takma kafaya! Hayat acılara yas tutacak kadar uzun değil.

Lisans zamanı diye belirttiğinize göre okul dönemi bitmiş. Çocuk da hayatına bakmıştır doğal olarak. Sanki kapınızı aşındırıyormuş gibi bir mesaj atmışsınız.
Garip olmuş ama olan olmuş artık, kendinize bu kadar yüklenmeyin. Herkes ayrılık acısıyla saçmalayabilir.

Eski sevgilinizle bittiği de iyi olmuş. Ailesinin lafıyla sizi geçtim, kendi 4 senesini çöpe atan adam evlenseniz size neler yapardı kim bilir.
Bittiğine şükredin bence.

Ava giderken avlanmak deniyor buna. Diğer adamı yara bandı yapmaya niyet etmişsiniz ama neyse ki amacınıza ulaşamamışsınız.
Biliyor sevgilimden yeni ayrildigimi ve ciddi bir iliskim oldugunu. Zaten ben sevgili olmak istemiyorum bunun icin dogru bir zamanda degil yanliş yapmiş olacagimi biliyorum. Sadece nasil biri oldugunu merak ediyorum arkadaş olarak diye yazdım. Haklisiniz belki onu kullanmak istedim sirf kendimi rahatlatmak icin. Belki de bu kadar kücülmüs hissetmemin bir nedeni de budur.

Nihayetinde niyetnde o var ama. Eski sevgilisi umarsızca gezip tozuyor diye hırs yapıp, ondan hoşlandığına emin olduğu bir adama mesaj atıyor. Bir erkek yapsa neler derdik burda...
Yani ama sonucta 4 sene bi dala tutunup kafa dagitmasi lazim

Dünya üzerinde o kadar büyük acılarla savaşan insanlar varken kendini bi serefsiz yüzünden küçük hissetmen gerçekten saçma. Lütfen hayat'ın sadece bir erkekten oluşmadığını anla, gör, Hisset. Ve yola devam et. Tek başına öyle güçlü ol ki kendin bile kendine hayran kal ve umursama. Annen baban olmadığı sürece de insanları salla gitsin. Takma kafaya! Hayat acılara yas tutacak kadar uzun değil.
Cok tesekkur ederim destek msjiniz icin. Cok zor bir hayati güclü kimseye muhtac olmadan devam ettiren bir insanken hayatımda ilk defa böyle bir saçmalık yaptım. Kendime gercekten hic yakistiramiyorum. 4 yıl sonunda sudan çıkmiş baliğa dönüştüm. Dogrularim yanlislarim karisti. Bunun son hatam olmasi icin caba gosterecegim. Ve kendime biri olmadan yeni bir yol cizmeye calisacagim.

ayrılık sonrası sanırım çoğu kişi bu şekilde davranabiliyo; ben de benzer bi durum yaşamıştım bi süre geçsin unutup gidiyosunuz bazen arada aklınıza geliyo yine utanıp kendinize kızıyosunuz falan ama geçiyor gidiyor boşverin.

4 yıllık ilişki, nişanlanmaya 2 ay kalmış ve ailesinin sizi istemediğini ondan duyuyorsunuz. beynim error verdi.

Back
X