Ben bir gerizekaliyim.

"Yaklaşık 2 ay önce nisanlanmak üzere olduğum" önceden sonra virgül olmayınca cümlenin anlamı değişmiş. büyük ihtimal ailesi akrabalarından bi kız bulmuştur.

geçmeyecek sandığımız her şey her gün geçip gidiyor..

Sizin için zor bi zaman ama geçtiğini göreceksiniz ve o gün oh be iyi ki kurtarmışsın beni Allahım diyeceksiniz.

şu an uygun değilim dediyse demiş eminim dönecektir en uygun zamanında

akışına bırakın herşeyi kirlendiğiniz falan yok..

ve hayatınızın esas aşkı sizi bir yerde bekliyor eminim ki. Girin ılık bi duş alın bi melisa çayı için sevdiğiniz güvendiğiniz arkadaşlarınızla konuşun hatta buluşun

küçülmediniz kirlenmediniz rezil olmadinız ve hayatınız mahvolmadı bunun farkına varın. Siz hayatınızda kimse yokken de vardınız.

güçlü mutlu ve başarılı bir kadın olun sizi kaybedenler pişman olsun.. Ayrıca şu eski nişanlınızı stalklamayın hatta hala takipleşiyorsanız bi güzel mutlu mesut şeyler paylaşın.

bence başarırsınız derin bi nefes alıp toparlanın ve yarın yeni hayatınızın ilk günü olsun. yeni insanlar tanımaktan çekinmeyin ve yeni hobiler edinmekten..
Cok tesekkür ederim. Ne kadar ilımlı ve insanı rahatlatan birisiniz. Kendimi bilmiyorum ama bence sizin cok tatlış bir kalbiniz var. :) dediklerinizi deneyeceğim, sevgiler.

Adam spora gidiyormuş, sizin gibi cepte gördüklerine mesaj atmıyormuş ki. Birşeyler yapmaya karar vermenize sevindim ama siz de spora gitmeyi falan deneyin bence.
Kimseye nispet olsun diye bir şey yapmayın, iyi hissetmek için yapın.

Biliyor sevgilimden yeni ayrildigimi ve ciddi bir iliskim oldugunu. Zaten ben sevgili olmak istemiyorum bunun icin dogru bir zamanda degil yanliş yapmiş olacagimi biliyorum. Sadece nasil biri oldugunu merak ediyorum arkadaş olarak diye yazdım. Haklisiniz belki onu kullanmak istedim sirf kendimi rahatlatmak icin. Belki de bu kadar kücülmüs hissetmemin bir nedeni de budur.
O da farkına varmış olacak ki konuşmak istememiş haklı da

Spora vs gidiyor oluşu,hayatını eğlenerek geçiriyor anlamına gelmez sadece. Belki o da hala seviyor,ama aile vs etkeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Sizi unutmak için spor,başka aktivitelerde bulunuyor. Bence siz de böyle yapabilirsiniz,mesaj atmanız gerçekten çok kötü hem karşı taraf hem sizin için.
o spora gidebiliyor ama ben kolumu bile kaldiracak enerjiyi kendimde bulamiyorum diye düsündüm.cok adaletsiz geldi. Msj olayinin cok sacma oldugunun farkindayim. Umarım bundan sonrası icin doğru kararlar veririm. Tesekkur ederim yanitiniza

Ne alaka kirlenmek falan anlamadım ?
Çocuk muhtemelen strateji yapıyor hemen atlamıyım diye. Geri dönmezse de kendi bilir. Kendini küçük düşürecek bi hareket değil bence bu. Gayet de medeni bi şekilde arkadaş olmayı teklif etmişsin. Bunu eski sevgiline inat olsun diye yaptıysan, kapat o defteri. Gerçekten arkadaşlar edin, sen de spora git, hayatına devam et.

Adam spora gidiyormuş, sizin gibi cepte gördüklerine mesaj atmıyormuş ki. Birşeyler yapmaya karar vermenize sevindim ama siz de spora gitmeyi falan deneyin bence.
Kimseye nispet olsun diye bir şey yapmayın, iyi hissetmek için yapın.
Sizce ben bunun yanlış olduğunu bilmesem kendime gerizekali der miyim.aşk kontrolu kaybedince böyle sacma seyler yaptirabiliyor iste. Gercekten pismanım :)

Neden kendinizi bu kadar alçaltıyorsunuz arkadaş ya? İlla hayatında biri olmak zorunda mı? Saçma sapan bi adama niye mesaj atıyorsun yani, niye bu kadar alçalıyorsunuz? Attığın mesajın saçmalığına baksana et parçası mısın sen de duygusal bağ olmadan tanımak istiyorsun yani, üstelik senden zamanında hoşlanmış birine diyorsun bunu. Gayet de acını dindirmek için yapmışsın. Tamam deseydi ne olacaktı yara bandı mı yapacaktın? Yoksa uygun bi zamanda seni kullanıp yüz üstü bırakmasını mı bekleyecektin? Gerçekten kızdım tanımıyorum etmiyorum ama bir arkadasım yapmış gibi kızdım sana... Üzüntünün evreleri var inkar, öfke, pazarlık, depresyon, kabullenme... Hepsini tek tek yaşa ki ileride acın tekrar karşına çıkmasın. Kimisi 1 haftada atlatır kimisi 1 yıl. Ama yaşa. Onu da boşver herkes kendi hayatından sorumludur. Ne yapıyor ediyor diye merak etme. Ağlayacaksan doya doya ağla. Ama değersiz aptal bir et parçası değilsin sen. Bir annenin babanın evladısın. Hepimize yanlış yapılıyor, kırılıyoruz önemli olan güçlü olabilmek. Zaten bu platform da bunun için var. Toparlan hatun! Başkalarına da bulaşma en azından sağlıklı bir ilişki kurabilecek düzeye gelene kadar yapma bunu... Sana yanlış yapan insanlara da ikinci şansını tanıma.

Alnımın ortasına yazdırmak istiyorum bunu. Yaklaşık 2 ay önce nisanlanmak üzere olduğum adam ailesi istemiyor beni diye 4 yilimizi cöpe atarak benden ayrıldı. Ölüyorum sandım. Hergün ağlayarak uyandim. Ama o beni bi kere yanlislikla bile olsa aramadi. Spora falan da gidiyormuş. Hayatina bakiyor yani. Peki ben ne yaptım. O hayatına bakıyor ben her dk msj beklerken o devam edebiliyor bi sekilde diye tuttum lisans zamani benden bayaaa hoşlanan bir cocuga seni tanimak istiyorum diye msj attim.ama sevgili olmak istemiyorum aramizda duygusal bir bağda olmasina gerek yok ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum diye yazdım. O da şuan hic uygun degilim diye cevap yazmis. Ben kendimi cok kücülmuş hissediyorum. Cok basit bir kız gibi hissediyorum. Ben bunu niye yaptigimi bile bilmiyorum. Ufacık parcalara ayrilip yok olmak istiyorum. Sevgilim beni yari yolda birakmis bile olsa onu tertemiz severdim. Şimdi kendimi çok kirlenmiş hissediyorum.
Ailesi neden istemedi seni

Sizce ben bunun yanlış olduğunu bilmesem kendime gerizekali der miyim.aşk kontrolu kaybedince böyle sacma seyler yaptirabiliyor iste. Gercekten pismanım :)

Farkındalık çok önemli bu tip konularda. Hatanızı biliyorsanız zaten sorun yok.
Hayatınızı yaşamaya devam etmenizi öneririm, sizi sevip değer veriyorsa zaten ailesini bir şekilde ikna edip size gelir. Gelmiyorsa da iyi ki gitmiş dersiniz aylar sonra.

Ne alaka kirlenmek falan anlamadım ?
Çocuk muhtemelen strateji yapıyor hemen atlamıyım diye. Geri dönmezse de kendi bilir. Kendini küçük düşürecek bi hareket değil bence bu. Gayet de medeni bi şekilde arkadaş olmayı teklif etmişsin. Bunu eski sevgiline inat olsun diye yaptıysan, kapat o defteri. Gerçekten arkadaşlar edin, sen de spora git, hayatına devam et.
Kirlenmek derken şöyle kendi sevgime saygım kalmamıs gibi. Hani benim sevgim beni ilgilendirirdi. Ve bu sevginin saf bi sekilde sona ermesini tercih ederdim. Boyle seyler yaparak bitirmeye calişmayi değil. Bir anda kalktim bunu yaptım. Eger ki o cocuk bana yazsaydi ya da yazarsa onunla gercekten duygularimi acik bir sekilde paylasacagim. Kimseyi kandirma yada kullanma ahlaksizligini yapmak istemem. Arkadas olmak isterse de tabii ki olurum.

Neden kendinizi bu kadar alçaltıyorsunuz arkadaş ya? İlla hayatında biri olmak zorunda mı? Saçma sapan bi adama niye mesaj atıyorsun yani, niye bu kadar alçalıyorsunuz? Attığın mesajın saçmalığına baksana et parçası mısın sen de duygusal bağ olmadan tanımak istiyorsun yani, üstelik senden zamanında hoşlanmış birine diyorsun bunu. Gayet de acını dindirmek için yapmışsın. Tamam deseydi ne olacaktı yara bandı mı yapacaktın? Yoksa uygun bi zamanda seni kullanıp yüz üstü bırakmasını mı bekleyecektin? Gerçekten kızdım tanımıyorum etmiyorum ama bir arkadasım yapmış gibi kızdım sana... Üzüntünün evreleri var inkar, öfke, pazarlık, depresyon, kabullenme... Hepsini tek tek yaşa ki ileride acın tekrar karşına çıkmasın. Kimisi 1 haftada atlatır kimisi 1 yıl. Ama yaşa. Onu da boşver herkes kendi hayatından sorumludur. Ne yapıyor ediyor diye merak etme. Ağlayacaksan doya doya ağla. Ama değersiz aptal bir et parçası değilsin sen. Bir annenin babanın evladısın. Hepimize yanlış yapılıyor, kırılıyoruz önemli olan güçlü olabilmek. Zaten bu platform da bunun için var. Toparlan hatun! Başkalarına da bulaşma en azından sağlıklı bir ilişki kurabilecek düzeye gelene kadar yapma bunu... Sana yanlış yapan insanlara da ikinci şansını tanıma.
Ayyy canim benim :))) cok tesekkur ederim bir arkadasinmis gibi acikca duygularini yazmana. Ama bir noktayi cok yanlis anlamissin. Duygusal bir bag olmasin vs. Derken gercekten iliski degil yani tamamen arkadaslik anlaminda cok külturlü bir insan ikimizde gazeteciyiz senden biseyler ogrenmek istiyorum seninle sevgili olmak yada aramizda duygusal bir bag olsun istemiyorm dedim. Msji tam yazmadigim icin boyle yanlis anlasilmalar oluyor galiba. Ben onunla gercekten arkadas olmak istedigimiz yazdim yani. Asla kendimi et parcasi olarak gormuyorum o anlamda kullandirtmam da . Kendime kizma nedenim yanlis zamanda bunu istemem

Olur öyle şeyler. yapılması gereken kendine yüklenmeyi olayları sorgulamayı bırakmak, kafayı boştan çıkarıp vites atmak, yani kitap mitap oku, yabancı dil öğren, öğrenciysen derslerine bak tekrar yap, Yen’i yılı göZden geçir alanla ilgini çeken şeylere bak, başka şeyle meşgul et Zihnini ki aynı senaryo dönmesin.
4 yıl çöp değil, kalan yıllar çöpten kurtulmuş.
Çocuğa mesaj atmışsın o da istememiş, eee dünyanın sonu değil.
Bu aralar duygusal takılman normal, içindeki öfkeyi bi şekil kendinden çıkarman da normal.
İnanmazsın da çok yakında bunların hiç birini kafana takmadığı gibi gülüp geçeceksin

Olur öyle şeyler. yapılması gereken kendine yüklenmeyi olayları sorgulamayı bırakmak, kafayı boştan çıkarıp vites atmak, yani kitap mitap oku, yabancı dil öğren, öğrenciysen derslerine bak tekrar yap, Yen’i yılı göZden geçir alanla ilgini çeken şeylere bak, başka şeyle meşgul et Zihnini ki aynı senaryo dönmesin.
4 yıl çöp değil, kalan yıllar çöpten kurtulmuş.
Çocuğa mesaj atmışsın o da istememiş, eee dünyanın sonu değil.
Bu aralar duygusal takılman normal, içindeki öfkeyi bi şekil kendinden çıkarman da normal.
İnanmazsın da çok yakında bunların hiç birini kafana takmadığı gibi gülüp geçeceksin
Kesinlikle kendime kariyer alaninda cok saglam bir yol cizmeye karar verdim. Cok haklisiniz yazdiklarinizda. Kafami mesgul etmek icin bana fayda saglayacak her yolu deneyeceğim. Cok cok tesekkür ederim.

Kirlenmek derken şöyle kendi sevgime saygım kalmamıs gibi. Hani benim sevgim beni ilgilendirirdi. Ve bu sevginin saf bi sekilde sona ermesini tercih ederdim. Boyle seyler yaparak bitirmeye calişmayi değil. Bir anda kalktim bunu yaptım. Eger ki o cocuk bana yazsaydi ya da yazarsa onunla gercekten duygularimi acik bir sekilde paylasacagim. Kimseyi kandirma yada kullanma ahlaksizligini yapmak istemem. Arkadas olmak isterse de tabii ki olurum.
Acı çektiğin bi dönemde biraz bocalamışsın. Olur böyle şeyler kendine bu kadar yüklenme. Dilerim bu arkadaş ile çok güzel bi dostluğun olur ve sana iyi gelir.

Back
X