Daha once epilepsi hastasiydi ve hep boyleydi...bende görümceyim. bizim gelinde yüz versek astar isteyecek bir tiptir. o yüzden uzak dururuz.
hastalık zor. hastalık öncesi böyle bir insan değilse, hastalıktan yapıyordur. bilinçli bile değildir. kim ister ki durduk yere çocuklarını huzursuz etmek. huzursuz ortamda büyütmek.
Rabbim şifa versin.
size de sabır.
epilepsi hastaları hep aynı mı olur bilmiyorum da, benim bir tanıdığım vardı. kadın her şeyin altında birşey arardı.Daha once epilepsi hastasiydi ve hep boyleydi...
Evlendiginden buyana hep ayni 12sene oldu 1senedir tumor teshisi konuldu.daha oncede epilepsi vardi uzuldugunde bayilirdi uzulmesinde kimse bisey demezdi..Hastaligindan once nasildi yengeniz, belki tumor olumsuz etkiliyor, elinde olmadan yapiyor belki bunlari
Yengemde yatti hastanede ilac kullandi falan ,epilepsi ilaclari cok agirmis tumor yapabiliyomus..epilepsi hastaları hep aynı mı olur bilmiyorum da, benim bir tanıdığım vardı. kadın her şeyin altında birşey arardı.
düşün, ptt nin sana verdiği makbuzda hep aynı şeyler yazar değil mi, o kendine ait birşeyler yazdığını sanıyordu. krizler yaşatırdı yakınlarına. kimse yardımcı olmuyordu kadına. en sonunda kadını hastaneye yatırdılar.
Sevgili cekirgeSevgili görümce
Seninle ilgili bi durum yok
Sağlığın sıhhatin yerinde ne güzel
Anliyorum aslinda biliyorum yillardir bu durumdayiz ailedeki bir cok kisi zaten farkinda.diger gelininiz ve cocuklar cok zor durumda kaliyolar ben onlarin adina cok daha uzuluyorum..genel anlamda beyinle alakalı rahatsızlıklarda insanların kişilikleri değişsebiliyor
babam beyin kanaması geçirdi çocuk gibi inat ettiği durumlar oluyor annem çok zorluk çekiyor
bildliğim kadarıyla epilepsi tümör diğer rahatsızlıkarda ciddi anlamda beyinde uyarıların iletimi ve hormonal salgı yapan merkezlerin çalışmaması ya da yanlış çalışması nedeniyle çok ciddi karakter değişiklikleri meydana geliyor
herkes için çok zor bu süreçler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?