• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir kere aşık oldum bidaha da olmam...

Ben erkek arkadaşının ona aşık olduğunu düşünmedim. Erkekler böyle konularda konuşmayı acitasyon yapmayı çok severler.
Bı anlık gazla konuşmus şuan pişman olmuştur ama iş işten geçmiş.
Tavrını koyman iyi olmuş. Bir daha bırak aşık olmam demeyi aklından bile geçirmez.

Ben bir daha aşık olmam gerek yok derken sen çıktın karşıma planımı bozdun, düşüncemi değiştirdin demesini beklerdin ama yapmadı, çünkü aşk ona göre geçici heyecan, heves ama sevgi ömür boyu kalıcı, erkekler düz mantık konuşurlar laf nereye gidecek, karşısında ki ne anlayacak düşünemezler ama bu saatten sonra nişanlınız iki düşünür bir konuşur tahminim. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Üniversitede birine aşık olmustum, görünce mideme yumruk yemiş gibi oluyordum, eşimle tanıştığımızda o hislerle başlamadım açıkçası, zamanla daha çok sevdim. Diğer kişiyle de 10 yılı geçti arkadaşız , neyine aşık olmuşum ki diye düşünüyorum. Normal dışarıdaki insanlardan farksız şimdi.
Sizin mantığınıza göre eşimde benimle evlenmeseydi ozaman, halbuki kendisi o kişiden çok çok üstün benim için

Ayrıca size de aşıktır da o kişiyle olan mutsuzluğu kaybetme acısını vs aşk sanıyordur, şimdi sizi kaybedeceğini düşününce sizede aşık olduğunu anlar

Ben de olmam bi daha aşık..
Berbat birşey insanın hayatının içine ediyor niye tekrar aşık olmak isteyeyim ki ...
Sevmek ve sevilmek daha değerli şuan, huzur daha önemli..
Belki onunki de böyle bir düşüncedir?

evet arkadaşlar dün nişanlım 3 yılımı beraber geçirdiğim adam bana bu cümleyi kurdu ... en başından anlatıcak olursam nişanlım coook eskiden bi kızı cok sevmiş tam kaç yıl beraber oldular bilmiyorum cünkü eskiyi irdelemeyi sevmiyorum bilirsem eger kendime takıntı yapıp cok üzülücem cok takıntılı bi insanım . Herneyse sonra kız bunu bırakıp gitmiş başka biriyle beraber olmaya başlamış hemen evlenmişler cocuğu var falan filan . O dönemlerde agır bir darbe yemiş anlıycagınız. İlk sevgili oldugumuz zamanlarda bunlardan bahsetmişti yıllarca bir daha konusu açılmadı... taki düne kadar konuşurken konu nasıl geldi tam olrak hatırlamıyorum ama eskiler açıldı bana ben hayatımda bir kere aşık oldum bir daha olmam gerek yok ama seni çok seviyorum herşeyden cok gibi bi cümle kullandı. Okadar çok canım açıdıki anlatamam dünden beri o cümleler beynimin içinde tekrar ediyo . İkimizde birbirimizin ilk beraber oldugu kişi değiliz bende zamanında ağır bir darbe yedim çok sevdim aşık oldum ama sonra tekrar aynı şeyleri hissettim ona karşı şuan aklıma dahi gelmiyo o kişi onla neler yaşadıgımı bile hatırlamıyorum. Ama onun zamanında birini çok sevmiş olmasını üzülmesini kabullenemiyorum kalbim acıyo biliyorum beni çok seviyo birbirimizi çok seviyoruz cok güzel bir ilişkimiz var aileler olsun bana davranış tarzı olsun her şeyiyle tamam benim için. Ama ben ömür boyu aramızda o kızın olmasına katlanamam kendimi biliyorum ben yipranıcam bu sabah ayrıldım ondan tüm eşyalarını topladım kendiside evdeydi ben işe gitmek için çıktım kendisininde eşyalarını alıp gitmesini soyledim hala bişieyin farkında değil insan boyle bi cümleyi karşısındaki insanın üzülceğini düşünerekten söylemez en azından. Konuşmak istedi ama inanın laf anlatmayı bunları konuşmaya gücüm bile yok şuan bu kararımın arkasında nasıl durucam bilmiyorum biliyorum cok gelicek kapıma konuşmak istiycek o an üstü kapansa bu konunun benim içimde kapanmıycak. Sizden düşüncelerinizi almak istedim ben mi çok abartmışım bu konuyu ? Nasıl arkasında durucam bu ayrılıgın ?çok güçsüzüm lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız . Çok uzun oldu yazım smdiden özür dilerim umarım okumuşsunuzdu sonunda kadar ...
iyi yapmissin simarmis burnu surtulsun emin ol o kiz da ayni sebepten terketmistir barisacaksan bile hiiiiiiccc acele etme anlasin aski meski

Cok sacmalamis boyle biseyi soylemenin ne geregi var ya. Agir bisey gercekten. Eski kadini direk ozel biyere koymus oluyor. Ilk ve son askim gibi... sacma sapan bisey oluyor. Soylediginin nereye gittiginin farkina varamamis sanirim.

Bence hatalı olan ve abartan..Kelimelere çok anlam yükleyen sizsiniz..tavriniizi çok yanlış buldum.Sizi çok sevvmese sizle işi ne..Aşk duygusu insanın elinde olan birşey değil ayrıca.hemde geçici bişey.siz ona iyi gelmissinz.Emin olun sevgi daha değerli.ben olsam anlayışla karsilardim emin olun

Politik davranabilirmiş neden davranmamış? Yanda sizi tanıyordur kaç yıldır acaba bilerek çanınızı yakmak için demiş olabilir mi? Eskiyi kurcalamak çok saçma ya keşke hiç açılmasaydı konusu. Eninde sonunda kişi kendisi de değişiyor ki, ben olsam ayrılmazdım burnundan getirirdim ama ayrılmazdım sanırım... eskiyi deşelemeyin hiçbiriniz en faydası ya da katkısı olmaz ki...
Sevgi hatta saygı çok kıymetli ikili, bunları korumak lazım büyütmek lazım, aşk saman alevi gibi yanar söner gider. Kelimelere çok anlam yüklemeyin boş yere ilişkinizi zedelemeyin

Politik davranabilirmiş neden davranmamış? Yanda sizi tanıyordur kaç yıldır acaba bilerek çanınızı yakmak için demiş olabilir mi? Eskiyi kurcalamak çok saçma ya keşke hiç açılmasaydı konusu. Eninde sonunda kişi kendisi de değişiyor ki, ben olsam ayrılmazdım burnundan getirirdim ama ayrılmazdım sanırım... eskiyi deşelemeyin hiçbiriniz en faydası ya da katkısı olmaz ki...
Sevgi hatta saygı çok kıymetli ikili, bunları korumak lazım büyütmek lazım, aşk saman alevi gibi yanar söner gider. Kelimelere çok anlam yüklemeyin boş yere ilişkinizi zedelemeyin
Ben fevri davranmış oldum bu konuda o anki sinirle üzüntüyle . haklısınız yazdıklarınız için teşekkür ederim hayırlısı artık neler yaşıycaz görücez daha kendımı konuşmaya hazır hisstemiyorum onunla biraz kendi halime kalıp düşünüp mantıklı adımlar atmam gerek

Cok abartmışsın bence. Durustlukle soylemis ne var bundaki. Tamam kirilirsin üzülürsün ama isleri bu noktaya getirmen fazla olmus. Duymak istemeyeceginiz sorulari sormayacak konulari acmayacaksiniz yada duydugunuzda olgunlukla karsilayacaksiniz. Bence birini gercekten sevmek aşık olmaktan daha önemlidir ve guzeldir. Ask dedigin sey karnında iki uc kelebek ucmasidir. Kavusamazsin reddedilirsin ulasamazsin vs vs tamamı olumsuzluk uzerine. Bencr isi uzatmayin sonradan uzulursunuz

Niye nişanlanmış o zaman. En baştan deseydi bu kadar ilerlemezdi. Çok zor bir durum ya :-( aman aşık olduğundan değildir de laf olsun torba olsun güya filozofluk taslayacak. Acıyı sevmiş sadece, aşk sanmış. Ama ne yüzle böyle konuşabilmiş.

Niye nişanlanmış o zaman. En baştan deseydi bu kadar ilerlemezdi. Çok zor bir durum ya :-( aman aşık olduğundan değildir de laf olsun torba olsun güya filozofluk taslayacak. Acıyı sevmiş sadece, aşk sanmış. Ama ne yüzle böyle konuşabilmiş.
Benimde takıldığım asıl nokta tam da bu karşındaki insanın kırılcagını bu konuyu takcagını bile bile dile getirmesi . Düşüncesiz olmasına beni üzmesine kırıldım aslında.

Benimde takıldığım asıl nokta tam da bu karşındaki insanın kırılcagını bu konuyu takcagını bile bile dile getirmesi . Düşüncesiz olmasına beni üzmesine kırıldım aslında.
Canım çok zor ama içinde tam oturana kadar geri adım atma derim ben

İnsan durup dururken kendini mutsuz eder mi ? O kızı konuşup anmanın manası yok geriye niye bakıyorsunuz ki , önünüzdeki hayata bakın , hayat ileri bakıpta yaşanır ve mutlu olunur , geçmiş geçmişte kalmalı

Cok abartmışsın bence. Durustlukle soylemis ne var bundaki. Tamam kirilirsin üzülürsün ama isleri bu noktaya getirmen fazla olmus. Duymak istemeyeceginiz sorulari sormayacak konulari acmayacaksiniz yada duydugunuzda olgunlukla karsilayacaksiniz. Bence birini gercekten sevmek aşık olmaktan daha önemlidir ve guzeldir. Ask dedigin sey karnında iki uc kelebek ucmasidir. Kavusamazsin reddedilirsin ulasamazsin vs vs tamamı olumsuzluk uzerine. Bencr isi uzatmayin sonradan uzulursunuz
z
çok özen gösteriyorum aslında eskilerin açılmamasını için kendimi biliyorum cunku cok takıcagımı. O an birden açılı verdi kesşke olmasaydı. Suan zaten aileme bişey yansıtmadım kendim güzelce düşünüp mantıklı düşünüp oyle yüz yüze gelicem onunla kendi içimdeki çatışmaları gidermem lazım ayrıca teşekkür ederim dürüstce fikrinizi soylediğiniz için

Off çok arabesk, çok gereksiz bir şey söylemiş. Aslında gerçekten kastettiginin "sen de dahil hiç kimseyi bir daha o kadar sevmeyeceği" olmadığı belli, sen de biliyorsundur. Biraz boş konuşmuş gibi geldi bana. Bir daha böyle gereksiz konuşmaması gerektiğini iyice anlayana kadar barışma madem.

Back
X