• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir kere aşık oldum bidaha da olmam...

Ben de ayrilirdim. Ya oylesine soylememisse ve gercekten icten ice bir yerde unutamiyorsa? Kiskanc bir insan degilim ama esimin benimle sartsiz mutlu olmasini isterim. Sizin durumunuzda bu mumkun gorunmuyor maalesef

Bu arada bu forumda o kadar "bosan" ve "ayril" laflarini okudum ki, bir cogu sacma geliyor bana ama sizin konunuzda abartmissin diyenler cogunlukta. Hanimlar ramazan etkisi midir bu boyle? Adam diyor ki, seni eski sevgilimi sevdigim kadar sevemem, var mi bundan otesi? bir insanin benden daha fazla sevdigi bir insan oldugunu bilmek ve hep onun aklinda bir yerlerde olacagini bilmek beni yipratir. Tabi ki karar sizin

Zor bir karar. Sana ayrıl ayrılma diyemem. Aynı durumu bende yaşıyorum. Berbat bişey. Evli olduğum halde üstelik. Insanı bi.gece yarısı rüyasından kaldırıp ağlatacal derece sıkıntı olabiliyor bu durum.hele ki benim.gibi takıntılıysan.

Yaptığı söylediği herşey ilişkimdekiyle aynı.
Burnundan getirip sana sevgisini ispatlarsa belki düşüncelerin oturur sadakatlede sağlamlaşır.
Ama o çabayı göstermesi lazım.
Olduki göstermedi bu adamla evlenirsen hayat boyu bunun şüphesini yaşarsın. Nefretle.sevgi aynı kalpte olur bu sene maffeder. Yaşadığım.tam.olarak bu. Iyi tart canım arkadaşım. Evliliğin sorumluluğu daha ağır. Ismi bile ciddiyet getiriyo işe ve karar alma aşaması bu kadar rahat ve kolay olmuyor. Bittikten sonrada.geri dönüşü olmuyor. Bütün bu süreci sevgilinin nasıl.geçirçeği önemli. Hakkında hayırlısı olsun.

Benim anladığım aşk diye adlandırdığı o duygudan çok zarar görmüş canı yanmış. Ve bir daha öyle olmam seni çok seviyorum demiş. Sahiden çok buyutmussunuz. Bence bir daha düşünün.

bence doğru bir karar.

Aynı durumda kaldım uzun zaman sonra bir şeyler hissetmeye başlamıştım birine , her şey güzeldi bir gün konu açıldı ve bir kere aşık oldum bir daha aşık olmam , olmak da istemem zaten çok acı verici gibi bir cümle kurdu. O an kafamda bitirdim zaten.

Sizin gibi oldukça takıntılıyım kaldıramadım iyi ki de kaldırmamışım .

Az saygısı olsa bunu düşünse de dile getirmezdi.

Bence abartmadınız .

Son düzenleme:
Bu arada bu forumda o kadar "bosan" ve "ayril" laflarini okudum ki, bir cogu sacma geliyor bana ama sizin konunuzda abartmissin diyenler cogunlukta. Hanimlar ramazan etkisi midir bu boyle? Adam diyor ki, seni eski sevgilimi sevdigim kadar sevemem, var mi bundan otesi? bir insanin benden daha fazla sevdigi bir insan oldugunu bilmek ve hep onun aklinda bir yerlerde olacagini bilmek beni yipratir. Tabi ki karar sizin
+1000aşık olduğum kisi sen değilsin o demiş daha ne desin ona aşığım ama sen de evde bir köşe de dur çocukların annesi falan ol demiş açık açık
Kim kaldirabilir böyle bir şeyi isin kötüsü bu adam bunu neden söyler

bak canım aşk gözü körlük durumunu nisanlın bir kere yasamıs ama sen seni o olayon üstüne sevmiş. kıyma ikinizede adamın elinde degil . saflık yapıp söylemiş sana ama yanlıs anlama

benim böyle bir tanıdıgım kadın var evli yollarca platonik birine asık olmus . ama mecburen askını söndürmüş . daha sonra evlenmiş esiylese mutlu seviyor ben bunu esime desem cok üzülür diyor hiç acmana gerek yok dedik ozmanın covuksu salohı gözü körlüğü.

ama suan esini seviyor ve eskisi bitti gitti onun için .için acımasın

bir baskasınında cok asık oldugu kız intihar etmiş adam evli cocuklu . evlendiği karısı eskiden böyle bir acı yasadı diye onu terkmietseydi

sana bunu
Ama beni o kızı sevdiği gibi sevmiyo bu düşünce benim canımı acıtıyo aklıma gelince bile gözlerimi dolduruyo . Eylülde düğünümüz var ben evlendikten sonra bu düşüncelerle mutlu olabilirmiyim sizce hep bi soru işareti aklımda ömür boyu kemirebilirde bu benim içimi.ayrıca Yorumlarınız için teşekkür ederim vaktinizi ayırdınız
gecmişte kalmıs olarakmı söyledi yoksa hala içindemi

Adam hala ona asigim dememis yanliz, bir daha asik olamam demis.
Bir oturup konusmak lazim aslinda.

Cok zor bir durum, insallah dogru karari verirsiniz.

kelimelere nasıl bu kadar takıldığınızı anlamadım. aşk, sevgi, arzu, nefret vs vs bunların hepsi sadece kelimedir. içlerinin neyle doldurulduğu önemli. adam ona aşık olduğunu söyler ama belki de seninle yaşadığı duygular daha dolu doludur. yaşananlara bakmalısınız. her şeye bir isim bulmaktan, isim koymaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? hata yapmışsınız.

Ask her zaman yasanabilcek bi kavram degil..belkide kavusamadigi icin ask olarak kalmistir icinde..kavusssalardi belki ask biticekti. Sevgi daha onemli, daha kalici. Nisanlinizi en iyi siz taniyorsunuz. Size deger veriyor mu? Mutlu ediyor mu? Ailesiyle iyi misiniz? Bunlar cok onemli. Ben kurcalamadim ama belki benim esim bile asik olmus unutamamistir. Bilemeyiz ki? Mutlu musunuz onemli olan o.. ama tabi ki bakis acisi da onemli. Bu sozu duydugunuz icin icinizde hep bir suphe icinde yasayacak olabilirsiniz. Bu ince cizgi arasindaki karari siz vermelisiniz, ilerde takinti haline donusecekse kendinizi yipratmayin bosuna. Umarim verdiginiz karar dogru bi karar olur

Kendinden çok beni düşünür değer verir ben onunla cok mutluyum gerek ailesini anne babasını cok seviyorum cok iyi insanlar. Ben ömür byu bü süpheylemi yaşıycam hep aklıma mı gelicek o cümle benim evet cok mutluyum ama bu takıntım mutluluğumun üstüne çıkıp beni yer bitirebilirde. Korktugum bu aslında

Gaza gelmeyin ! Abartmissiniz bence. Nisanlinin yerine sende gecmisindekini unutmamis olabilirdin belki ona soylemezdin ama icinde yasardin ve bunu nisanlin bilmezdi bu daha aci olurdu. Agzindan cikmis oyle bir cumle evet guzel mi hayir degil ama bak 3 yilda daha simdi bir kere konu gecmis. Bence seni seviyor sende guzel olan herseyi berbat etmek uzeresin. Dedigim gibi gaza gelme. Bu devirde seveni bulmak guvenmek evlenmek coook zor sen hazir duzeni bozuyorsun bence yanlis.. ama karar sizin..

Kendinden çok beni düşünür değer verir ben onunla cok mutluyum gerek ailesini anne babasını cok seviyorum cok iyi insanlar. Ben ömür byu bü süpheylemi yaşıycam hep aklıma mı gelicek o cümle benim evet cok mutluyum ama bu takıntım mutluluğumun üstüne çıkıp beni yer bitirebilirde. Korktugum bu aslında
Ani karar verme, iyice otur konus aklindaki sorular sor. Ikna edicekmi bak. Burda herkes bi yorum yapicaktir sen kalbinden geceni yap, o sana dogruyu gosterir. Herkes asik oldugu kisiyle evlenmiyo sonucta. Seviyosa onemli olan o :)

ar
adamın elinden ne gelirki zaten kocaman bir sille yemiş biliyorsun gönül bu .
gecmiş bitmiş yoluna bakmıs ne güzel . seni bulmus.
kadasım hep sunu der o asık oldugum kişiyle olmazdı iyikide olmamaıs iyikide Allah bana esimi nasip etmiş der. sve hatta ikisi aynı anda karsıma çıksa ben esimi isterdim der

evet arkadaşlar dün nişanlım 3 yılımı beraber geçirdiğim adam bana bu cümleyi kurdu ... en başından anlatıcak olursam nişanlım coook eskiden bi kızı cok sevmiş tam kaç yıl beraber oldular bilmiyorum cünkü eskiyi irdelemeyi sevmiyorum bilirsem eger kendime takıntı yapıp cok üzülücem cok takıntılı bi insanım . Herneyse sonra kız bunu bırakıp gitmiş başka biriyle beraber olmaya başlamış hemen evlenmişler cocuğu var falan filan . O dönemlerde agır bir darbe yemiş anlıycagınız. İlk sevgili oldugumuz zamanlarda bunlardan bahsetmişti yıllarca bir daha konusu açılmadı... taki düne kadar konuşurken konu nasıl geldi tam olrak hatırlamıyorum ama eskiler açıldı bana ben hayatımda bir kere aşık oldum bir daha olmam gerek yok ama seni çok seviyorum herşeyden cok gibi bi cümle kullandı. Okadar çok canım açıdıki anlatamam dünden beri o cümleler beynimin içinde tekrar ediyo . İkimizde birbirimizin ilk beraber oldugu kişi değiliz bende zamanında ağır bir darbe yedim çok sevdim aşık oldum ama sonra tekrar aynı şeyleri hissettim ona karşı şuan aklıma dahi gelmiyo o kişi onla neler yaşadıgımı bile hatırlamıyorum. Ama onun zamanında birini çok sevmiş olmasını üzülmesini kabullenemiyorum kalbim acıyo biliyorum beni çok seviyo birbirimizi çok seviyoruz cok güzel bir ilişkimiz var aileler olsun bana davranış tarzı olsun her şeyiyle tamam benim için. Ama ben ömür boyu aramızda o kızın olmasına katlanamam kendimi biliyorum ben yipranıcam bu sabah ayrıldım ondan tüm eşyalarını topladım kendiside evdeydi ben işe gitmek için çıktım kendisininde eşyalarını alıp gitmesini soyledim hala bişieyin farkında değil insan boyle bi cümleyi karşısındaki insanın üzülceğini düşünerekten söylemez en azından. Konuşmak istedi ama inanın laf anlatmayı bunları konuşmaya gücüm bile yok şuan bu kararımın arkasında nasıl durucam bilmiyorum biliyorum cok gelicek kapıma konuşmak istiycek o an üstü kapansa bu konunun benim içimde kapanmıycak. Sizden düşüncelerinizi almak istedim ben mi çok abartmışım bu konuyu ? Nasıl arkasında durucam bu ayrılıgın ?çok güçsüzüm lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız . Çok uzun oldu yazım smdiden özür dilerim umarım okumuşsunuzdu sonunda kadar ...
Ay deli ediyo erkekler öküzlükleriyle
Ya ben de deli aşık oldum ya var ya böyle gözleri gülüşü osu busu herşeyine bakınca dünya duruyordu
Ama şimdi gelsin karşıma fos zerre değeri yok sevgilim dünyanın en tatlısı bambaşka
Niye yazdım bence böyle olmalı ya biz değer verdiğimiz değerli sevdiklerimiz bu böyle yoksa herkesin iki kaşı iki gözü var hepimizi Allah yaratmış nedir yani kim kime üstünki gerçekte

Back
X