- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Nasıl yaptınız bu işi? Be kadarlık evlisiniz ki ? Eski sevgiliniz aklınıza nasıl geldide ismini zikrettiniz. Kötü olmuş KESK’e sevgili değilde başka bişey deseydiniz...Merhabalar öncelikle.. yaa ben bi salaklık yaptım ve görümcemin yanında eski sevgilimin adını zikrettim yanlışlıkla. Abisinin adının yerine onun adını söyledim. Sonra da anlatmak zorunda kaldım eski sevgilimigerci çok detaylı anlatmadım ailem istemedi olmadı falan dedim geciştirmeye calıştım ama ağliciiimmm
Bu durumu kullanabilecek biri mi görümceniz ?Vaşlahi hiç kıvıramadım ya :’(
kullanacağını sanmıyorum.. kullandı diyelim napabilir ki ? Eşim zatem olayın her detAyını biliyo eşime söylemessinden değil de sürekli konuyı acmasından endişe duyuyorum .. çünkü bazı sorularına cevap vermedimBu durumu kullanabilecek biri mi görümceniz ?
Keşke her sorduğuna geciştirmeli cevap verseydiniz. Siz cevap vermediğiniz zaman iyice merak edecek. Kullanmak derken hani eşinizin adının yerine o kişinin adını söylemenizi bile büyük bir sey gibi eşinizin önüne sunup aklını karıştırmak isteyebilir.Bide o da eski sevgilisinden falan bahsetti
kullanacağını sanmıyorum.. kullandı diyelim napabilir ki ? Eşim zatem olayın her detAyını biliyo eşime söylemessinden değil de sürekli konuyı acmasından endişe duyuyorum .. çünkü bazı sorularına cevap vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?