- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Offf çok kötü olmuş . İnsanlık hali ismi yanlış kaçırmış olabilirsin ağzından da ,görümceye anlatmak neden? En ufak bir tartışmada bunun sonucu nerelere kadar gider bilmiyor musun canim üzüldüm senin için.
Aklın kaldığını düşünmüştür eski sevgilinde, eşin ablasının öğrenmesinden pek hoşlanmayacak bence.
Kuzum ben bir kere görümceme ailemle ilgili birşey anlatmıştım ilk tartışmada beni ordan vurdu biliyor musun , o günden sonra asla hiçbir şey konuşmadım onunla.
Madem adamla aran kötü niye ablasına böyle şeyler anlatıyorsun, inan ki çok üzüldüm senin için şu an. Anlatsan kızar eşin anlatmasan ablası anlatacak dallandırıp budaklandırıp.
Ama en doğrusu kendin anlatıp sonucuna katlanman olacak canim. Eşinle neden aranız kötü peki ?
Aynen öyle.
Böyle bir hadisizlik yaparsa sen de ona notunu verirsin,bundan sonra merhaba merhaba samimiyetinde yaşarsın. Mis gibi de bir bahanen olur öyle bir fitne fücurla konuşmamak için.
Ayrıca
geçmişinde en ufak flort kalıntısı olmayan gelin istiyorduysalar beşik kertmesi alsalarmiş bir tane :))
Bosver. Hiç canını sıkacak mesele olmaz. Zaten Konuşsa bile arkandan konuşur, mesele sana kadar gelmez.
Bak, saat oldu iki. Bu olay için uykusuz kaldığına degmez
Bence senin anlatasın var mış yoksa insan Ahmet yerine mehmet de der ayşe de der hemen eski sevgilimin adı diyecek ne vardı anlamadım. Üstelik ailem istemedi ayrıldık falan ne gereksiz olmuş ben istiyordum severek ayrıldım gibi bi açıklama olmuş. Bir de hiç anlatılmaması gereken bir aile bireyi o da ayrı vaka
oda bırsey mıben kayınvalıdemın de yanında esıme erhan dıyecegıme orhan dedım
orhan da kımse oyle bır tanıdıgım bıle yok
olabılıyor oyle seyler ınsanlık halı keske hıc eskı sevgılım dıye soylemeseydınız bıle kafa dalgınlıgı yaaa deyıp gecseydınız
Bi dizide duydum bu ismi desenız yine olurdu hemen dökmeyın içinizi dökmüşsünüz zaten
Evlendim artık, geçmişte kaldı , bir anlam ifade etmiyor. Konuşmak doğru olmaz. "
bunları diyemiyor musunuz ?
Size karşı kullanmayacaksa , eşiniz de biliyorsa iki net cümleye bakar konuyu kapatmak ..
Nedir yani bu kadar büyütecek mesele ?
Hacı amcama "aşkım" demiştim de lafı kıvırmış, sizin kadar büyütmemiştim.
Ortada bir sorun yokmuş, sevgilinizi anlatarak siz büyütmüşsünüz.
Üzerinde durmayıp eski sevgiliyi anlatmasaydınız keşke
Yanlış mı söyledim hiç farkında değilim deyip geçiştirseydiniz
Niye eski sevgilim dedin ki? Ben olsam çalışıyorsam "işyerinde bir arkadaş ya gün içinde çok seslenince insan alışıyor" derdim.
Ya da "dıdının dıdısının kuzeni ya" diye savuşturarak geçer ortaya bir soru atıp gündeme ilgiyi azaltırdım..
Ayrılalı az süre mi oldu ki neden adını zikrettin?
Eşinin adi yerine mi eski sevgilinin adını söyledin yani.
Olan olmuş. Da görümce diyin ce aklımıza hep kotu gelir belki de iyi kızdır anlatmaz
Sanki iki kiz arkadaş dertleşiyor. Görümceye eski sevgili anlatılır mi? Hicccbir açıklama yapmak zorunda değildin. Artık onu her gördüğünde o da sen de sir sakliyormus gibi tedirgin olacaksınız.
Bir de görümcen kötü niyetli biriyse eyvah...
Artık anlattım gitti üstüme gelmeyinNeden durup eski sevgilinizi anlattiniz ki? Cok normal bir baskasinin ismiyle seslenmek insanlara. Kotu olmus aciklamaniz