Ben bir malım gelin beni burdan alın..:(

Bi dizide duydum bu ismi desenız yine olurdu hemen dökmeyın içinizi dökmüşsünüz zaten

Hacı amcama "aşkım" demiştim de lafı kıvırmış, sizin kadar büyütmemiştim.
Ortada bir sorun yokmuş, sevgilinizi anlatarak siz büyütmüşsünüz.

Üzerinde durmayıp eski sevgiliyi anlatmasaydınız keşke
Yanlış mı söyledim hiç farkında değilim deyip geçiştirseydiniz

Eşinin adi yerine mi eski sevgilinin adını söyledin yani.

Olan olmuş. Da görümce diyin ce aklımıza hep kotu gelir belki de iyi kızdır anlatmaz

Neden durup eski sevgilinizi anlattiniz ki? Cok normal bir baskasinin ismiyle seslenmek insanlara. Kotu olmus aciklamaniz
Artık anlattım gitti üstüme gelmeyin napmam lazım bundan sonra okonudacakıl verir misiniz? Söyliyim mi böyle böyle muhabbet oldu ben bi mallık yaptım anlattım diye , yoksa bişi olmamış gibi öi davranayım?

Bir şey olmamış gibi davran. Unut.. Anlatman suçlu psikolojisinde olduğunu gösterir.

Olmaz ama bir şekilde önüne gelirse "ne var bunda? O an dilim sürçtü. Sordu anlattım. Görümcemin de ne kadar kötü niyetli biri olduğunu öğrenmiş oldum bu vesileyle" dersin

Akıllı kızmış.
Kendi anlatarak dertleşme ortamı sağlamış ve senin anlatmanı sağlamış.
Neyse olan olmuş artık.

Eşini en iyi sen tanırsın. Yumuşak başlı kızmayacak biriyse içinde kalmasın anlat.
Ama kızacak biriyse aklının onda olduğunu düşünecekse boşver anlatma.
Görümcen sorarsa geçmişte kaldı konuşacak daha güzel şeyler buluruz de.

Daha fazla kurcalamaya gerek yok. Olur da bir gün lafı geçerse aciklamani yaparsın.

Boylece gorumcemin samimiyetini de test etmiş olursun.

Neden anlattınız ki? Yanlışlıkya ağzınızdan çıkmış olabilir açıklama yapmasaydınız yapmanız gerekiyorsa da başka birine yorsaydınız. Anlatmanız hata olmuş bence. Bir gün gelir onu illaki size karşı kullanır

Böyle bişey hiç anlatılır mi ya çok yanlış yapmışsınız. Ben kendi anlattığımı dusunemiyorum. Ama gorumce olarak suan hiç düşünemiyorum. O daha sinir bozucu birşey bence gidip annesine anlatmıştır gelinin eski sevgilisini anlattı bana diye. Çok büyük hata bidaha böyle bişey yapmayin onun sorması da çok yanlış sizin anlatmanizda. Resmen eşinize karşı ikinizde saygısızlık etmissiniz..ben ikinizi de haksız buldum

Konu sahibi, "Kişi kendinden bilirmiş, işi," derler.

Ne bu korku, ben anlamıyorum. Alt tarafı eski sevgili. Zamanla da anlarsın görümcen, görümce midir, örümcek midir bu kadar basit.

görümcenizin karakterine bağlı benim yengem ilk evlendiği yıllarda bir ara bana açık açık anlatmıştı eski sevgilisini, evlendiğinde 19 yaşındaydı cahilliğine verdim üstünü kapattım ne abime ne de başka birine lafını etmedim, bende bir gafletle yengeme sevgilimden bahsetmiştim güvenerek ama o saolsun tüm sülalye duyurdu Allah'tan annem babam arkamda durdu da kimse ses edemedi velhasılıkelam karaktersiz biriyse size karşı kullanabilir.

Siz abisinin ilk sevgilisi misiniz ?
Gerçi öyle olsun yada olmasın abisi biliyor ve sorun etmiyorsa -ki etmemiş- kimseye laf düşmez.
Eşinize de gidip ezile büzüle böyle böyle yaptım demeyin. Sanki cinayet işlemiş de ağzınızdan kaçırmış gibi.
Tamam görümceye bahsetmek çok hoş olmamış ama geçmişte işlediğiniz bi suç ifşa olmuş gibi de davranmayın. Hayatımıza birileri girebilir, anlaşamadığımızı düşündüğümüz an da yollarımızı ayırırız, bu çok normal.
Olur ya yerli yersiz konuşmaya kalkar bu da sizin değil, görümcenin ayıbıdır, başınız dik dursun.

Bi önceki konunda yazmışsın zaten adam aklından çıkmamış belli
Keşke görümcene o kişinin sevgilin olduğunu söylemeseydin

Benim yengemde yeni evlendikleri zaman eski sevgilisini anlatmak istemişti daha konuyu açarken sen benim abimin eşisin ben sindiremem böyle şeyleri lütfen bir daha bana anlatma dedim bir daha da anlatmak istemedi abime yada ailemden hiç kimseye söylemedim konu kapanıp gitti keşke anlatmasaydınız kötüye kullanabilir ben sizin yerinizde olsam ki olmak istemem ama eşime görümcemden önce güzelce anlatıp açıklardım görümcenden öğrenirse aklınızın halen eski sevgilinizde olduğunu düşünebilir sizden duysun ki yanlış düşünmesin.

Hadi agzindan ckti bu isim de niye sevgilin diye anlattin baska bisey uydursaydin yaa

İnsanlık halı denen birsey var olabilir bence çok da kafaniza takmayın eşiniz geçmişte birinin olduğunu biliyormuş sonuçta.insan sadece aşık olduklarının ismini zamansız zikretmez ki annem benle telefonda konuşurken bütün ablalarımın ismini sıralar.benle konuştuğunu bilir ama aklından benden başka 3 isim daha geçer bazen kardeşlerinin ismini de ilave eder:))))

bence yok yere suçlu gibi eşe anlatmayın ... görümce 10 yaşında çocuk değil ya gidip "abi yengem eski sevgilisinin ismini agzından kaçırdı" demez .... kötü niyet olsa o anlatmaz sadece sana anlattırırdı ... hiç yok yere germeyin kendinizi... ama dikkat edin eşinize o isimle seslenmeyin :)

kullanirsa kullansin su devirde erkek arkadasi hic oolmamis kac kisi varki
ogullarinin hicmi olmamis kendisinin hicmi olmamis sen egrisinde egrisinde onlar dogrumu sanki bosver

Kullanma durumunu gectim bu kadinin aklinda eski sevgilisimi var hala diye supheye duserdim acikcasi birde gorumcenizin karakterine bagli durduk yere konuyu acabilirmi herkesin ortasinda bilinmez yada siz bir gaf yaparsinizda ee sende gecen eski sevgilinin adini soyledin diyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…