- 17 Ağustos 2011
- 25.684
- 163.570
- 798
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Valla ya doğru diyosunuz niye takıyorum ki ?? Onların da basından böyle seyler gecti sonuçta kullanırsa da kullansınnn , eşim daha cok haketmişki beni onla evlenmişim .. eşimle bu konu için aramızı bozmaya calışırsa da bidHa bişey anlatmam olur biter .. ama keske esimin adı yerine onun adını söylemeseydim iyiydi yine deAmaaaan olan olmuş.
Bu saatten sonra hiç kendini üzme.
Kim ilk sevgilisiyle evleniyor ki ayrıca? Ne güzel genç kızlığında da sevmişsin, sevilmişsin... Ben hiç rahatsız olmam mesela böyle şeylerden. Sefam olsun,ne yasadiysam.
25ime kadar ağaç kavugunda durup 25imde kocamla mi evlenecektim? Herkesin bir geçmişi vardır.
Senin o gorumcenin mazisinde ne aşklar vardır , ya da eşinin...
Geçmiş gitmiş mesele.
Boşver yat uyu. Sabaha geçer utancın
Aleyhine -özür dileyerek- :)Offf çok kötü olmuşinşallah lehine kullanmaz yada şantaj felan yapmaz
Söylsem mi acaba ona yanlışlıka böyle böyle oldundiye ya suan aramız cok kötü herşeyin daha kötü olmasından korkuyorumOfff çok kötü olmuş . İnsanlık hali ismi yanlış kaçırmış olabilirsin ağzından da ,görümceye anlatmak neden? En ufak bir tartışmada bunun sonucu nerelere kadar gider bilmiyor musun canim üzüldüm senin için.
Aklın kaldığını düşünmüştür eski sevgilinde, eşin ablasının öğrenmesinden pek hoşlanmayacak bence.
Kuzum ben bir kere görümceme ailemle ilgili birşey anlatmıştım ilk tartışmada beni ordan vurdu biliyor musun , o günden sonra asla hiçbir şey konuşmadım onunla.Söylsem mi acaba ona yanlışlıka böyle böyle oldundiye ya suan aramız cok kötü herşeyin daha kötü olmasından korkuyorum
Aynen öyle.Valla ya doğru diyosunuz niye takıyorum ki ?? Onların da basından böyle seyler gecti sonuçta kullanırsa da kullansınnn , eşim daha cok haketmişki beni onla evlenmişim .. eşimle bu konu için aramızı bozmaya calışırsa da bidHa bişey anlatmam olur biter .. ama keske esimin adı yerine onun adını söylemeseydim iyiydi yine de
Bide o da eski sevgilisinden falan bahsetti
kullanacağını sanmıyorum.. kullandı diyelim napabilir ki ? Eşim zatem olayın her detAyını biliyo eşime söylemessinden değil de sürekli konuyı acmasından endişe duyuyorum .. çünkü bazı sorularına cevap vermedim
Üzerinde durmayıp eski sevgiliyi anlatmasaydınız keşkeMerhabalar öncelikle.. yaa ben bi salaklık yaptım ve görümcemin yanında eski sevgilimin adını zikrettim yanlışlıkla. Abisinin adının yerine onun adını söyledim. Sonra da anlatmak zorunda kaldım eski sevgilimigerci çok detaylı anlatmadım ailem istemedi olmadı falan dedim geciştirmeye calıştım ama ağliciiimmm
Gecenin bir vakti eee bu kadar çıktıAleyhine -özür dileyerek- :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?