• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir paranoyak miyim?

O da cok merakli. Sadece bu kiza degil eski okul arkadaslarina, musterilerine, herkese bakiyor. Kizlardan cok erkekler var mesela baktiklari arasinda. Ama bu kiza cok sik baktigini biliyorum. Bu arada bir kere bana sana da eskiden cok bakiyordum. Ben seninle evlenmeye birkac sene once karar vermistim zaten dedi. Cok yakin bir arkadasi var, ona sor istersen dedi. Bir kere laf acildi, o arkadas da dogruladi ama inanmadim. Tamam birbirimizin varligini biliyoruz ama o zaman gorusmuyorduk hic. Cok yalanci oldugunu beni etkilemek icin soyledigini dusunmustum. Arastirirken iki sene oncesinin kayitlarina baktim. Cidden beni taa o zamanlarda ararttirmis facebooktan.
bazi seylere cok takilmamak gerekiyor bazen kor sagir olmak zorunda kaliyoruz evet zor bizde her zaman yapamiyoruz ama bi yandan soyle dusun belki adamin kafasinda o kiz yok ama sen ustune gittikce essegin aklina karpuz kabugunu sokuyosun

Erkekler evlenirken bile diğerini elde tutma peşinde...Evlenince daha bi değerli olmuştur o kızın gözünde. Yazdığı mesajın türkçesi şu; sen değerliydin ama kaçırdın beni, yine de değerlisin bak düğünümde gözümün önünde olmanı isterim, sen dur cepte...

güzel bir soru :) eşini tanıyan sensin bunu sen düşünmelisin ben eşimin ağzından lafı alırım mesela bi şekilde yaparım . ama sana nasıl birşey söyleyim bileiyorum tecribeli değilim 5 aylık evliyim ve 7 yıldır görüşüyoruz eşimden başka biriyle çıkmadım başka birisini düşünerek sana nasıl bir tavsiye verebilirim bilemedim :KK43:
Cok bi sey de anlattiramadim. Tek ogrenebildigim reddedildigi ve buyuk bir hayal kirikligi yasadigi.

bazi seylere cok takilmamak gerekiyor bazen kor sagir olmak zorunda kaliyoruz evet zor bizde her zaman yapamiyoruz ama bi yandan soyle dusun belki adamin kafasinda o kiz yok ama sen ustune gittikce essegin aklina karpuz kabugunu sokuyosun
Kafasini bilmem ama hayatinda vardi. Sesimi cikarmasam belki konusmaya devam edeceklerdi. Ben cok acik ve cok netimdir. O mesajlari gorunce sunu bile soyledim. Ne yasadiniz bilmiyorum ama onun zamaninda bi baskasini sectigini biliyorum. Ayrilmasini firsat olarak gorduysen bitmemis bir seyler varsa ben aradan cekilirim cunku sonra mutsuz olmak istemiyorum. Dugune az kaldigindan ailelerden falan cekiniyosan ayriligi ustume alirim dedim. Hayir yok oyle bi sey dedi. Sen su an benden ayrilsan bile ben onunla evlenmem dedi. Dugunden sonra konusmadi da. Su facebook olaylarini hic acmadan takip etmeliydim ama yapamadim. Dedigine inanmadim. Cok tartistim ve artik iyice cilki cikti bu konunun.

Erkekler evlenirken bile diğerini elde tutma peşinde...Evlenince daha bi değerli olmuştur o kızın gözünde. Yazdığı mesajın türkçesi şu; sen değerliydin ama kaçırdın beni, yine de değerlisin bak düğünümde gözümün önünde olmanı isterim, sen dur cepte...
Kiz bunun icin olup bitmiyor. Cok asikken reddetmis simdi evli adamdan ne bekleyebilir. Ha egosu icin yuz verip ara bozmaktan haz alacaksa bilemem. Kadinlar bu kadar kotu olabiliyor di mi.

bukadar modernlik bana göre değil ne bu ya en başta buolaylara sesiz kalıp sineye çekip evlenmeseydiniz şimdi tüm bunları yaşıyor olmazdınız

Iste sorun da bu. Ona gore yanlis olan bi sey yok. Zamaninda cok kisa bir sey yasanmis ve bitmis. Ona o kadar asik olsam dugunden once firsatim varken cayardim. Bir sey hissetmedigim icin rahat davrandim diyor ama sozlerin bi anlami yok tabi. Icimden kabul etmek istemesem de hala resimlerine bakiyor olmasi bir seylerin kaniti ve evet boyle birini istemem tabi ki

cnm çok kafana takıyorsun bence. ben görümcem ile tartıştım onun facesine bile bakıyorum arada meraktan. normal bence. ulaşamadığı için kıymetli görüyordur onu. eğer ev içerisinde mutluysanız aklında olmayanı aklına düşürme.

cnm çok kafana takıyorsun bence. ben görümcem ile tartıştım onun facesine bile bakıyorum arada meraktan. normal bence. ulaşamadığı için kıymetli görüyordur onu. eğer ev içerisinde mutluysanız aklında olmayanı aklına düşürme.
Takipte olup sesimi cikarmiycam sanirim bi sure.

kız hem eşinizi reddediyo hemde düğününe geliyo ne kadar tuaf yaa. ama yabancı olduğunu yazmışsınız belki onlarda durumlar böyledir bilemem. bence çok baskı yapmayın eşinize tamamen kaybedebilirsiniz onu. sonuçta artık evlenmişsiniz. sevmeseniz evlenmezdiniz. daha çok sevginizi belli edin ilk tanıştığınız halinizle olduğunuz gibi davranın. o da zaten kıza yazdığı mesajda sizi kaçırmamak için evlendiğinizi yazmış. demekki sizde kaçırmak istemediği o kızda olmayan şeyler vardı. birde böyle deneyin bence kıskançlığı bir kenara bırakın

kız hem eşinizi reddediyo hemde düğününe geliyo ne kadar tuaf yaa. ama yabancı olduğunu yazmışsınız belki onlarda durumlar böyledir bilemem. bence çok baskı yapmayın eşinize tamamen kaybedebilirsiniz onu. sonuçta artık evlenmişsiniz. sevmeseniz evlenmezdiniz. daha çok sevginizi belli edin ilk tanıştığınız halinizle olduğunuz gibi davranın. o da zaten kıza yazdığı mesajda sizi kaçırmamak için evlendiğinizi yazmış. demekki sizde kaçırmak istemediği o kızda olmayan şeyler vardı. birde böyle deneyin bence kıskançlığı bir kenara bırakın
Ben zaten bu iliskiyi bastan sona anlayamadim. Fuarda tanisiyolar, sonra ayri ulkelerde konusmalar, kiz hem iletisimde kaliyo hem seni arkadas olarak goruyorum diyo ama flort etmeye devam ediyo, bizimki evlenme teklif ediyo, dedigine gore kiz reddediyo ama reddetme sebebi ailesinin yabanci damat istememesi, ama ailesine soylemesi icin de aslinda istiyor olmasi lazim, sonra esimin is yaptigi kendi ulkesinden olan patronuyla iliski yasamaya basliyo, ama bunlar arkadas olarak konusmaya devam ediyo, kiz arada bunu arayip iliskisindeki sorunlardan bahsedip agliyo, bu da teselli ediyo falan. Bastan sona sacmalik. Iliskiyi devam ettirmesinin sebebi kafasinda bitirip arkadas olarak gormesi mi yoksa belki ilerde firsatini bulurum deyip beklemesi mi bilmiyorum. Bana evlenme teklif ettikten sonra kiza msj atmis. Sonunda asik oldum evleniyorum cok mutluyum diye. Bu nispet mi gercek mi? Icinden cikamiyorum.

Asla benim kafa yapıma uyacak bir insan değil şahsen, böyle arkadaşlıklara asla tahammül edemem iyi ki de edemiyormuşum diyorum bunları görünce. bi kere bu kadar öfkelenme, kavga etme, paranoyakmış gibi davranma sonra seni suçlar, bu gidişle beni kaybedersin mesajını ver, tercihi o yapsın.

Bi kuyruk acisi kalmistir, sen beni reddettin ama bak ben o kadar mutluyum ki, sen o kadar umrumda diilsin ki artik dugune bile cagiriyorum demek istiyor dediler. Kaldi ki benimki aslinda kendilinden cagirmamis, hep kiz davetliyim degil mi diye israr etmis.

Kuyruk acısından yada umursamaz görünmek için yapmis gibi gelmedi bana. Öyle olsa dügünden önce görüşmeyi teklif eder miydi ? Hayatından çıkaramamış yada unutamamış gibi algıladım ben. Umarım yanılıyorumdur :(

Merhaba arkadaslar
Nereden nasil baslayacagimi bilmiyorum aslinda. Ozetlemeye calisacagim. Gecen yil ekim ayinda cocukluk arkadasim olan ama uzun yillardir gorusmedigim, su an esim olan kisiyle facebookta mesajlasmaya basladik. Bu arada ailelerimiz de otuz yillik arkadas ve onlar hep birbirleriyle gorusurler. Gecen yilbasinda ilk defa gorustuk ve birkac gun sonra bana evlenme teklif etti. Ilk goruste aska inanacak kadar kucuk ya da deneyimsiz degilim. O da degil. Hemen guvenemedigim icin tabi ki bu ani teklifin nedenini ogrenmeye calistim. Zaman icinde ona guvendim. Bu arada babasi vefat etti. Zor gunler gecirdi. Biz de normal bir flort donemi yasayamadan birkac ay once evlendik. Sorunlar dugunden bir hafta once patlak verdi. Iki sene once evlenme teklif ettigi ama reddedildigi, yine de iletisimini devam ettirdigi yabanci eski kiz arkadasini dugune cagirmisti. Bunu gercekten sorun etmedim. Hatta ayni sektorde oldugu icin bir kez bu kizla ve kizin erkek arkadasiyla dordumuz yemek bile yemistik. Ama dugunden bir hafta once bir mesajlasmalarini okudum. Kiz, erkek arkadasindan ayrildigini bu yuzden kardesiyle dugune gelecegini yazmis. Benimki de bana ayrildigini neden haber vermiyosun, biz dost degil miyiz, biliyorsun ben ilk kiz arkadasima cok asiktim, daha sonra cok kiz oldu ama ondan sonra ilk kez senin gozlerinde o isigi gordum, sonra da cattycatte ve onu kacirmamak icin hemen evlenme teklif ettim. Sevgilin cok pisman olacak demis. Dugunden birkac gun once gelmesini soylemis. Ben bu mesaja cildirdim. Teselli etmek icin soyledim dedi ama kiz ayrilir ayrilmaz eskiden ona duydugu asktan soz etmesi ve ozellikle dugunden once buraya cagirmasi bana sanki hala sana bi seyler hissediyorum, onceden gel hala bi seyler hissediyor muyuz anlamak icin zamanimiz olsun dermis gibi geldi. Neyse bu kiz dugun gunu geldi. Sonra on gun kaldi. Esimin ablasiyla da arkadas, o misafir etti. Ben dugunde cok gerildim hatta o gece evi terketmeye kalktim. O on gun cehennem gibiydi. Biraraya geldigimiz oluyordu ve aralarinda bir sey var mi diye ikisini izlemekten gozlerim sasi oldu. Tabi bir sey olduguna o kadar eminim ki icimden, bir suru bakis gulus ima vs yakaladim. Neyse bunlar gitti. O kadar kavgadan sonra allah icin benimki kizla ne telefonlasti bu gune kadar, ne mesajlasti. Daha once is dolayisiyla tanismislardi. Bi ara yine is yapicam diye tutturdu ama engel oldum. Uc aydir falan arada bu konular aciliyordu ve kucuk tartismalarimiz oluyordu ama idare ediyorduk. Bir sure once ablasi bu kizi ziyarete yanina gitti ve oradayken kardesini skypetan arayinca bunlar da tekrar birbirlerini gormus ve konusmus oldu. Hatta ben bile konusmak zorunda kaldim. Daha once de arada facebookta arattigi kisilerde adini gorurdum. Merakindan bakiyor der gecerdim. Bu hafta iki kez arattigini gordum. Bilgisayarindan arastirdim. Historyden hangi resimlerine baktigina kadar buldum. Su an onu asla unutamadigini, acip acip resimlerine baktigini, onu cok ozledigini dusunuyorum. Benimle karsilastirdiginda onunla evlenmeyi tercih edecegine inaniyorum. Onu unutmus olsa surekli fotograflarina bakma geregi duymaz, aklina bile gelmezdi. Dun cok buyuk bir kavga ettik. Bosanmak istedigimi soyledim ki bu ilk soyleyisim degil. O yuzden artik etkili olmuyor. Yapmadim, bakmadim, ablamla ikisinin beraber fotograflarina baktim diyor ama yalan. Cok uzun oldu. Ne yapmaliyim sizce?
ben olsam bende kıskanırım eskiden sevgiliolduğunu bile bile 20 metre yakınına yaklaştırmam sen uyardığın halde tamamen irtibatı kopartmıyosa bu işte bir bityeniği vardır demek

Kuyruk acısından yada umursamaz görünmek için yapmis gibi gelmedi bana. Öyle olsa dügünden önce görüşmeyi teklif eder miydi ? Hayatından çıkaramamış yada unutamamış gibi algıladım ben. Umarım yanılıyorumdur :KK43:
Ben kendimi onun yerine koyuyorum. Dugunden once son bir kez sansimi denemek isteyecek kadar deli divane unutamamis olsam sonradan da iletisimimi surdururum. Bir suru yolu var. benim bu kadar titiz bir sekilde her turlu takipte oldugumu bilmiyordu ve benim kadar iyi bir bilgisayar kullanicisi degil ve coook savruk. Mutlaka bulurdum bir seyler. Dugunden sonra tamamen bitirdi iletisimi. Evlilik kurumuna cok saygili ve ciddiye aliyor bunu biliyorum. Kiz dugunden once gelse ve aralarinda bir kivilcim olsa belki vazgececekti. Ama olmayinca artik evlendim anlami yok dedi belki bilmiyorum.

Ben kendimi onun yerine koyuyorum. Dugunden once son bir kez sansimi denemek isteyecek kadar deli divane unutamamis olsam sonradan da iletisimimi surdururum. Bir suru yolu var. benim bu kadar titiz bir sekilde her turlu takipte oldugumu bilmiyordu ve benim kadar iyi bir bilgisayar kullanicisi degil ve coook savruk. Mutlaka bulurdum bir seyler. Dugunden sonra tamamen bitirdi iletisimi. Evlilik kurumuna cok saygili ve ciddiye aliyor bunu biliyorum. Kiz dugunden once gelse ve aralarinda bir kivilcim olsa belki vazgececekti. Ama olmayinca artik evlendim anlami yok dedi belki bilmiyorum.

Belki sürdürüyordur ? Bilgisayardan başka iletişim yolları da var.. İletişim kurmuyor da olabilir. Anladigim kadariyla aralarinda guclu bi bag var, kizin sorunlarini dinlemesi arkadas olarak devam etmeleri vs. bunu gosteriyor. Fakat kizin hayatina baskalarini alip bunu esinize rahatca anlatmasi duygusal anlamda hislerinin olmadigini gosteriyor. Zaten esinizin evlenme teklifini reddetmis. Esiniz tarafindan bakarsak dugununden once gorusmek istemesi unutamamis oldugu izlenimini veriyor. Aklında o mu var diye sormuştunuz ben unutamamış olarak yorumladım fakat bununla ilgili kararı verecek olan sizsiniz..

Belki sürdürüyordur ? Bilgisayardan başka iletişim yolları da var.. İletişim kurmuyor da olabilir. Anladigim kadariyla aralarinda guclu bi bag var, kizin sorunlarini dinlemesi arkadas olarak devam etmeleri vs. bunu gosteriyor. Fakat kizin hayatina baskalarini alip bunu esinize rahatca anlatmasi duygusal anlamda hislerinin olmadigini gosteriyor. Zaten esinizin evlenme teklifini reddetmis. Esiniz tarafindan bakarsak dugununden once gorusmek istemesi unutamamis oldugu izlenimini veriyor. Aklında o mu var diye sormuştunuz ben unutamamış olarak yorumladım fakat bununla ilgili kararı verecek olan sizsiniz..
Baska nasil gorusuyor olabilir?

Bana davranisinda bir sorun yok. Yine bir fuar icin yurtdisina gitmistik. Orada onu taniyan ne kadar insan varsa gecen fuarda seni bize cok anlatti, sana ne kadar asik bu adam, seni gercekten cok merak ediyorduk dediler beni gorur gormez. Ve bu insanlarin sayisi gercekten fazla, oyle bir iki kisi degil. Dun gece yarin gidiyorum ben demistim. Sabah gercekten gidecek misin, sen sevgi nedir bilmiyorsun ve evlilik ne demek farkinda bile degilsin dedi. Ne yapacagimizi konusmak icin birlikte isyerine gittik. Aksi gibi bugun cok kalabalikti, konusamadik. Arada kac kere geldi beni optu, seni seviyorum dedi. Eve geldik. Ben dun gece uyumadim hic basim donuyor. Ben yatiyorum su an, o bana yemek yapiyor. Ben de bu sekilde opusup barismanin saglikli olmadigini, cunku benim aklima takilanlara cevap olmadgi icin yarin yine kavga edebilecegimizi, birkac gun dusunmek istedigimi soyledim. Tamam dedi ama ciddiye almiyor cunku evlilige deger veriyor. Oyle olmadi ayrilalim dusuncesinde biri degil ve beni sen ne cabuk vazgecip gidebiliyorsun diye elestiriyor. Kafam cok karisik.

Acikcasi bu anlattiklariniz cok olumlu seyler.Belki de esiniz bir evliligin nasil olmasi gerektigini bilen, gereksiz ayrintilarla insani yormayan, insanlara deger veren, eski kiz arkadas meselesine takilmayan, olmasi gerektigi gibi , herkesin idealinde olan bir insandir.

bence bir süre bütün endiselerinizi bir kenara birakip esinize odaklanin.eger bu durum hala sizi rahatsiz ediyorsa esinizle tekrar konusup bir orta yol bulursunuz.

herkesin dogrulari sizin de dogrulariniz olmasin.kalbinizin sesine kulak verin...

Back
X