BEN. BITIRDIM AMA..

ailen dayak yesen de çekeceksin diyosa bu kocan olacak herif seni döver bence ailen arkanda olmadıkça zulmü bitmez. dövse de gidemezsin nasılda . ailesi de önemliymiş çok ailesiyle ufacık sorunda dayak yersin benden demesi. çalışmıyosunuz heralde . o adam da buna güüveniyo

Şahsen abim yok, ama olsaydı inanın ona bu kadar söz hakkı tanımam. Ona neymiş. Görevini yapsın otursun asaga. Onun evine değil, babanizin evine gelmişsiniz. Baskıya boyun eğmeyin. Babanızla siz konuşun. Eşinizi arayan insanları da aradan çıkartın. Cenelerini kapatsınlar. Ne hadsiz insanlar. Kim bunlara esimle konuş demiş ki. Siz dik durun ilk başlarda zor olsa bile mutluluğunuz için savaşın.
Bizim bir aile dostumuz var. Kadinin eşi affedersiniz psikopatın teki. Kadin kac kez ayrılmak istemiş, ama abileri "seni öldürürüz, keseriz vs" tehdit ettiği için boşanmadi. Seneler geçti adamın yaptıklarının dozu giderek arttı. Sonunda kadın isyan edip "öldürecekseniz öldürün şimdi, ama ben boşanıyorum" diye resti çekti ve boşandı. İşin kötü tarafı çocukları da artık kadına soğuk davranıyor, çünkü bütün çocukluklari psikopat babanın yanında geçti ve yinede ayrılmadı diye annelerini sorumlu tutuyorlar. Başkalarına kolay geliyor hüküm vermek, kötü evliliği sürdür demek. Ama olan size ve çocuğunuza olacak. Abiniz saf saf konuşmasin ordan

Lütfen diren, ve bu konuda babanla ve annenle konuş, abin zaten seni anlamayacaktır.
Babam çocuk gibi sürekli karar degistiriyor.
Zaten kararlı dik olsaydı.
Bunları bana yasatmazdi..
Akrabaları Susturur
Abimede sen kimsin derdi..
Dün eşimden özür dileyip durdu babam.
2 tarafta boklu değnek. Kızımla ortada kalmış gibi hissediyorum.
Allahım yardım et biri yardım etsin.
Vallahi kizima aciyorum.

Biliyorsunuz baba evine gelmiştim.
Herşey güzeldi boşanma davası açacaktım tam ama aKrabalarim ve abim geri barismam konusunda baski yapti.
Babamda fikir değiştirir gibi oldu..
Ne yaşadıklarımı ben Biliyorum o adama sevgim saygım bitti. Arayıp sormadı beni benim akrabalarim aramış hep görüşmüş düzeltelim biz getirelim matildayi demişler.
Adam kesinle yaptıklarını yaşarmamış gibi konuşuyor. Pskolojik şiddet ve ailesinin yaptıklarını yok sayıyor.
Çocuğuma ve bana yapılan zulüm e olmadi diyor ki kendide çok iyi biliyor oldu
Evime okadar çok karisildiki dolup dolup bana yansıttı. Çok yıprandım.
Dün geldi hala dik dik konuşuyor sanki bütün suç benim ailesi herseyi ben yaptım
Doldum taştım cocugum için ayaktayım.
Adam diyor senin ailen beni arıyor onlarda tek kıpırtı yok. Hakeret küfür etti ailesi o benim karım Ne diyorsunuz demedi hakkettin diyor.
Anne ağızlı bir adam.
Mutsuzum.
Ama abim uzakta görevli ama bana döneceksin diyor ve çok ağır konuşuyor. Çok ağır beni oda çok yaraladı. Çocuk bu yuvada ben mutsuzken mutlu olmaz ki..
Ben dönmek asla istemiyorum ama bu insanlar bana ddöneceksin diye baskı yapıyor.
Yaşadıklarımı anlattım dayak yok birşey olmaz dayak.yersende cekeceksin diyorlar küçücük 1.5 yaşında bebeğim.var napicam ben aklımı oynatcam. Abim bana sen bizi mahvediyorsun. Diyor oysa ben bu zamana kadar hiç birşey yapmadım annemi ve babamı öldüreceksin diyor.
Eşim olcak kişi bile sorunlu bir ailesi olmasına rağmen onlar herşeyim diyor.
Ama geLın görün beni tek kalemde silmeye razılar. Ben napiyim. Babam şuan gitgeller yaşıyor.
Sakın dönmeyin.
Eş kahrını çekeceğinize oturup babanızın dizine kapanıp ağlayın.
Dönerseniz eşiniz size daha kötü davranır. Abinizi herkesin telefonundan engelleyin.

Minacik bebeğim var elimde param yok. Onların korkusu davayı kaybedip karşı tarafa para odetcem abimin iyi bir görevi ve maaşı var beni rezil edeceksin diyor.
Sen zaten rezilsin deyin.
Ne iş yapıyor o? Nasıl bu kadar yobaz olabilir?

Sen zaten rezilsin deyin.
Ne iş yapıyor o? Nasıl bu kadar yobaz olabilir?
Hep yobazdı çocukluğundan belli bana hep kötü davranır karşı tarafı haklı bulurdu. Meslek sahibi oldu hala aynı. Ki beni hiç dinlemedi bile. O adamı aramış konuşmuş. Onu dinlemiş.

O zaman kendi göbeğini kendin keseceksin gitmiyorum de
abin baban ağırda konuşsa ne derse desinler gitmicem de :kahve:

Hep yobazdı çocukluğundan belli bana hep kötü davranır karşı tarafı haklı bulurdu. Meslek sahibi oldu hala aynı. Ki beni hiç dinlemedi bile. O adamı aramış konuşmuş. Onu dinlemiş.
Bakın eğer şimdi dik durmazsanız, pes ederseniz maalesef anneniz gibi ezik, babanız gibi pasif bir insan olursunuz.
Çocuğunuzu ne babasından, ne başkalarından koruyamazsanız anneliğin ne hükmü kalır ki?
İstemez miydiniz anneniz güçlü bir kadın olup şu anda sizin arkanızda dağ gibi dursaydı?
Düşünün ve kendinize sorun; anneniz gibi evladını korumaktan aciz bir anne olmak mı, yoksa evladı için gerekirse herkesi karşısına alan bir anne mi olmak istiyorsunuz?

Abinizi duymayın, dinlemeyin. O gidene kadar savaşın ve kazanın. Eğer üzerinize yürürse polisle tehdit edin, asla geri adım atmayın. Bu 20 günü kararlılıkla atlatırsanız kimse sizi yenemez.

Bakın eğer şimdi dik durmazsanız, pes ederseniz maalesef anneniz gibi ezik, babanız gibi pasif bir insan olursunuz.
Çocuğunuzu ne babasından, ne başkalarından koruyamazsanız anneliğin ne hükmü kalır ki?
İstekez miydiniz anneniz güçlü bir kadın olup şu anda sizin arkanızda dağ gibi dursaydı?
Düşünün ve kendinize sorun; anneniz gibi evladını korumaktan aciz bir anne olmak mı, yoksa evladı için gerekirse herkesi karşısına alan bir anne mi olmak istiyorsunuz?

Abinizi duymayın, dinlemeyin. O gidene kadar savaşın ve kazanın. Eğer üzerinize yürürse polisle tehdit edin, asla geri adım atmayın. Bu 20 günü kararlılıkla atlatırsanız kimse sizi yenemez.
Anneme kızıyorum daha dün söylendim neden dedim sende diğer kadınlar gibi tuttuğunu koparamıyorsun.
Çünkü arkamda kimse yoktu siz vardiniz küçüktunuz dedi.
Aralarında hala bir bağ yok annemle babamın. Onlar gibide olmak istemiyorum.
Bir çıkış yolu arıyorum.

Anneme kızıyorum daha dün söylendim neden dedim sende diğer kadınlar gibi tuttuğunu koparamıyorsun.
Çünkü arkamda kimse yoktu siz vardiniz küçüktunuz dedi.
Aralarında hala bir bağ yok annemle babamın. Onlar gibide olmak istemiyorum.
Bir çıkış yolu arıyorum.
Gün gelip evladınız da size hesap sormasın diye güçlü olmaya mecbursunuz.
Bu arada abiniz gelmeden iş bulun, anneniz bebeğe bakar.
Çalışmak için izin almayın. Yarın işe gidiyorum deyin ve gidin. Yok vs derlerse; kocama dönmeyeceğim, siz de beni sokağa atmaya kararlısınız. Kendime ev tutup çocuğumla tek başıma yaşayacağım. Zaten ana baba kardeş değil yabancısınız. Yalnız da yaşarım deyin.
Ve korkmayın. Korkarsanız baskılar artar. Eğer abiniz şiddete meyilliyse polisi aramaktan korkmayın. Çünkü o manyağa dönerseniz % 100 şiddet göreceksiniz. Çünkü aileniz, akrabanız kocanıza o izni vermiş davranışlarıyla.

Abiniz haddini bilmeyen geri kafalı bir adam, kusura bakmayın lütfen bu söylediklerim için.
Eğer siz suskun kalırsanız, karşılık vermezseniz herkes yorum yapmaya hak bulur kendisinde.

Eğer kesin olarak kararlıysanız babanıza ve abinize "İsterseniz arkamda durur destek olursunuz Ama köstek olmanıza izin vermeyeceğim. Gerekirse kadın sığınma evine gider sizi de hayatımdan siler atarım." diyebilirsiniz.

Siz çaresiz, güçsüz durdukça üzerinize gelmeye devam edecekler.
Nasılsa gidecek yeriniz yok diye düşünüp rahat davranabilirler.
Allah kolaylık versin size, cesur olun anne olmak başlı başına cesaret zaten. O güç var sizde.

Minacik bebeğim var elimde param yok. Onların korkusu davayı kaybedip karşı tarafa para odetcem abimin iyi bir görevi ve maaşı var beni rezil edeceksin diyor.
Boşanmak rezillik mi ?
Milyonlarca insan evlenip boşanıyor rezil mi hepsi?
Hırsızlık namussuzluk rezilliktir.
Öyle abi yere atsin onun işi de mevkisi de yere batsin.
Mor çatı ya başvurun gerekirse sığınma evlerinde kalın bir süre sonra bebek de büyür biraz ise girer kendinize ev kurarsınız.

Herşey güzeldi boşanma davası açacaktım tam ama aKrabalarim ve abim geri barismam konusunda baski yapti.
Ne yaşadıklarımı ben Biliyorum o adama sevgim saygım bitti. Arayıp sormadı beni benim akrabalarim aramış hep görüşmüş düzeltelim biz getirelim matildayi demişler.
Adam kesinle yaptıklarını yaşarmamış gibi konuşuyor. Pskolojik şiddet ve ailesinin yaptıklarını yok sayıyor.
Dün geldi hala dik dik konuşuyor sanki bütün suç benim ailesi herseyi ben yaptım
Adam diyor senin ailen beni arıyor onlarda tek kıpırtı yok. Hakeret küfür etti ailesi o benim karım Ne diyorsunuz demedi hakkettin diyor.
Anne ağızlı bir adam.
Mutsuzum.
Ama abim uzakta görevli ama bana döneceksin diyor ve çok ağır konuşuyor. Çok ağır beni oda çok yaraladı. Çocuk bu yuvada ben mutsuzken mutlu olmaz ki..
Ben dönmek asla istemiyorum ama bu insanlar bana ddöneceksin diye baskı yapıyor.
Yaşadıklarımı anlattım dayak yok birşey olmaz dayak.yersende cekeceksin diyorlar küçücük 1.5 yaşında bebeğim.var napicam ben aklımı oynatcam. Abim bana sen bizi mahvediyorsun. Diyor oysa ben bu zamana kadar hiç birşey yapmadım annemi ve babamı öldüreceksin diyor.
Ama geLın görün beni tek kalemde silmeye razılar. Ben napiyim. Babam şuan gitgeller yaşıyor.
günaydın yıllar evvel boşanmış eşini yatakta basmış bir kadın olarak sana tavsiyem şayet aldatılma dayak kumar yoksa biraz sabır derim ha yaşadıklarını küçümsemiyorum lütfen yannış anlama ama aşılabilecek problemler gibi görünüyor bak ben kızımı tek büyüttüm maddi manevi tüm herşeyimi ona verdim 22 sene önce boşandım evlenmedim özel hayatımı gömdüm kızımın içinde hte kaldı aile ortamı zaman zaman ah çekerek der baba sevgisini nasıldr diye olan çoçuklara oluyor emin olun nacizane dönün evinize derim mücadele edileçek problemleriniz var çözümlüyebilirsiniz güzel arkadaşım ne yaparsanız yapın çoçuk o baba sevgisini o eksikliği hep hissedecek o yüzden az sabır derim size mutluluklar sizinle olsun.

Anne ağızlı bir adam.
Mutsuzum.
Kiyamam yaa ama ben senin yerinde olsam tek basima ayakta durmaya calisirum bi is bulup calisir ev tutarm cocugumada tek basima bakarm ama iste bazi seyler insann elinde olmuo :(

Kaç kere anlattım babamda biliyor görüyor mutsuz olduğumu.
Ama abimden çekiniyor. Abim bu zamana kadar hep dikti.
Abinize ne, o mu bakacak size, hayret bir şey! Dik durun, akrabalarınıza da söyleyin o adamı arayıp durmasınlar, şaka mı bu! Adama yalvarır gibi onu arıyorlar.

Abinize ne, o mu bakacak size, hayret bir şey! Dik durun, akrabalarınıza da söyleyin o adamı arayıp durmasınlar, şaka mı bu! Adama yalvarır gibi onu arıyorlar.
Öyle bir cahil ailem var ki... kaçarak uzaklaşirdınız.
Ailemde ki kadınlar bizde çektik cekeceksin diyor.
Ben çok bunaldim çıkış kapısı arıyorum ama o eve dönmek istemiyorum.
Zaten bu hale onlar getirdi. Beni başkaları için yaşamaya sevk ettiler.

Öyle aileyi allah bildiği gibi yapsın, kız evlat ne nasıl kıyarlar yollamaya çalışırlar o manyağın evine, kadın sığınma evi yok mu oralarda veya iş bulup çalışamax mısın

Öyle bir cahil ailem var ki... kaçarak uzaklaşirdınız.
Ailemde ki kadınlar bizde çektik cekeceksin diyor.
Ben çok bunaldim çıkış kapısı arıyorum ama o eve dönmek istemiyorum.
Zaten bu hale onlar getirdi. Beni başkaları için yaşamaya sevk ettiler.
Size şunu söylemek istiyorum, deli deliyi görünce çomağını saklarmış, az deli olun, az cazgır olun, baskın olun, pısırık mülayim olmayın. Maalesef ki bazen böyle olmak zorunda bırakılıyoruz. Siz alttan alıp sakin kaldıkça üstünüze gelen çok olur. Ufak çaplı bir sinir krizi geçirin ne kadar ciddi olduğunuzu görsünler.

Back
X