Maşallah ne kadar çok ve güzel şeyleri almışsınız şimdiden . Allah tamamına erdirsin . Sağlıkla , huzurla kullanmak nasip olsun . Ben bayıldım hepsine .
Kalpli bölmeleri olan tava hangi marka bu arada ?
Ayy şu "AŞK" olan cerezliğinin fiyatını özelden yazar mısınnEki Görüntüle 1455822 Eki Görüntüle 1455823 Eki Görüntüle 1455824 Eki Görüntüle 1455825 Eki Görüntüle 1455826 Eki Görüntüle 1455827 Eki Görüntüle 1455828 Eki Görüntüle 1455829 Eki Görüntüle 1455830 Eki Görüntüle 1455831 Eki Görüntüle 1455832 Eki Görüntüle 1455833 Eki Görüntüle 1455834 Eki Görüntüle 1455835 Eki Görüntüle 1455836 Eki Görüntüle 1455837 Eki Görüntüle 1455838 Eki Görüntüle 1455839 Eki Görüntüle 1455840 Eki Görüntüle 1455841
Ayy şu "AŞK" olan cerezliğinin fiyatını özelden yazar mısınnResmen almak istediklerimi resimlemişsin sanki :O ben daha bekleyim ceyiz almak için
İnsallah Rabbim tez zamanda kavusturur insallah :) 14.90 mı uygunmus instagramda ne zamandır arıyorum 35,45 civarında bir arkadasım cok istiyordu o da bu yaz sözlenicek ona bunu hediye olarak göndersem hiç fena olmaz :)Cerezlik 14.90 idi sanirim canim. Ceyiz alisverisi aslinda para oldugunda cok kolay 1 gundede alirsin hepsini. Ama maddi durum iyi olmali iste. Benim hepsini birden alabilecek durumum olmadigi icin elime para gectikce bir eksigimi kapatmak istedim boylece birikti iste :)
Sende icine sinen, en guzel ceyizlik esyalar alirsin insAllah tatlim :)
İnsallah Rabbim tez zamanda kavusturur insallah :) 14.90 mı uygunmus instagramda ne zamandır arıyorum 35,45 civarında bir arkadasım cok istiyordu o da bu yaz sözlenicek ona bunu hediye olarak göndersem hiç fena olmaz :)
Aynen evet insallah bulurum :)Ben Edirne Cuma pazarindan aldim canim, pazar, 1 milyoncu, ne alirsan 3,50 o tarz yerlerde daha uygun oluyor
normalde internette satilan hersey daha pahali
Karacaninkini 100 liraya almistim canimALLAH güle güle kullanmayı nasip eylesin canım çok güzel şeyler almış ailen sana ALLAH bir ömür boyu mutlu etsin Karacanın nevresim takımlarını ne kadara aldın canım ben de bir tanıdığımın çeyizine alacağım da iyi bir şey olsun istiyorum gerçi taçın bellonanın karacanın nevresim takımları da kalite kalite fiyatlar değişiyor sana karacayı tavsiye mi ettiler
anladım canım ben de şekilciyim bellonanınkini kullandım ben çok memnun kalmıştım kendim de bir tane kaliteli olsun diye taç almıştım evimin yakınında bir taç sordum birine 120 dedi birine 180 dedi biraz pahalıma gitti bakalım bakacağım birkaç dükkana daha çok beğendim canım düğün ne zamanaKaracaninkini 100 liraya almistim canim
Tac 150 liraydi
Tavsiye uzerine almadim aslinda itiraf etmek gerekirse ben gorunuse ozen veren biriyim yani begendigimi aliyorum kaliteye bakmiyorum pek :)
anladım canım ben de şekilciyim bellonanınkini kullandım ben çok memnun kalmıştım kendim de bir tane kaliteli olsun diye taç almıştım evimin yakınında bir taç sordum birine 120 dedi birine 180 dedi biraz pahalıma gitti bakalım bakacağım birkaç dükkana daha çok beğendim canım düğün ne zamana
ben evliyim canım 1.5 yıl oldu evleneli ben memlekette bir tanıdığımın çeyizine alacağım hediye olarak da bakınıyorum iyi bir şey olsun diye fiyatlar değişiyor hep kafalarına göre fiyat söylüyorlardugun tarihi yok canim Allah nasip ederse 2017 de olacak herhalde daha cok var yani :)
Senin nezaman tatlim?
Güzel günlerde kullanırsınız inşallah :) Bunu nerden aldığınızı yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?