Ben bittim çeyiz bitmedi :)

maşallah ...
hayran hayran baktım...
şimdiden bu kadar şey almışsınız, ne güzel işinizi epey kolaylaştırmış..
düğün zamanı aceleye getirmemiş olacaksınız...

Allah mutlulukla kullanabilmenizi nasip etsin...
her şey çok güzel.

Ay maşallahh :) Allah artırsın.. bi çok şeyimiz ortak bende nişanlıyım nişanlım askere gidiyor bir ay sonra.. Düğün tarihim belli değil.. Hatta bende alabildiğimce alıyorum ve almaktan kendimi alamıyorum boncuklu salon takımından, karaca home nevresim takımında, uğur böcekli ve inekli çorabından , mandallarından , pembeli bıçağından ve miorre çamaşırlarının tıpkısının aynıları bendede var Allah güle güle kullanmamızı nasip etsin.. O kadar eğlenceli bi dönem ki şahsen benim aldıkça alasım geliyor doyamıyorum..

maşallah canım hepsi çok güzel. çeyiz işi gerçekten şıp diye bitecek bir şey değil. ben de yatak odası tekstilini tamamladım, mutfaktan da çelik ve teflon ürünlerimin bir kısmını aldım. dün konu açtım ve paylaştım. daha porselenler var, bardaklar, saklama kapları, mutfak tekstili, elktronik aletler. oooo çok eksiğim var çooookkkk. neyseki iki yıl kadar zamanım var, yavaş yavaş alıcam artık.

evet canim modasi gecer diye almiyorum, elektrikli ev esyalarida garantili oluyorya onlarida hepsini dugunden once alicam Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…