Ben bittim çeyiz bitmedi :)

2 kişilik kalpli kahvaltı takımını nerden aldın fiyatı nedir herşeyin çok güzel mutlu günlerde kullan

Her şey çok güzel görünüyo :) Allah mesut etsin ömür boyu

çeyiz bu canım öyle kolay biter mi ama hepsi birbirinden güzel Allahım geçim versin

çeyizlerin çok güzel ,mutlu günlerde kullanırsın inşallah..

Hepsi birbirinden guzel, ozenle secilmis İyi gunlerde kullanin :)

Güzel günlerde kullanırsınız inşallah :) Bunu nerden aldığınızı yazabilir misiniz?

züccaciyeden aldim canim

2 kişilik kalpli kahvaltı takımını nerden aldın fiyatı nedir herşeyin çok güzel mutlu günlerde kullan

keramikashoptan aldim canim

hepinize tek tek cok tesekkur ederim arkadaslar, daha guzelleri sizin olsun:)

çok güzeller güle güle kullan bu yıl doğum günümde aynı kelebekli kahve fincan takımından yengemde bana almış tıpa tıp aynısı bende çok beğenmiştim sende görüncede çok mutlu oldum çok güzel duruyor nerden almıştın onları yengem söylemiyor da 6lı daha almak istiyorum ben

bernardodan 40 kusur birseydi canim :)

İsmail Gülcan diye yazılı havluyu kendn mi yaptın yaptırdın mı

peki o süsleri ne diyerek buldun adlarınızı yazdığını bende yapacağım çok beğendim
ayni ben
bende fotografta gosterdim kuzum bunlardan almak istiyorum diye adini soylemisti satici ama su an yine hic hatirlamiyorum daha o an unuttum kesin

ayni ben
bende fotografta gosterdim kuzum bunlardan almak istiyorum diye adini soylemisti satici ama su an yine hic hatirlamiyorum daha o an unuttum kesin
tamam bende çıktısını aldım resmin tuhafiyeciye gösteririm bulur herhalde :) nerde oturuyorsun

canım maşallah hepsi çok güzel Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasib etsin.
ben de şu kahve takımını merak ettim. ne kadara ve nerde buldun ?

Eklentiler

• 2000.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 104
Daha çok eksik var çok bitmezzz:
Maşallah hepsi çok güzel güzel günlerde kullanılsın inşallah

tamam bende çıktısını aldım resmin tuhafiyeciye gösteririm bulur herhalde :) nerde oturuyorsun
Edirnede oturuyorum :)

canım maşallah hepsi çok güzel Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasib etsin.
ben de şu kahve takımını merak ettim. ne kadara ve nerde buldun ?
evmanya'dan canim :)

Daha çok eksik var çok bitmezzz:
Maşallah hepsi çok güzel güzel günlerde kullanılsın inşallah
amin canim sagol daha guzelleri senin olsun :)

sevgiyle huzurla kullan,
muhteşemler.
ama çok fazla alma kuzum koyacak yer bulamıyosn evlenince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…