Her şey çok güzel görünüyo :) Allah mesut etsin ömür boyu
çeyiz bu canım öyle kolay biter mi ama hepsi birbirinden güzel Allahım geçim versin
çeyizlerin çok güzel ,mutlu günlerde kullanırsın inşallah..
Hepsi birbirinden guzel, ozenle secilmis İyi gunlerde kullanin :)
Güzel günlerde kullanırsınız inşallah :) Bunu nerden aldığınızı yazabilir misiniz?
2 kişilik kalpli kahvaltı takımını nerden aldın fiyatı nedir herşeyin çok güzel mutlu günlerde kullan
çok güzeller güle güle kullan bu yıl doğum günümde aynı kelebekli kahve fincan takımından yengemde bana almış tıpa tıp aynısı bende çok beğenmiştim sende görüncede çok mutlu oldum çok güzel duruyor nerden almıştın onları yengem söylemiyor da 6lı daha almak istiyorum ben
Çok teşekkür ederim canım benimbernardodan 40 kusur birseydi canim :)
kendim yaptim canim 50lira istiyorlarİsmail Gülcan diye yazılı havluyu kendn mi yaptın yaptırdın mı
peki o süsleri ne diyerek buldun adlarınızı yazdığını bende yapacağım çok beğendimkendim yaptim canim 50lira istiyorlar
bana cok daha az fiyata yapmis oldum, internetten orneklerini buldum baka baka yaptim
peki o süsleri ne diyerek buldun adlarınızı yazdığını bende yapacağım çok beğendim
tamam bende çıktısını aldım resmin tuhafiyeciye gösteririm bulur herhalde :) nerde oturuyorsunayni ben
bende fotografta gosterdim kuzum bunlardan almak istiyorum diyeadini soylemisti satici ama su an yine hic hatirlamiyorum daha o an unuttum kesin
Edirnede oturuyorum :)tamam bende çıktısını aldım resmin tuhafiyeciye gösteririm bulur herhalde :) nerde oturuyorsun
evmanya'dan canim :)canım maşallah hepsi çok güzel Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasib etsin.
ben de şu kahve takımını merak ettim. ne kadara ve nerde buldun ?
amin canim sagol daha guzelleri senin olsun :)Daha çok eksik var çok bitmezzz:
Maşallah hepsi çok güzel güzel günlerde kullanılsın inşallah
anam sen benim memleketinde mi oturuyorsun canım benimEdirnede oturuyorum :)
evmanya'dan canim :)
amin canim sagol daha guzelleri senin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?