• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben boğarım bu adamı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tartışmalarda bela okunmasına anlam veremiyorum, ya gerçekten Allah belasını verirse. Ne bilim küt diye araba çarpıp ölür ya da sakat kalırsa. Ya da farklı bir musibet gelirse başına. Bela okumak berbat bir enerji, o huyunuzu bırakın.

Rutin kontrol gibi sanmıştır. Erkekler bizim gibi detaylı düşünmezler.

Sakince detaylı ultrasonun belli haftalarda yapıldığını, jinekoloğun değil perinatoloğun yaptığını, rutin bir kontrol gibi istediğiniz zaman gidilmeyeceğini açıklamak zor olmasa gerek dimi?

Psikoloji eğitimi almadığım halde bu cümleyi daha normal kabul ediyorum ben mesela..

Sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Geçinmeye niyetiniz yok sizin. Saygının olmadığı yerde o evlilik bitmeye mahkumdur.
Öfke kontrol probleminizi çözün acilen..
Ayrıntılı ultrasonun ne olduğunu, önemini falan biliyor defalarca konuştuk daha önce. Tamamen bilerek gelmedi.

Başka insanlara karşı değil ama evet eşime karşı edebiliyorum maalesef. Bir yılda özellikle annesi yüzünden çok yıprandık. Teşekkür ederim.
Eşiniz size dolmuş da olabilir yaşadıklarınızdan ötürü. Eşim ne sebeple olursa olsun bana hakaret etse ona saygım da sevgim de biter.

Tartışmanın da bir adabı olur, tartışmayı ilk baslatanın kim olduğundan çok haddi, sınırı aşan hatalıdır her zaman. Sizin konunuzda hatalı olan ise çok açık sizsiniz.

İyi de adama Allah belanı versin demişsiniz, ona rağmen yatağa çağırmış sizi. Sabah özür dilediniz mi bu lafınız için? Ben eşime bunu söylesem günlerce yüzüme bakmaz benim.

Eşinizde hatalı zaten ama ben fevriyim demek bir savunma değil. Yazınızdan bile belli açıkçası çok rahat hakaret edebildiğiniz. Bu şekilde sağlıklı iletişim kuramamanız normal.
katiliyorum size cok güzel yazmissiniz

konusma uslubunuzu begenmedim... ben birak esimi diger Insanlara karsi bile bu uslup ile konusamam garip geldi bana biraz Esinize karsi bence biraz saygili olun 2. ev Pis demek ile bukadar tiksinmek sacma degil mi .
Ev pis dedi diye değil bana yalancı muamelesi yaptı resmen bunu kaldıramadım.

Ben de öyleyim sinirlendigimde ağzıma geleni sayıyorum keşke yapmasak ama tetikliyorlar bazı şeylere tahammül edemiyorum bende hatta kendimi değiştirmek için sakın olmak için normal zamanlarda düşünüyorum karar veriyorum ama o an olan oluyor ağızdan çıkıyor bazı şeyler

Peki şöyle sorayım başlatan kim görünüyor oradan bakınca objektif bir gözle? Yani kimin tepkileri önce orantısızlaşmış, yorumunuzu merak ediyorum.

Ev temizlenmemiş dese bana eşim,"Öyle mi hayatim begenmiyorsan bak süpürge,kova,bez şurada hadi sen yap da gözümüz temiz ev görsün" derim. Siz muhtemelen hormonların verdiği yetkiye dayanarak Allah ne verdiyse saydırmışsınız.

Acaba eleştirilmeyi sevmiyor olabilir misiniz ?
Ya da kontrolünüz dışına çıkan olaylarda tepkisellesiyor olabilir misiniz?

Kusura bakmayın ama ben sizin psikolog olduğunuza inanmadım...
Psikologların da sorunları vardır hanımefendi, üst insan modeli değiliz. Kavga da ederler, küfür de ederler, bağırırlar da. Robot değil bunlar insan. Mesleğini direkt hayatında uygulayabilen psikologlar nadir emin olun.

Ayrıntılı ultrasonun ne olduğunu, önemini falan biliyor defalarca konuştuk daha önce. Tamamen bilerek gelmedi.
Bir gün önce bela okumanız rağmen ertesi gün özür dilemediğiniz için olabilir mi?

"hatalıyım, haddimi aşan bir tepki verdim ama hamile halimle bizim evimizi elimden geldiğince temizlememi beğenmeyince malum hormonlar yüzünden söyledim bunları. Kırıldım ve kırıl istedim" demek çok mu zor?

Kavga, hakaret ve şiddet ile hiç bir şeyi çözemeyiz.. Bunu sizin benden çok daha iyi biliyor olmanız gerekmez mi?

Ben de öyleyim sinirlendigimde ağzıma geleni sayıyorum keşke yapmasak ama tetikliyorlar bazı şeylere tahammül edemiyorum bende hatta kendimi değiştirmek için sakın olmak için normal zamanlarda düşünüyorum karar veriyorum ama o an olan oluyor ağızdan çıkıyor bazı şeyler
Maalesef bizde öyleyiz 3 senelik bir beraberliğimiz var ve arada saygı hiç kalmadı gibi hakaretler belalar küfürler havada uçuşuyordu ama bu bizi çok yordu iki tarafı da ilişkiyide çok yıpratıyor ve toparlamak çok zor oluyor kişiler birbirlerinden uzaklaşıyor 😔😔

Hormonlu bir psikologsunuz sanırım. En iyi sizin bilmeniz lazım kişiler arasında bu şekilde iletişimin iyi olmayacağını. Bilemiyorum yani... Her iki taraf da hatalı
Bildiğimden emin olabilirsiniz, pratiğe geçirmek bambaşka bir şey. Hormonlarla alakası yok ben normalde de fevri biriyim eşim de özellikle damarıma bastı derdi her neyse.

Tepkiniz biraz fazla olmus.ve siz esinizi sevmiyorsunuz. Esiniz agzinda kusta tutsa siz bir bahane bulup nefret soylemlerine gecersiniz.bence kendinize bir terapi yapin.
Adam sehir disindan gelmis belki nelerle karsilastu.belki anasi kardesi doldurmus olabilir ama sizin tepkilerinize bakarsak onlari hakli cikarmissiniz.

Ev temizlenmemiş dese bana eşim,"Öyle mi hayatim begenmiyorsan bak süpürge,kova,bez şurada hadi sen yap da gözümüz temiz ev görsün" derim. Siz muhtemelen hormonların verdiği yetkiye dayanarak Allah ne verdiyse saydırmışsınız.

Benimki daha da beter.. Yardımcı da gelse ben de yapsam "ne vardı ki evde"diyor. Seviyor mu sövüyor mu anlamadığımdan gülüp geçiyorum.
Ya bu ev hep temiz demek istiyor ya da temizlik temizliğe benzememiş diyor.ben pozitif düşünmek istiyorum zira 43 yaşından sonra katil olmaya hiç gerek yok 🤣🤣

Ben bir ara öfke kontrolü için terapi almaya başladım ama şehir değişikliğinden yarım kaldı. Çok zor gerçekten, haklı bile olsanız haksız duruma düşüyorsunuz.

Psikologların da sorunları vardır hanımefendi, üst insan modeli değiliz. Kavga da ederler, küfür de ederler, bağırırlar da. Robot değil bunlar insan. Mesleğini direkt hayatında uygulayabilen psikologlar nadir emin olun.
Robot değilsiniz elbet ama. Kavga etmişsiniz gece sakin olmanız lazım şuan. Başlık bile nefret ve şiddet içeriyor. Şuan sakin bir dille bu konuyu anlatmamız lazımdı. O yüzden dedim inanmıyorum diye. Elbette herkes gibi insan ve duyguları olan birisiniz onda sıkıntı yok.

Olabilir. Ama benim asıl sinirlendiğim yalancı muamelesi yapması. Yani ben temizlik yaptım diyorum o yapılmamış diyor, normal mi şimdi bu? Herkes sinirlenir buna bence benim hatam aşırı reaksiyon vermek her zamanki gibi..

Zaten en çok üzüldüğüm şey bebeğimin huzursuz bir evde büyüme ihtimali. Ona bunu yapmaya hakkım yok, çok üzgünüm belki de boşanmak gerekiyordur..
Bu kadar veriden bosanilmaz bir anda evet eşiniz kabalik yapmış tamam orasi ama sizde saymadiginiz laf kalmamış benim en irite olduğum şey evlilikte birbirine ergen gibi salak gerizekali demek halbuki iletisim kurmak konuşabilmek gerek eşiniz düşmanınız degil önce bu fevri davranisiniz halledin derim.
Hadi bosandiniz eee bebek olucak büyücek büyüme ataklari 2 yaş dönemi 7 yaş dönemi sizi çıldırıcak hareketleri olunca bu fevrilikle devam ederseniz yine ayni sekilde davranirsiniz o yuzden öfke probleminizi çözüp öyle karar vermelisiniz bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X