• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben boğarım bu adamı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konudaki tum mevzularda haklisiniz sonuna kadar ama tepkiniz yanlis
Sinirlerinize ve duygulariniza hakim olmayi ogrenmeniz lazim , mesleginizden vurmayacagim , terzi kendi sokugunu dikemez diye atasozumuz bile var
Ancak tepkileriniz normal degil

Ben sizin yerinizde olsam ne yapardim onu da soyliyim , bana yalanci diyecek adam kendini o dakikada kapida bulurdu , bana yalvarip ozur dileyene kadar da eve giremezdi
Bebegin detayli ultrasonuna gelmeyen bir baba adayi ise 1 ay o eve giremezdi

Sizden cok daha ciddi tepki gosterirdim ben bu konularda cok hassasim ama siz adama dogru durust tepki gostermemissiniz arkasindan salliyorsunuz
Boyle bela okumakla geber demekle olmaz bu isler
Atin evden anlasin hatasini , surunerek geri donsun , bir daha da cesaret edemez size yalanci demeye
İşte ben de temelde haklı olduğuma inanıyorum, sadece aşırı reaksiyon verdiğim için haksız gibi göründüm halbuki onun fiilleri oldukça hatalı.

Evet gerçekten öyle, çok sık yaşadığım bir durum nasıl asabiliriz bu durumu
Terapi alabilirseniz alın, ben de düşünüyorum üstüne düştükçe gerçekten yol kat ediliyor.

Kendinizi kendinize tedavi ettirin bence. Siz normal değilsiniz ki esinizden normallik bekliyorsunuz

İşte ben de temelde haklı olduğuma inanıyorum, sadece aşırı reaksiyon verdiğim için haksız gibi göründüm halbuki onun fiilleri oldukça hatalı.
Siz haklisiniz sadece tepkinizi gosteris sekliniz yanlis
Adama geber vs vs deyince o adam guler gecer
Eline bir canta hazirlayip kapiya surukleyip birakip kapiyi yuzune carpacaktiniz , arkadadan da kilitleyip anahtari ustunde birakacaktinkz bakin nasil kedi gibi oluyor

Sakin kalmayi ogrenmeniz lazim , adamin karsisinda bagirmak cagirmak bi kulagindan girer digerinden cikar , umurunda bile olmaz

Eyleme dökün ofkenizi , dilinize degil

Yuzde 100 hakli oldugunuz konuda bosuna kendinizi ve bebegi germissiniz , birakin o gerilseydi kapida kalinca

Ne kadar da sevgi dolu bir aile 🤔
Eşinizi sabrından dolayı kutluyorum 👍
Bence siz eşiniz ailesinin yanına gitti diye kendinizi doldurmuşsunuz. Herşeye fazla fazla tepki vermişsiniz. Maşallah ağzınızdan da bal damlamış.
Kedi olan ev de kıl tüy koku oluyor ne yazıkki, bir zamanlar her türlü canlıyı besledim, oğlumun hayvan tüyüne alerjisi olunca uzaktan sevmeye başladık. Bence eşiniz kedi kılından bahsetmiş.

Psikolog olarak, psikolojinizin hiç normal olmadığının farkındasınızdır umarım... Geçmiş olsun 🌹 Bebeğinizi sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🙏

Ya sırf eleştirmek muhalefet olmak için saçma sapan yorum yapan insanları hayretle okuyorum, her evliliğin kendine has dinamiği var adam bela okunması gereken bi tip demek ki okumuş, oku be arkadaşım güncü teyzeler gibi akıl vermekten vazgeçin ne yaşadığını herkes kendi bilir ezdirme kendini arkadaşım, hakedene hak ettiği dilden konuşmak lazım bırakın alttan almalısın sen konuşmaya çalıştın mı zirvaliklarini, herkes esra erol olmus, kadin hamile, ayni muameleye siz kalsaydınız çizdiğiniz profildeki kişiler olabilir miydiniz acaba

Eşimin ailesiyle çok sorun yaşadık özellikle annesi. Kesin doldurmuştur eşimi oradayken, o da gelip bana sardı işte.
İşte varsayımlarla hayat yürümüyo be canım. Kendini ziyan ediyosun baksana. Sal gitsin tüm yaşadıklarını, akışına bırak hayatı. Eşin gitti annesine 1 gün sen o arada kim bilir neler düşündün şimdi kayinvalidem beni mi çekiştiriyo acaba? Acaba eşimi dolduruşa mı getiriyo diye kendini öyle kodladın, gerildim ve eşin gelince o gerginligini hissetti belki onun için kaba saba davrandı. Bak bu kadar gitme üstüne inan hem kendine hem de evliliğine zarar biliyosun. Hayatı varsayımlarla zehir edeceğine, sen eşine yumuşak yüzlü olsan a da sana daha hassas davranır eminim. Bak adam seni özlemiş mesaj atmış gel yanımda yat ama konuşma diye! Çok mu söylendin acaba? Kendini gergin hissettiğinde eşine öfke sacacagin yerde bi müzik dinleyip rahatlasak mi ya da bi duşa gir yada cama çık derin derin nefes al vs vs ama önce kendine iyi davran.

Terapi alabilirseniz alın, ben de düşünüyorum üstüne düştükçe gerçekten yol kat ediliyor.
Ben normalde sakinim , rahat ve mutlu olduğum ortamlarda sakinlikle karsilayabildigim durumlara şuan çok tepki veriyorum çünkü olumsuz negatif bir ortamdayım ciddiye alinmadigimi düşünüyorum ısrarla aynı davranışlara magruz kalıyorum bu beni sinirlendiriyor ve bi kaosun içindeyim çıkamıyorum sıkıntı olduğu zaman hemen tepki veriyorum dayanamıyorum

Ya sırf eleştirmek muhalefet olmak için saçma sapan yorum yapan insanları hayretle okuyorum, her evliliğin kendine has dinamiği var adam bela okunması gereken bi tip demek ki okumuş, oku be arkadaşım güncü teyzeler gibi akıl vermekten vazgeçin ne yaşadığını herkes kendi bilir ezdirme kendini arkadaşım, hakedene hak ettiği dilden konuşmak lazım bırakın alttan almalısın sen konuşmaya çalıştın mı zirvaliklarini, herkes esra erol olmus, kadin hamile, ayni muameleye siz kalsaydınız çizdiğiniz profildeki kişiler olabilir miydiniz acaba

Ben eminim ki onun şuan gaza değil teskin edilmeye ihtiyacı var.

Ben eminim ki onun şuan gaza değil teskin edilmeye ihtiyacı var.
Haklı olabilirsiniz ama inanın gaz vermek deil, erkekler bazen benliğimizden çıkarırlar bizi, başkasında eleştirdiğimiz tavırları yeri gelio biz yapioruz. Biraz daha feminist düşünmek gerekio bence, keza bir cok erkegin bu kadar da özveriyi haketmediğini dusunuorum. Feminist deilim ayrıca evliyim ama erkeklerin kadınlara olan duyarsız yaklaşımlarımdan sonnn derece rahatsız oluyorum bu toplumda kadının artık ezilmemesi gerektiğine inaniorum

Karakterimiz benziyor ama sacma sapan nedenlerden dolayi beddua etme. Hatta keske hic etmesen..
Esinle otur konus.. bak canim tum gun temizlik yaptim hamile hamile canim cikti .. sense yalanci yaptin beni .. de

Sorunuzu Konusarak cozun. Ayrica bosanacak durum yok. Küs durulmaz barışın

5 aylık evliyim ailesi yüzünden devamlı sorun yaşadık ve yasiyoruz. Beni anlamaması bana gelince savunmaya geçip onlara tek kelime etmemesi beni çileden çıkartıyor anlaşılamadığımi dusunuyorum bu beni sinirlendiriyor kendini gelistirmemesi sürekli aynı davranışları tekrarlaması dayanamıyorum
Maalesef boşuna uğraşıyorsunuz ben artık bıraktım laf anlamayan birine laf anlatmak gerçekten çok zor üstelik evli olmadığım halde demek ki evli olsak ne olacak sizinde artık takmayacağınız zamanlar gelecek boşunuza kendinizi yıpratmaya bile değmez artık benimle kavga bile edemiyor erkek arkadaşım çünkü karşılık vermiyorum kendi kendisi kavga edip duruyor 💁🏼‍♀🤦‍♀️

İyi akşamlar hanımlar.

Ben bir yıldan fazladır evliyim. Eşim melek gibi adamdı ama son zamanlarda tanıyamıyorum gerçekten sinirimi bozuyor. Hamileyim ayrıca şu an, iyice yıprandım. Konuya geçiyorum.

Üç dört gün önce eşim evde yoktu bir günlüğüne çok yakın bir şehre gitti annesi ve ablasını ziyaret etmeye. Bir gece kalıp geldi. Bu arada ikisiyle de aram bozuk görüşmüyoruz. Her neyse, hazır bu yokken temizlik yaptım iyice bulantılar yüzünden dip bucak yapmamıştım ne zamandır. Hem eşim de geldiğinde ferah bulsun evi dedim eşek kafam 😑

Neyse bu geldi ertesi gün. Gayet güzel vakit geçirdik her şey güzeldi, gece yatmadan önce bizim kediye kızdı. Kızarken de "zaten her yer pislik içinde." dedi. Şok oldum ne demek ya dün eşek gibi temizlik yaptım dedim. "temizlik falan yapılmamış bu evde." dedi. O kadar sinirlendim ki anlatamam size resmen bana yalancı muamelesi yaptı hadsiz pislik. Bağırdım ona orada ben yalan mı söylüyorum falan diye, Allah belanı versin diyip başka odaya geçtim sinirim bozuldu. Orada uyuyacaktım ama sonra" yatağa gel konuşma ama gel "yazmış. Gittim uyudum yatağımda sinirden ağladım bir de, sen kimsin ki yalan söyleyeceğim sana değil mi ya? Terbiyesiz.

Neyse ertesi gün uyandım. O gün ayrıntılı ultrasona randevu almak için hastaneye gidecektik (bilenler bilir bebek için önemli bir işlem) . Ben hazırlanırken uyandı nereye dedi. Ben de doktora dedim. Sonra gideriz gitme şimdi dedi. Ben de saçmalama randevu için geç bile kaldık dedim yine bilen bilir ayrıntılı ultrason için önceden randevu alman lazım hemen doluyor sıra üstelik belli bir haftaya kadar yapılıyor. Neyse bu sonra gideriz falan diyor aksi aksi ama hiçbir manisi yok, sırf canı istemiyor beyefendinin. Böyle bir bencillik olabilir mi ya nefret ediyorum ondan. Ben gidiyorum falan dedim gittim cüzdanı ayarlıyorum geldi böyle el kol hareketi yapıyor bir yandan bana, cüzdanı elimden çekti sonra gideriz diye. Ben de bağırdım gerizekalı mısın sen ya bebek için önemli bir şey bu, randevu bulamayız sonra diye falan. Bana bağırdı o da bağırma falan diye. Neyse ben hazırlandım, geldi iyi çık git hadi hatta memleketine git dedi. Düşünebiliyor musunuz, böyle dedi. O kadar sinirim bozuldu ki ama geç kalıyorum diye hemen çıktım çıkarken gelince giderim falan dedim sinirle. O da anneleri falan arama sakın rezil etme bizi diye bağırdı bana, ruh hastası.

Neyse ben apar topar hastaneye tek başıma gittim evde olmasına rağmen gelmedi o kadar sinirlendim ki yazıklar olsun ona. Beni geç bebeğini düşünmeyen bir pislik o tiksiniyorum ondan. Gelince de bana kalk şu kedine mama ver miyavlıyor diye bağırdı, ben de defol git eve de gelme Allah belanı versin geber inşallah dedim...

Ya inanın bu adam ses yükselten biri değil normalde, yoksa evlenmezdim zaten ama resmen içinden canavar çıktı nefret ediyorum ondan şu an. Yakın zamanda antidepresan bıraktı anlayışlı olmaya çalıştım ama bu kadar terbiyesizliği de kaldıramazdım.

Sonuç olarak üç gündür konuşmuyoruz evin içinde, farklı odalarda takılıyoruz. Ben asla yemek temizlik yapmıyorum, görsün bakalım yapmayınca noluyor asıl bu ev. Bu arada ben psikoloğum mesaili çalışmıyorum, haftada birkaç saat terapim oluyor sadece o yüzden evdeyim yani ev işleri bende normalde. Kedim olmasa çoktan bir arkadaşa gidip kalmıştım ama kedimi bile onla bırakmak istemiyorum. Ne yapayım boğayım mı bu adamı bir akıl verin.

Valla siz ne yaparsaniz yapin onu bilememde kediyi aticaksiniz evden o cok belli esiniz zaten cocugu bahane eder atar yavrucaga simdiden bi yer ayarlayin yaziktir.

Haklı olabilirsiniz ama inanın gaz vermek deil, erkekler bazen benliğimizden çıkarırlar bizi, başkasında eleştirdiğimiz tavırları yeri gelio biz yapioruz. Biraz daha feminist düşünmek gerekio bence, keza bir cok erkegin bu kadar da özveriyi haketmediğini dusunuorum. Feminist deilim ayrıca evliyim ama erkeklerin kadınlara olan duyarsız yaklaşımlarımdan sonnn derece rahatsız oluyorum bu toplumda kadının artık ezilmemesi gerektiğine inaniorum
Öyle tabi ki ama bu kadar öfkelenmeyi gerektirecek bi unsur göremiyorum. Hamdolsun ki ne psikolojik, ne ekonomik ve ne de fiziksel şiddet yok. Öfkesi kendine zarar veriyo hamile haliyle. Hiç bi erkeğin gözü temizlik görmez ki o krizin üstüne hastane mevzusu ve kedi maması mevzusu yani basit şeyler. Keskin sirke küpüne zarar veriyo 😌

Ne kadar da sevgi dolu bir aile 🤔
Eşinizi sabrından dolayı kutluyorum 👍
Bence siz eşiniz ailesinin yanına gitti diye kendinizi doldurmuşsunuz. Herşeye fazla fazla tepki vermişsiniz. Maşallah ağzınızdan da bal damlamış.
Kedi olan ev de kıl tüy koku oluyor ne yazıkki, bir zamanlar her türlü canlıyı besledim, oğlumun hayvan tüyüne alerjisi olunca uzaktan sevmeye başladık. Bence eşiniz kedi kılından bahsetmiş.
Bu ev temizlenmemiş dedi üstüne basa basa resmen yalancı dedi bana bunu nasıl bu kadar masum görüyorsunuz anlamıyorum.

Öyle tabi ki ama bu kadar öfkelenmeyi gerektirecek bi unsur göremiyorum. Hamdolsun ki ne psikolojik, ne ekonomik ve ne de fiziksel şiddet yok. Öfkesi kendine zarar veriyo hamile haliyle. Hiç bi erkeğin gözü temizlik görmez ki o krizin üstüne hastane mevzusu ve kedi maması mevzusu yani basit şeyler. Keskin sirke küpüne zarar veriyo 😌
Kadınların en hassas dönemi hamilelik, o.kadar kaprisi de oluversin ya

Ben temeldeki konularda haklı olduğuma inanıyorum, üslubum beni haksız göstermiş olsa da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X