Ben boşanma hüznünde, o hovardalık peşinde :(

İkinizin farkı bu zaten. Öyle biri olduğu için evli kalmayı hak etmiyordu sen de iyi bir insan olduğu için öyle biri ile evli olmamalisin

Sizinki sanırım boş vakitten kaynaklanıyor. İnsan kendini meşgul edecek şeyler bulamayınca bildik olana yöneliyor, eskileri didikliyor.
Katılıyorum size beynimizi mutlaka başka uğraşlarla meşkul etmeliyiz.yoksa kendimize zarar veririz düşünmekten kurcalamaktan.

O sadede gösteriş yapıyor. Daha hiçbir şeyin farkında değil.
Ama ileri de çok pişman olacak.

Siz evlatlarınızla huzurlu bir aile kurun. Gerisine de karışmayın bile. Düşünmeyin yani.

Once kendım ıcın ıyı olmaya calısacagım ınsallah,kendımı toparlama sürecine gireceğim, ehliyet almalıyım ayrıca el işi tarzı şeyler yapmaya zaman bulabilirsem az da olsa sakin kalmamı sağlayabilir sanırım.

Çocukları bırakabileceğin birileri varsa annen baban gibi, arada tiyatroya, sinemaya git. Güzel bir kitaba başla seni alıp götürür. İnternet varsa evde yabancı diziler de çok sürükleyici oluyor. Önereceğim bir kaç tane olabilir.

Cok kitap okuyan biriydim ama ıkı aydır aldıklarımı da bitiremedim.netflixten bir tane dizi izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…