Ben boşanma hüznünde, o hovardalık peşinde :(

Bir kağıda eşinizin size yaptıklarını neden boşandığınızı yazın ve içinizde eşinize karşı bi duygusallık oluştuğu zaman, o yazdıklarınızı okuyun. Bana iyi gelmişti =))
Deneyeyim :) Psikologa giderken daha sakindim bir şekilde telkin oluyordum şimdi hem pedagoga hem psıkologa yetmıyor ev yapımı bişiler denicez artık :))

Çok teşekkür ederim mesajınız için, kopyalayıp bir kenara okuyacagım aklıma geldikçe,gercekten de önce kendimi sevmeyi yeniden öğrenmeliyim

Çünkü sen merhametli ve iyi bir anne iken o karaktersiz bir ş.........z de o yüzden. Umarım herşeyden vaz geçmemişsindir ve tüm haklarını amaya çalışıyorsundur boşanırken...
Vermesi gereken yüklü bir mebla var, araba yerine ben direkt vermesi gereken parayı protokole eklettim,yazın bana haber gönderiyor araba onun herşeyiymiş bana arabanın yarısını altı ayda bir 10bin 10bin ödese olurmuymuş şaka gibi bana o oarayı ödemesi üç seneyi bulacak,iki ay mühlet verildi,ödemezse icra yoluyla alınacak.

Çok güzel haber hiç bir şekilde acıma ve muhattap da olma. Bırak avukatınla uğraşsın.... Hem hovardalık yapacak hem de senden anlayış isteyecek.. Yüzsüz herif...

Keşke o kadının eşi de öğrense her şeyi. Kimse böyle rezil bir adamla ya da kadınla evli olmak istemez

siz doğru kararı vermişsiniz. O şimdi yesin içsin gezsin at gibi giden it gibi geri döner ama o zamana da siz bu hüznü atlatmış olursunuz. Hayattaki en zor şey ölüm insan ölüme bile alışabiliyor elbet bu da geçecek sonunda pişman olan asla siz olmayacaksınız

Umarım anlaşmalı bosanirken haklarınızı almışsınızdır.

Yavrusunun yaşını bilmeyip " çocuk kaç yaşında " diye mesaj atıyor siz hala gece nerede kalmışı hesapliyorsunuz..

Evlilik kurumunun içinde bile sizi defalarca aldatmış bir omurgasız için ayrıldıktan sonra da öyle yapıyor diye üzülüyorsunuz.

Ayrılık ağrısını çekmenin çok normal, ancak toparlanmak için elinizde çok fazla neden var.

Önünüzde çok güzel zamanlariniz var. Huzurunuzla , onurunuzla , gece yastığa başınızı rahatlıkla koyacağınız günler gelecek inşallah.

Ve bence çocuklarınızı gorusturmek için cabalamayin. O yükü de almayın üstünüze.

Keşke o kadının eşi de öğrense her şeyi. Kimse böyle rezil bir adamla ya da kadınla evli olmak istemez
Kadının kocasını buldum fotografları görüşmeleri kendisine attım, dedim kocam boşanmaya ikna olmazsa seni cıkarıcam ve şahitmi tanıkmı ne olman gerekıyorsa olacaksın,anlaşmalı boşanmaya dönünce ona gerek kalmadı bana hakkınızı helal edin nolur sizinle görüşmemden sonra basıma gelmeyen kalmadı bacagımı kırdım oğlum ölümden döndü, otizmliydi zaten daha da ağırlaştı,kocam da beni aldatıyor hak diliyor benden.Dedim yıllarımı çalan kimseye hakkımı helal etmiyorum

Bugün kalktım bi duş aldım, kızımı okula geçirdim, bugün evdeyim çayımı demledim bi ohh çektim, şükür bugünüme yarabbim dedim inşallah bugünler de gececek.Çok dua bol aktivite

Eline zihnine üşenmeyip bana birkaç dakikasını ayıran yazan tavsıye veren herkese teşekkür ederim, Allah razı olsun.

Benim gibi durumda olanlar neler yaptılar? Ben nasıl yapacagımı kestiremiyorum.Baba cocuk ilişkisini sureklı ben yonetmek istemiyorum.Çocuklar dısında gorusmuyoruz,almadan birkaç gün önce haber ver kızınla konus gelemeyecegin zaman ona acıkla dıyorum, başka hiçbir şekilde konusmuyorum.

Siz suan uzuluyorsunuz ama zaman gectikce siz iyi hissedeceksinz, o kotu olacak. Hele bir hastalik yada ekonomik problem yasasin kimse kalmayacak etrafinfa esin ailenin degerini o zaman anlayacak

Neden onun her yaptığını takip ediyorsunuz?? Görmeseniz bukadar etkisi olmaz mesela engelleyin heryerde sabredin eden bulmadan ölmez sıra onada gelir Allah büyük.

RABBIM ,MALINDA HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH.ONUN YAPTIKLARI AHIRETTE ONA SADECE ATES OLACAK.UMUYORUM KI RABBIM, YAPTIKLARININ NE KADAR YANLIS OLDUGUNU ONA FARK ETTIRIR VE TOVBE EDER.SEN ONUN YAPTIKLARINI YAPMA.SABRET ECRINI ALLAH'TAN BEKLE.

MALESEF CANIM O HİSSİN GEÇMESİ BİRAZ ZAMAN ALIYOR ATLATMAN ZOR OLACAK ERKEKLERİN HEPSİ BÖYLE GENELİNDE BENDE BOŞANDIM ÖLÜM GİBİ BİRŞEYDİ BENİM İÇİM GEÇTİ AMA HALA KIRINTILARI VAR ÜZERİNDEN 5 AY GEÇTİ AMA O 5 AY BANA 1 SENE GİBİ GELDİ ALLAH SABIR VERSİN GEÇECEK AMA SABRET DUA OKU UNUTMA DUASI VE ZİKİRLERİ VAR BUNLARIN FAYDASINI GÖRECEKSİN BEN GÖRDÜM ESKİ EŞİNİNDE AYRILIK ACISI ERKEKLERDE SONRAN ÇIKAR ŞİMDİ GÜNÜNÜ GÜN ETSİN KAFASINA DANK ETTİĞİ ZAMAN SENİN KIYMETİNİ ANLICAK BEN NAPTIM DİYECEK...

Üzülmeniz normal ama unutmayın hayata adepte olmanızda kolay kendinize şans verin boşverin eski eşi o olay kapanmış kendiniz için yaşama zamanı

Hem hovarda hem karaktersiz.
Ne desem bilemedim gerçekten
Sende gününü gün et canım boşver hiç hayatinda olmamış gibi gez,dolaş,eğlen
Kimse yasattigini yaşamadan ölmez. Şimdi size yaşattığı bu acı ve duyduğu emin olun oda yaşayacaktır bekle ve sabret

RABBIM ,MALINDA HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH.ONUN YAPTIKLARI AHIRETTE ONA SADECE ATES OLACAK.UMUYORUM KI RABBIM, YAPTIKLARININ NE KADAR YANLIS OLDUGUNU ONA FARK ETTIRIR VE TOVBE EDER.SEN ONUN YAPTIKLARINI YAPMA.SABRET ECRINI ALLAH'TAN BEKLE.
Gercekten dogruymus, rabbim malın hayırlısını verse de onu haram etmek senin elinde,bundan dört sene önce böyle değildi, paramız yoktu ama cok derdimiz de yoktu.

Dediklerini araştırıcam yani o duaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…