Deneyeyim :) Psikologa giderken daha sakindim bir şekilde telkin oluyordum şimdi hem pedagoga hem psıkologa yetmıyor ev yapımı bişiler denicez artık :))Bir kağıda eşinizin size yaptıklarını neden boşandığınızı yazın ve içinizde eşinize karşı bi duygusallık oluştuğu zaman, o yazdıklarınızı okuyun. Bana iyi gelmişti =))
Çok teşekkür ederim mesajınız için, kopyalayıp bir kenara okuyacagım aklıma geldikçe,gercekten de önce kendimi sevmeyi yeniden öğrenmeliyimAçık söyleyeceğim biraz ,ben şu erkeklerde ayrılık sonradan dank eder genllmesine katılmıyorum.siz veya o son nefrsinizi veren kadar bu hiç olmayabilirde...boşanmadaki kusurlu taraf olsa bile hayatı boyunca goy goyla şıpsevdicilik oyunlarıyla hayatını sonlandıran milyon tane insan var emin olun...neden onun üzülmesini pişman olmasını bekleyecek kadar çok zamanınız olduğunu düşünüyorsunuz.ya yoksa!!!
Ya kendini hiç olmadığın kadar sevmen için çok fazla zamanın yoksa,
Ya evlatlarına doya doya acı tatlı anılar biriktirebileceğin zamanını gereksiz yere o gereksiz canlıyı düşünerek geçiriyorsan!
Ya aslında annenin babanın(hayattalarsa) mis kokulu evlatlarının baştacı olduğunu ,sevmenin ve sevilmenin bir amipin iki bakışı iki yalan kelamı demek olmadığını can kemiğe dayandığı an anlayıp pişman olmak varsa yolun sonunda!
Ya gerçekten sevmenin sevilmenin nedemek olduğunu tüm hislerinle yaşayacağın yeni bir yolun varsa önünde ve bunu önündeki en büyük engel yine sen kendinsen!!!
Bunları içini karartmak için yazmadım.hiç tanımasam da seni,bir kadının bir annenin aslında ne kadar nadide olduğunu unuttuğun kendine hatırlatmak istedim...
Nede sen o amipin sevilmeyen vazgeçilen kadınsın mesajlarından ibaret görüyorsun kendini.onun sana kabullendirdiği imajı zırh gibi taşımak zorunda değilsin.taşıma...
Bak tekrar söylüyorum..yokluğu varlığından evla olan bir paraziti iki parmağınla ucundan tut al at şu güzelim dimağından.at at..
Sen hep değerliydin ve değerinden hiçbirşey kaybetmedin sevilmeye sonuna kadar layıksın...gürleştin bak toprağında iki nadide çiçek açtı onlarla zenginleştin...lütfen önce kendini sev, seni sevenleri sev, kendine yönel kendin olmalara doyama hatta! örselenmiş ruhunu ancak kendini seversen sevgiyi kısıtlı şeylerle sınırlanmazsan onarabilirsin..
Vermesi gereken yüklü bir mebla var, araba yerine ben direkt vermesi gereken parayı protokole eklettim,yazın bana haber gönderiyor araba onun herşeyiymiş bana arabanın yarısını altı ayda bir 10bin 10bin ödese olurmuymuş şaka gibi bana o oarayı ödemesi üç seneyi bulacak,iki ay mühlet verildi,ödemezse icra yoluyla alınacak.Çünkü sen merhametli ve iyi bir anne iken o karaktersiz bir ş.........z de o yüzden. Umarım herşeyden vaz geçmemişsindir ve tüm haklarını amaya çalışıyorsundur boşanırken...
Vermesi gereken yüklü bir mebla var, araba yerine ben direkt vermesi gereken parayı protokole eklettim,yazın bana haber gönderiyor araba onun herşeyiymiş bana arabanın yarısını altı ayda bir 10bin 10bin ödese olurmuymuş şaka gibi bana o oarayı ödemesi üç seneyi bulacak,iki ay mühlet verildi,ödemezse icra yoluyla alınacak.
Keşke o kadının eşi de öğrense her şeyi. Kimse böyle rezil bir adamla ya da kadınla evli olmak istemezMüşterisinin karısıyla bile birlikte olmuş, kadına para göndermiş, ben öğrendim bana diyorki 100 liranın hesabını mı yapıyorsun. Beni internette yatmayı planladıgı kadınlara anlatmıs yok eşim seksi hiç sevmez, eşimle ayrılmak üzereyiz diye eşim dövme sevmez eşim şöyle eşim böyle diye, bunları görünce ayrılık kararım için pişmanlık duymuyorum ama ben böyle hüzünlüylen onun gününü gün etmes içime dokunuuor.
Kadının kocasını buldum fotografları görüşmeleri kendisine attım, dedim kocam boşanmaya ikna olmazsa seni cıkarıcam ve şahitmi tanıkmı ne olman gerekıyorsa olacaksın,anlaşmalı boşanmaya dönünce ona gerek kalmadı bana hakkınızı helal edin nolur sizinle görüşmemden sonra basıma gelmeyen kalmadı bacagımı kırdım oğlum ölümden döndü, otizmliydi zaten daha da ağırlaştı,kocam da beni aldatıyor hak diliyor benden.Dedim yıllarımı çalan kimseye hakkımı helal etmiyorumKeşke o kadının eşi de öğrense her şeyi. Kimse böyle rezil bir adamla ya da kadınla evli olmak istemez
Umarım anlaşmalı bosanirken haklarınızı almışsınızdır.
Yavrusunun yaşını bilmeyip " çocuk kaç yaşında " diye mesaj atıyor siz hala gece nerede kalmışı hesapliyorsunuz..
Evlilik kurumunun içinde bile sizi defalarca aldatmış bir omurgasız için ayrıldıktan sonra da öyle yapıyor diye üzülüyorsunuz.
Ayrılık ağrısını çekmenin çok normal, ancak toparlanmak için elinizde çok fazla neden var.
Önünüzde çok güzel zamanlariniz var. Huzurunuzla , onurunuzla , gece yastığa başınızı rahatlıkla koyacağınız günler gelecek inşallah.
Ve bence çocuklarınızı gorusturmek için cabalamayin. O yükü de almayın üstünüze.
Neden onun her yaptığını takip ediyorsunuz?? Görmeseniz bukadar etkisi olmaz mesela engelleyin heryerde sabredin eden bulmadan ölmez sıra onada gelir Allah büyük.Merhaba forum sakinleri
Düşündüm ve içimi dökebileceğim bu aralar sanırım burası..evlilik öncesi 3 senelik flört ve 11 senelik evliliğimi bu ayın basında sonlandırdım.Eşimin kendi işini kurduktan sonra çok para kazanıp kendini içki ve hovardalıga vurdugu halleri ortaya cıktıktan sonra cok mucadele verdim,düzeltmeye calıstım eve yönelmesi için ugrastım ama olmadı, içmeye ve baskalarıyla internet ortamından görüşmeye gecelik ilişkiler yasamaya devam etti,ben de dava actım. Bu durumu öğrenince ortalıgı ayaga kaldırdı, uzaklastırma kararından sonra sonunda anlaşmalı bosanabildik.
Biri 8 diğeri 1 yasında cocuklarımız var,ben haliyle yaklasık dort aydır ayrı yasamamıza ragmen, bosanma resmileşince daha da bi kötü oldum.Şu an cocukların velayeti bende ve ben semtimi değiştirdim, sürekli kafamı karıstıran ve beni üzen şu ki, eski eşim diyim artık gününü gün ediyor,hiçbir üzüntü görüntüsü yok,geziyor içiyor,yine sevgilileri varken bense ciddi ciddi boşanma hüznü yasıyorum.Yaptıkları affedilemeyecek seyler ama neden içimde bi burukluk var anlamıyorum.
Boşanınca böyle mi hissediliyor yoksa bana özel bir durum mu bu
MALESEF CANIM O HİSSİN GEÇMESİ BİRAZ ZAMAN ALIYORMerhaba forum sakinleri
Düşündüm ve içimi dökebileceğim bu aralar sanırım burası..evlilik öncesi 3 senelik flört ve 11 senelik evliliğimi bu ayın basında sonlandırdım.Eşimin kendi işini kurduktan sonra çok para kazanıp kendini içki ve hovardalıga vurdugu halleri ortaya cıktıktan sonra cok mucadele verdim,düzeltmeye calıstım eve yönelmesi için ugrastım ama olmadı, içmeye ve baskalarıyla internet ortamından görüşmeye gecelik ilişkiler yasamaya devam etti,ben de dava actım. Bu durumu öğrenince ortalıgı ayaga kaldırdı, uzaklastırma kararından sonra sonunda anlaşmalı bosanabildik.
Biri 8 diğeri 1 yasında cocuklarımız var,ben haliyle yaklasık dort aydır ayrı yasamamıza ragmen, bosanma resmileşince daha da bi kötü oldum.Şu an cocukların velayeti bende ve ben semtimi değiştirdim, sürekli kafamı karıstıran ve beni üzen şu ki, eski eşim diyim artık gününü gün ediyor,hiçbir üzüntü görüntüsü yok,geziyor içiyor,yine sevgilileri varken bense ciddi ciddi boşanma hüznü yasıyorum.Yaptıkları affedilemeyecek seyler ama neden içimde bi burukluk var anlamıyorum.
Boşanınca böyle mi hissediliyor yoksa bana özel bir durum mu bu
Hem hovarda hem karaktersiz.Müşterisinin karısıyla bile birlikte olmuş, kadına para göndermiş, ben öğrendim bana diyorki 100 liranın hesabını mı yapıyorsun. Beni internette yatmayı planladıgı kadınlara anlatmıs yok eşim seksi hiç sevmez, eşimle ayrılmak üzereyiz diye eşim dövme sevmez eşim şöyle eşim böyle diye, bunları görünce ayrılık kararım için pişmanlık duymuyorum ama ben böyle hüzünlüylen onun gününü gün etmes içime dokunuuor.
Gercekten dogruymus, rabbim malın hayırlısını verse de onu haram etmek senin elinde,bundan dört sene önce böyle değildi, paramız yoktu ama cok derdimiz de yoktu.RABBIM ,MALINDA HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH.ONUN YAPTIKLARI AHIRETTE ONA SADECE ATES OLACAK.UMUYORUM KI RABBIM, YAPTIKLARININ NE KADAR YANLIS OLDUGUNU ONA FARK ETTIRIR VE TOVBE EDER.SEN ONUN YAPTIKLARINI YAPMA.SABRET ECRINI ALLAH'TAN BEKLE.
Dediklerini araştırıcam yani o dualarıMALESEF CANIM O HİSSİN GEÇMESİ BİRAZ ZAMAN ALIYORATLATMAN ZOR OLACAK ERKEKLERİN HEPSİ BÖYLE GENELİNDE BENDE BOŞANDIM ÖLÜM GİBİ BİRŞEYDİ BENİM İÇİM GEÇTİ AMA HALA KIRINTILARI VAR ÜZERİNDEN 5 AY GEÇTİ AMA O 5 AY BANA 1 SENE GİBİ GELDİ ALLAH SABIR VERSİN GEÇECEK AMA SABRET DUA OKU UNUTMA DUASI VE ZİKİRLERİ VAR BUNLARIN FAYDASINI GÖRECEKSİN BEN GÖRDÜM ESKİ EŞİNİNDE AYRILIK ACISI ERKEKLERDE SONRAN ÇIKAR ŞİMDİ GÜNÜNÜ GÜN ETSİN KAFASINA DANK ETTİĞİ ZAMAN SENİN KIYMETİNİ ANLICAK BEN NAPTIM DİYECEK...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?