Evlenince dinginleştik biz valla.
İnşallah sizin de öyle olur canım, ama sen herşeyi anlatma gerçekten, bence o da anlatmıyodur mesela senin kızıcağın şeyleri
sevındım canım senı gördüğüme ve sorunları çözdüğüne..umarım evlendıkten sonra çok sorun yaşamayız,ona sorarsan herşy evlenınce çözülecek ben yengeç erkeğiyim evcımenım evde kuzu gibi olurum hanım köyluyum her ıstedıgını yaparım mutlu huzurlu olurum evımde hele sen yanımdaysan dıyo.ama dışarda aslan kesılırım bu evlendıkten sonrada böyle olacak diyo..
ben defalarca ayrıldım belkıde en buyuk hatam bu en buyuk kozumu çok çabuk tükettim artık ayrılamayacagımız oda bılıyo bende,çünkü inanırmısınız şuan bunları yazdım 1 saat sonra gleecek ve buyuk ıhtımal hıcbısey yaşanmamış gibi olucaz,yanı tum yaşananların üstü kapanacak,büyük sevgi var çünkü..
bende başak burcuyum ve hemen hemen tüm özellıklerını taşıyorum realıstlıkten tutun mükemmelliyetçiliğe kadar herşey düzenlı olmalı,herşey tıkır tıkır işlemelı,ilişkidede böyle olmalı düşüncesındeydım oyuzden en ufak aksaklık benı tökezletmeye yetiyo böyle iştee
yok kin tutmaz,bagırır çağırır benı delı eder,sinir oldugumu gördükten sonra bıraz zaman geçer ayy aşkım ne alemsın yaa deyıp güle oynaya devam eder,bu ne perhız bu ne lahana,acaba bendemı bı sorun var dersın onun o halını görünce,banada şuan yaptıgı ve yaşattıgı tam olarak bu zaten,acaba sorun bendemı bak demekkı suç bende adam bana nekadar keyflı yaklaşıyo ben somurtuyorum dedirtiyo.tabı ben o hale gelene kadar o nasıl biriydi onu görmek lazım onun o uyuz hallerını..allah sonumuzu hayır etsın canım,hakkımızda hayırlısı..benim nişanlımda yengeçama ben aslanım canım yükselenim başak. mükemmelliyetçilik bende de var ama herkeste yemiyo maalesef. nşanlın doğru söylemiş tam ev erkeği ve kedi gibi oluyolar sakın vazgeçme kin tutmaz onlar gülümse ve yolunuza bakın akşamınızın tadını çıkarın
böyle bir adamla evli oldugunuz ayni evde yasadiginizi düsünün hayal edin..siz gecenin 1 inde siparis verdiginiz icin saydiran nisanliniz siz evliyken kimbili nasil bunalticak seni..ne guzel sinyaller vermis bu sinyalleri dikkate alin..tekrar tekrar düsünün iyice kontrol edin..benimkide cok sinyal vermisti ama ben salaktim.simdi düüsnüp duruyorum :)
yok kin tutmaz,bagırır çağırır benı delı eder,sinir oldugumu gördükten sonra bıraz zaman geçer ayy aşkım ne alemsın yaa deyıp güle oynaya devam eder,bu ne perhız bu ne lahana,acaba bendemı bı sorun var dersın onun o halını görünce,banada şuan yaptıgı ve yaşattıgı tam olarak bu zaten,acaba sorun bendemı bak demekkı suç bende adam bana nekadar keyflı yaklaşıyo ben somurtuyorum dedirtiyo.tabı ben o hale gelene kadar o nasıl biriydi onu görmek lazım onun o uyuz hallerını..allah sonumuzu hayır etsın canım,hakkımızda hayırlısı..
.
merak ettim sevgilinizle aranızda yaş farkı mı var? ikinizinde yaşını söylersen ona göre yorum yapacağım canım
yok kin tutmaz,bagırır çağırır benı delı eder,sinir oldugumu gördükten sonra bıraz zaman geçer ayy aşkım ne alemsın yaa deyıp güle oynaya devam eder,bu ne perhız bu ne lahana,acaba bendemı bı sorun var dersın onun o halını görünce,banada şuan yaptıgı ve yaşattıgı tam olarak bu zaten,acaba sorun bendemı bak demekkı suç bende adam bana nekadar keyflı yaklaşıyo ben somurtuyorum dedirtiyo.tabı ben o hale gelene kadar o nasıl biriydi onu görmek lazım onun o uyuz hallerını..allah sonumuzu hayır etsın canım,hakkımızda hayırlısı..
sizde sorunlu bi nişanlılık dönemı geçirdiniz sanırım,açıkçası en buyuk korkum evlendıkten sonra pişman olmak.ama işte vazgeçmekte kolay olmuyo sizde sinyallerı alan bırı olarak devam etmişsiniz,gerçekten nişan atmak düzen bozmak kolay değil bide sevgi varsa..
canım sen abartmışsın biraz. evlilik öncesi ikinizde gerginsiniz. bu gayet doğal. ama seni çok iyi anlıyorum. ben gece 1 de sipariş versem sevgilim ilk önce çok kızar sonra ben onun gönlünü alıncaya kadar soğuk davranır ve gönlünü aldığım an kendince cezalar verir bana :) mesela; sık sık dışarı çıkmana izin vermiyorum artık der. 'tamam hayatım' der konuyu kapatırız her tartışmamızda. ben bazen dayanamayıp ağlarım uzun uzun. o da her seferinde 'seni fazla üzdüm özür dilerim' der. böyle bir ilişkimiz var. ama sitem etmiyorum onun sorunları var o yüzden gergin oluyor. sizin gerginlik nedeniniz de; 'evlilik'. bu dönemlerde ki kavgalarınızı büyütmeyin canım. alttan almaya başla ve sen de göreceksin aslında büyütülecek bir şey olmadığını. sonra nişanlın da daha uysal davranacak
Hanımefendi agresifliğiniz size faydadan cok zarar getirir. Sizin yaptıklarınız basit şeyler değil, telefon kırmalar, herşey yolunda giderken ilginç ilginç msj çekmeler, istediğiniz tepki gelmeyince restler vs vs.....
Bu şekilde mi ciddiye aldıracaksınız kendinizi? Bu şekilde mi dinleteceksiniz söylediklerinizi?
Gidin terapi falan alın, tabir kaba ama davranışlarınız ruh halinizin iyi olmadığını gösteriyor; ruh hastası gibi yani.
benım onsuz biyere gitmem problem zaten,adam arkadaslarla dışarı cıkma,bırlıkte gıdelım dıyo başlarda cok tepkı verdım bu yuzden cok kavga ettık ve ılk kavgalarımızım temelı bu konudur.
ama şöyle bi durum var bana gitme deyipte kendı gitmez ve ben senden yapmadıgım hiçbir şeyi istemıyorum der.
ben iş ve aile dısındakı tum zamanımı evlenecegım kıza ayırıyorum
sendende aynı şeyi beklıyorum diyor.
içine kapanık asosyal biri degil,bi ortama girdiginde çok dikkat çeker ama artık gercekten bu tarz şeyleri bi kenara itmiş varsa yoksa ben ailesi ve o tatmın olmaz egosu:)
şimdi saatler geçti sinirim biraz yatıştı ya özledimm
canim nisan atmak zor belki ama bosanmak daha zor cok acitan birsey ..benim esim cok sinirli asiri sinirli, cok bencil daha bir cok sey..cokta iyi bir insan ..nisanliaken hepsini farkettim ama ayrilmayi düsünmedim..simdi hep gelir aklima ..
ben 27 o 31 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?