ben böyle aşkın ızdırabını....

Evlenince dinginleştik biz valla.
İnşallah sizin de öyle olur canım, ama sen herşeyi anlatma gerçekten, bence o da anlatmıyodur mesela senin kızıcağın şeyleri

dogru söyluyosun büyük ihtimal anlatmıyodur,bazen okadar çok didikliyorumkı bişey bulsam bırak üzülmeyi hahaayyy işte yakaladım diye havaya sıçrıycakmışım gibi gelıyo:)
umarım duruluruz bizde,ama işte insan herşeyi eşıne anlatamazsada olmazkı ya kabullenemıyorum

benim nişanlımda yengeç ama ben aslanım canım yükselenim başak. mükemmelliyetçilik bende de var ama herkeste yemiyo maalesef. nşanlın doğru söylemiş tam ev erkeği ve kedi gibi oluyolar sakın vazgeçme kin tutmaz onlar gülümse ve yolunuza bakın akşamınızın tadını çıkarın

böyle bir adamla evli oldugunuz ayni evde yasadiginizi düsünün hayal edin..siz gecenin 1 inde siparis verdiginiz icin saydiran nisanliniz siz evliyken kimbili nasil bunalticak seni..ne guzel sinyaller vermis bu sinyalleri dikkate alin..tekrar tekrar düsünün iyice kontrol edin..benimkide cok sinyal vermisti ama ben salaktim.simdi düüsnüp duruyorum :)

yok kin tutmaz,bagırır çağırır benı delı eder,sinir oldugumu gördükten sonra bıraz zaman geçer ayy aşkım ne alemsın yaa deyıp güle oynaya devam eder,bu ne perhız bu ne lahana,acaba bendemı bı sorun var dersın onun o halını görünce,banada şuan yaptıgı ve yaşattıgı tam olarak bu zaten,acaba sorun bendemı bak demekkı suç bende adam bana nekadar keyflı yaklaşıyo ben somurtuyorum dedirtiyo.tabı ben o hale gelene kadar o nasıl biriydi onu görmek lazım onun o uyuz hallerını..allah sonumuzu hayır etsın canım,hakkımızda hayırlısı..

sizde sorunlu bi nişanlılık dönemı geçirdiniz sanırım,açıkçası en buyuk korkum evlendıkten sonra pişman olmak.ama işte vazgeçmekte kolay olmuyo sizde sinyallerı alan bırı olarak devam etmişsiniz,gerçekten nişan atmak düzen bozmak kolay değil bide sevgi varsa..

ayyy kendimi gördüm yaaa benim nişanlımda beni sinirlendirmeye bayılıyo. ama artık yapmyo sinirlerimin iyice yıprandığını gördü. ve burçlardan gidersek ona ters davranarak hiçbişey yaptıramazsın dişiliğini kullan tatlı dille bak ne hale geliyolar

merak ettim sevgilinizle aranızda yaş farkı mı var? ikinizinde yaşını söylersen ona göre yorum yapacağım canım

canım sen abartmışsın biraz. evlilik öncesi ikinizde gerginsiniz. bu gayet doğal. ama seni çok iyi anlıyorum. ben gece 1 de sipariş versem sevgilim ilk önce çok kızar sonra ben onun gönlünü alıncaya kadar soğuk davranır ve gönlünü aldığım an kendince cezalar verir bana :) mesela; sık sık dışarı çıkmana izin vermiyorum artık der. 'tamam hayatım' der konuyu kapatırız her tartışmamızda. ben bazen dayanamayıp ağlarım uzun uzun. o da her seferinde 'seni fazla üzdüm özür dilerim' der. böyle bir ilişkimiz var. ama sitem etmiyorum onun sorunları var o yüzden gergin oluyor. sizin gerginlik nedeniniz de; 'evlilik'. bu dönemlerde ki kavgalarınızı büyütmeyin canım. alttan almaya başla ve sen de göreceksin aslında büyütülecek bir şey olmadığını. sonra nişanlın da daha uysal davranacak

canim nisan atmak zor belki ama bosanmak daha zor cok acitan birsey ..benim esim cok sinirli asiri sinirli, cok bencil daha bir cok sey..cokta iyi bir insan ..nisanliaken hepsini farkettim ama ayrilmayi düsünmedim..simdi hep gelir aklima ..

benım onsuz biyere gitmem problem zaten,adam arkadaslarla dışarı cıkma,bırlıkte gıdelım dıyo başlarda cok tepkı verdım bu yuzden cok kavga ettık ve ılk kavgalarımızım temelı bu konudur.
ama şöyle bi durum var bana gitme deyipte kendı gitmez ve ben senden yapmadıgım hiçbir şeyi istemıyorum der.
ben iş ve aile dısındakı tum zamanımı evlenecegım kıza ayırıyorum
sendende aynı şeyi beklıyorum diyor.
içine kapanık asosyal biri degil,bi ortama girdiginde çok dikkat çeker ama artık gercekten bu tarz şeyleri bi kenara itmiş varsa yoksa ben ailesi ve o tatmın olmaz egosu:)
şimdi saatler geçti sinirim biraz yatıştı ya özledimm

kesinlikle agziniza saglik

sana önem verdiği için, seni kıskandığı için tek başına çıkmana izin vermiyordur mutlaka. hiçbir kavgayı büyütme biraz daha alttan al. nişanlın sinirli + sen de sinirli olursan evlendiğinizde terlikler havada uçuşur :)

canim nisan atmak zor belki ama bosanmak daha zor cok acitan birsey ..benim esim cok sinirli asiri sinirli, cok bencil daha bir cok sey..cokta iyi bir insan ..nisanliaken hepsini farkettim ama ayrilmayi düsünmedim..simdi hep gelir aklima ..

pişmanmısın pekı

telefon kırmak ilginç mesajlar atmak nişan atmayı düşünmek ya da dile getirmek bunlar anormal değil ruh hastası demek de değildir...
kimse kusura bakmasın ben ağlarken teli suratıma kapatan adamdan bana eş olmaz diye bende düşünürüm...bence siz haklısınız sakin kalabilmek öyle kolay değil anlattıklarınız çok basit değil. tamam gece 1 siparişiniz saçma gelebilir ama pek çok konuda eleştiriyormuş zaten ben de nişanlıyım ve benzer sorunları yaşıyorum bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum. her bayan kırıldığıını farkeden ve gönül almayı bilen bir erkekle birlikte olmak ister. bir gün o kadar kırılmışımki telde belli ediyorum sesim titriyor konuşurken ama beyde bir edalar rahat rahat güya kavgadan kaçıyor umursamaz haller.. biz farklı şehirlerdeyiz evlenince ben yanın gitcem kızdım gelmiyorum oraya dedim cevap gelmezsen gelme! öyle mi dedim beni bırak hayatımdan çık deyip kapadım o ilginç bulunan mesajlardan attım bi kaç tane nefret ediyorum senden sen kiminle konuşuyosun öyle umursamaz halde diye yazdım döktüm içimi ohhh ertesi sabahh günaydın aşkım yazarr sanki bişey olmamış gibi tüm gün ilgilenmedim özürlerle yalvar yakar ikna etti. ben o teli kapatıp o ilginç mesajları atmasam eminim hatasını bile görmezdi arada çok afedersiniz paralamak gerek bu erkek milletini.. ellerine sağlık arkadaşım bi daha yaparsa teli kafasında kır kendilerine gelip hakettiğimiz değeri versinler... höhh ne kadar doluymuşum

Size hala nasıl katlandığına şaşırdım doğrusu. Kusura bakmayın ama bu tavırlarınızla ciddiye alınmazsınız siz

Hiçbir ilişkimde böyle davranmadım bana da böyle yapılmadı.İlişkilerde saygı çok önemli, bu tavrınız devam ederse değerinizi kaybedeceksiniz

bayanlar biraz empati yapalım lütfen.. sinirden ağlıcak duruma gelmiş arkadaş ve içini dökmek sorunu çözmek için arıyor karşılığında dalga geçer gibi üst üste çat diye telefonlar kapatılıyor kim olsa sinirlerine hakim olamaz oda sinirini telefondan çıkarmak istemiş. ama böyle bir insanla evlilik sürermi bilmiyorum.benimde sözlüm böyle şimdiden benim üzülmemi umursamıyo resmen ilerde nasıl olcak diye düşünüyorum bende çok ikilemdeyim.ama kesinlikle kendini haksız görme umursanmamak insanı çıldırtır heleki sen ona değer veriyorsan ..

Şimdiden umursamayan evlendikten sonra umursar mı? Daha yolun başında saygı tükenmiş

Zaten empati yapıyorum ben,bu benm fikrim. Nişanlım sürekli böyle yapsa bitirirdim

Son düzenleme:
Valla okurken hayret ettim evet seni bunaltmış ama gönlünü almak istediği zaman pişman etmeki bidaha özür dilemeye kalkmamazlık etmesin. ayrıca evet sinirlerin bozuk gibi geldi bir süre uzak kalmaya calıs istersen.
ole hırsımı cıkartıcak adam arıyorum vs tavırlarına girme vallahi uzaklaşılan insan olursun.
insanlar en çok nasihat çenesi tipli insanlardan ve herşeye karışan insanlardan kaçarlar.ayrıca telefonu suratınıza kapatması cok buyuk ayıup)amma velakin telefon almış gelmiş affetmeyi (her zaman değil)bazen bilinki değeriniz olsun

ben 27 o 31 yaşında

hmm sanırım sevgilin çok mantıklı düşünen biri ve daha olgun düşünüyor bence.Oyüzden seni eleştiriyor mesela şöyle düşün bizden 3 yaş küçük kardeşimizin yaptığı şeyler bazen bize saçma geliyor.Oyüzden de sana öyle yapma nye öyle yapıyosun vs. diyor.Seninde eleştirilere açık olman gerek canım yanii söylediklerini çok takma mesela şöyle yap o seni eleştirdi ya bir konuda tamam de kızma ona.Tamam dediğini yapıcam de bakalım ne yapıcak biraz da yöntem değiştir.

Çok fevri tepkiler verdiğin konusunda hem fikirim ama dediğim gibi sen yapıcı ol önce tamam de.Sonra aradan 1 -2 saat geçince yanındayken Bana söyleme tarzın yanlışş canım daha güzel bir dille söylersen ben hep seni anlarım de bakalım sonuç ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…