"Ben böyle bir hayat istemiyorum " dedi.

Erkekler haksız olduklarında devamlı üste çıkmak için olur olmaz konuşurlar hiç bir zaman hatalarını kabul etmezler ne yazıkki . Bence sizde ağırdan alın sakın tavır yapmayın ters teper daha çok arkadaşlarıyla vakit geçirir. Birde daha çok mülayım olmayı deneyin eve geldiğinde direk sarılın seni çok özledim diyin siz bağzı aktivetiler hazırlayın sinemaya bilet aldım diyin veya çekirdek aldım yürüyüş yapalım diyin vs.vs.vs kocanızın huyunu neye ne diyeceğini siz daha iyi bilirsiniz sonuçta .
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
simon simon hanım papağandan almaktan bahsetmişti. Dün akşam bu konuyu eşime açtım.
Çok güzel tepkiler aldım :) video izlettim bununla ilgili çok hoşuna gitti :)
Zaten kuşları çok sever özellikle de güvercin. Çocukken evinin bahçesinde beslemis filan.
Araştırıyor şuan bulunca güzel bişey alıcak. Teşekkür ederim size :)

o kadar zorkı bu erkeklerın huyunu suyunu anlamak ne yapsak ters tepıyo zaten... bu kadınlaın sabrı olmasa daha cokk yuva yıkılırda allah sabır versin yınede ne dıyım

simon simon hanım papağandan almaktan bahsetmişti. Dün akşam bu konuyu eşime açtım.
Zaten kuşları çok sever özellikle de güvercin. Çocukken evinin bahçesinde beslemis filan.

Cok sevindim
Ikinize de ugras olur evde
:)

Şuan kendimi çok mutsuz berbat hissediyorum.
Bu akşam eşimle iftar yemeğimizi yedik oturuyoruz herşey çok güzel gidiyor. Bu normalde işten gelince üstünü çıkarir.
Üstünü çıkarsana neden çıkaramıyorsun dedim.
Dışarı cikcam dedi .
Ne dışarısı dedim. Xx abiye söz verdim çay içiçez dedi.
Bende bana sordun mu dedim.
Soracaktım şimdi dedi.
Bende bi akşam da evde otur yaz başlayalı beri sürekli arkadaşlarınlasn bütün gün evdeyim bende benimde canım sıkılıyor birlikte bişeyler yapalım sahile filan gidelim dedim söz verdim dedi.
Ee tamam ozaman bidaha söz verme bu aksam son sürekli arkadaşlarınla vakit geçiriyorsun dedim.
He işte be olduysa da bundan snra oldu bu sinirlendi başladı bağırmaya yok işte arkadaşları karılarini yemeğe alışverişe bile götürmüyormuşta benim her dediğim oluyormuşta böyle giderse boşanmaya kadar gidermiste.
Bende sen arkadaşlarının karilariyla kiyaslayamayassn beni dedim. Dağlar kadar fark var onlarla aramızda dedim (sakın yanlış anlaşılmasın kınamak için demedim. )
Eğer sende arkadaşların gbi olmak istiyorsan gidip öyle biriyle evlenecektn dedim.
Merak etme o da olur ben daha en yaşındayım dedi. Bıktım artık dedi kapıyı çarptı gitti.
Çok kötüyüm hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Bi akıl verin ablalar kardeşler hanımlar. Bundan snra nasıl ilerleyim.
bazı erkekler karıları hiçbirşeye ses çıkarmasın sus pus bu hikayelerdeki eşler gibi olsun diye saçma sapan höt hötleniyor triplere giriyor.umursama boşver benim eşimde böyleydi boşancam avukatla görüştüm filan derdi nasıl ağlardım kendimi harap ederdim.sonra baktım böyle olmuyor boşanma avukatlarına danıştım dava açma filan.sadece dilekçe vermen 2500 en az bunun avukat parasıda var daha.hangisi kalkışabilir buna hiçbiri hepsi blöf yemişim erkekliklerini.artık umursamıyorum ben avukatla görüştüğümü de anladı alttan alıyor herşeyi yatağımı ayırdım geliyor çağırıyor güler yüzle hayır diyorum umursama inanma

bazı erkekler karıları hiçbirşeye ses çıkarmasın sus pus bu hikayelerdeki eşler gibi olsun diye saçma sapan höt hötleniyor triplere giriyor.umursama boşver benim eşimde böyleydi boşancam avukatla görüştüm filan derdi nasıl ağlardım kendimi harap ederdim.sonra baktım böyle olmuyor boşanma avukatlarına danıştım dava açma filan.sadece dilekçe vermen 2500 en az bunun avukat parasıda var daha.hangisi kalkışabilir buna hiçbiri hepsi blöf yemişim erkekliklerini.artık umursamıyorum ben avukatla görüştüğümü de anladı alttan alıyor herşeyi yatağımı ayırdım geliyor çağırıyor güler yüzle hayır diyorum umursama inanma
Bosuna dememişler havlayan köpek ısırmaz; )
Herşey lafta.

Bosuna dememişler havlayan köpek ısırmaz; )
Herşey lafta.
yani evet bir kere çoştu fotoğraflarımızı yırttı hiç oralı olmadım fotoğrafçıyla görüştüm yenilerini daha kaliteli yapacak bir fotoğraf 100 lira ödesin dursun erkek milletine acıdın mı tepene çıkıyor

Size hiç zaman ayırmıyorsa haklısınız ama arada bir yapıyorsa normal bir şey anlayış gösterin.

Cnm benim esimde ole 2 yillik evliyim sabah 7 gece 1 calisiyor dusunn
1 den sonra ark. Gezcekmis 2 de gelcekmis ramazan dolayisiyla bole calisiyor normalde 8 de geliyor o da haftanin 4 günü filan cikar disari
Adam yok gibi hayatimda
Her eve geldiginde gece oturur 1 saat cay sohbet ederiz
Bu geldi eve ben yattım
Oturmadim o 1 saati ona ayirmadim
Sen mutlu olduklarinla vaktini harcadin benim uykum geldi yattim dedim
Zorla kaldirdi
Birak dedim ya sen kafana gore takiliyon istedigini yapiyon bende icimden geldigi gibi davranayim birakda dedim
Birakmadi kaldirdi gonlumu aldi herzaman yapmam filan daha dikkat ediyor
Sizde onunla gecirdiginiz vaktinizi kisitlayin bisey derse sen istedigin gibi davraniyon bende icimden geldigi gibi davraniyorm dersin
Biseyi acikca söyleyince anlamiyorlar
Duygu somurusu lazim biraz ,caktrmadan tepkini belli ediceksin
Umarim ise yarar

Çok sağolun.
Eşim sürekli çolmak istiyor ev çok sıcak bunaldım diyor. Söz verdim diyor. Bazen beni deli ediyor.
Dün akşam konuştum güzel bir dille gene benimle pazarlık ediyor 2 günde bir çıkayım ozaman diye.
Ha bi de kavga ettiğimizde hemen bosanmaktan bahsediyor.
Boşanmamdan mi korkuyor yoksa boşanmak mi istiyor anlamadım.
Ama normal hayatta da hiçbir problemimz yok.
Bu sürekli dışarı çıkma konusu hariç.
Iki gune bir yine haftada 3 gun eder bi gunude bisey cikar gidemez haftada ikide normal yine
Bosanma lafini kullanmasi surekli cok kotu bisey
Soyleyin ona surekli dile getiriyorsun bosanmayi bundan hoslanmiyorum
Cok ciddi olmadıkca bu lafi kullanma ciddiysende bidahakine direk uygula davani ac deyin anlasin bu konunun cocuk oyuncagi olmadigini

Cnm benim esimde ole 2 yillik evliyim sabah 7 gece 1 calisiyor dusunn
1 den sonra ark. Gezcekmis 2 de gelcekmis ramazan dolayisiyla bole calisiyor normalde 8 de geliyor o da haftanin 4 günü filan cikar disari
Adam yok gibi hayatimda
Her eve geldiginde gece oturur 1 saat cay sohbet ederiz
Bu geldi eve ben yattım
Oturmadim o 1 saati ona ayirmadim
Sen mutlu olduklarinla vaktini harcadin benim uykum geldi yattim dedim
Zorla kaldirdi
Birak dedim ya sen kafana gore takiliyon istedigini yapiyon bende icimden geldigi gibi davranayim birakda dedim
Birakmadi kaldirdi gonlumu aldi herzaman yapmam filan daha dikkat ediyor
Sizde onunla gecirdiginiz vaktinizi kisitlayin bisey derse sen istedigin gibi davraniyon bende icimden geldigi gibi davraniyorm dersin
Biseyi acikca söyleyince anlamiyorlar
Duygu somurusu lazim biraz ,caktrmadan tepkini belli ediceksin
Umarim ise yarar
Haklısın denicem teşekkür ederm :)

Boşuna kendiin yıpratmaya degmez.. Esinin seninle vakit geçirmek istemediğini düşünüyor ve bundan eminsen sen de arkadaslarınla yap artık planlarını..

Rıca ederim ne demek :) papağan değilde nacizane fikrim muhabbet kuşu alın yavru bir erkek :) okadar tatlı oluyolar kii sürekli kendilerini sevdiriyolar konuşmayı öğretin bide :) evin neşesi olur benim de 5 yaşında erkek kuşum var konuşuyorda evin neşesi resmen :)

Çok enteresan öneriler okuyorum burda gerçekten.. Ben mi yanlış anladım acaba konu sahibi arkadaş eşiyle vakit geçirememekten şikayetçi ama sanki burda sadece can sıkıntısı gibi algılanmış heralde kedidir köpektir kuştur falan bunlarla mı çözülecek bu konu bana tuhaf geldi açıkçası.. Oldu olacak bi çocuk yapın siz evde çocukla boğuşurken eşiniz de daha rahat arkadaşlarıyla takılır.. Böylece siz sıkılmamış o da bayaa özgür olur.. Herkes amacına ulaşır.. Heralde evlilikleri çocukla kurtarma furyası bitti evcil hayvanla kurtarma furyası başladı.. Hadi inşallah ;)

Rıca ederim ne demek :) papağan değilde nacizane fikrim muhabbet kuşu alın yavru bir erkek :) okadar tatlı oluyolar kii sürekli kendilerini sevdiriyolar konuşmayı öğretin bide :) evin neşesi olur benim de 5 yaşında erkek kuşum var konuşuyorda evin neşesi resmen :)
Teşekkür ederim dikkate alıcam :)

Çok enteresan öneriler okuyorum burda gerçekten.. Ben mi yanlış anladım acaba konu sahibi arkadaş eşiyle vakit geçirememekten şikayetçi ama sanki burda sadece can sıkıntısı gibi algılanmış heralde kedidir köpektir kuştur falan bunlarla mı çözülecek bu konu bana tuhaf geldi açıkçası.. Oldu olacak bi çocuk yapın siz evde çocukla boğuşurken eşiniz de daha rahat arkadaşlarıyla takılır.. Böylece siz sıkılmamış o da bayaa özgür olur.. Herkes amacına ulaşır.. Heralde evlilikleri çocukla kurtarma furyası bitti evcil hayvanla kurtarma furyası başladı.. Hadi inşallah :KK66:
Ya işte değişik öneriler verdi herkes sağolsun.
Eşim akşam özür diledi. Bundan snra daha dikkatli olacağını söyledi.
Göreceğiz bakalım.
O kus muhabbeti için burda bi arkadaş önerdi. Güzel bi evcil hayvan olur diye.
Çünkü evde çok sıkılıyorum.
Eşim dışarı hiç çıkmasa bile akşamdan akşama görüşüyoruz. Gündüzleri bana mesgale olur diye.

Şuan kendimi çok mutsuz berbat hissediyorum.
Bu akşam eşimle iftar yemeğimizi yedik oturuyoruz herşey çok güzel gidiyor. Bu normalde işten gelince üstünü çıkarir.
Üstünü çıkarsana neden çıkaramıyorsun dedim.
Dışarı cikcam dedi .
Ne dışarısı dedim. Xx abiye söz verdim çay içiçez dedi.
Bende bana sordun mu dedim.
Soracaktım şimdi dedi.
Bende bi akşam da evde otur yaz başlayalı beri sürekli arkadaşlarınlasn bütün gün evdeyim bende benimde canım sıkılıyor birlikte bişeyler yapalım sahile filan gidelim dedim söz verdim dedi.
Ee tamam ozaman bidaha söz verme bu aksam son sürekli arkadaşlarınla vakit geçiriyorsun dedim.
He işte be olduysa da bundan snra oldu bu sinirlendi başladı bağırmaya yok işte arkadaşları karılarini yemeğe alışverişe bile götürmüyormuşta benim her dediğim oluyormuşta böyle giderse boşanmaya kadar gidermiste.
Bende sen arkadaşlarının karilariyla kiyaslayamayassn beni dedim. Dağlar kadar fark var onlarla aramızda dedim (sakın yanlış anlaşılmasın kınamak için demedim. )
Eğer sende arkadaşların gbi olmak istiyorsan gidip öyle biriyle evlenecektn dedim.
Merak etme o da olur ben daha en yaşındayım dedi. Bıktım artık dedi kapıyı çarptı gitti.
Çok kötüyüm hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Bi akıl verin ablalar kardeşler hanımlar. Bundan snra nasıl ilerleyim.
Sizde biraz söylemek istediklerinizi yanlış ifade etmişsiniz. Sizde hatalısınız,bana sordun mu diye tavır yapmışsınız.Erkekler böyle şeylere gelemez. Ama eşinizin yaptığı da resmen aptallık,bende olsam sindiremezdim söylediklerini bayanların kocalarıyla vakit geçirmek istemeleri çok mu büyük bir istek..

Back
X