- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
L
Ins o insanla aralarina sogukluk girer esimin bir arkadasi vardi esimi pavyona goturmeye calisyrduekli sagolsun esim.hic uymadi oma ama icim.hiv rahat degildi onunla disari ciktiginda esmide skardim nerdesin gttin mi flan dye cok fua ettim aralari bpzulsun dye cok.sukur bozuldi esime kazik atti esmde uzaklasti o kadar rahatladim ki ins senn esinde o kisiden uzaklasir cnm seni cok iyi anliyrm ama esini bunaltmamaya calis illa biriyle cikmana gerek yok esin disari cikacam drdgmde iyi o zmn sklfim bende brqz dolanirim de Avm ye gt gez cafe ye gt bir kahve oc hem sen rahatlarsin hem de esinin akli sende kalr gidemez bordaha boyle yatgnda sana yers tepki verrse o zmn anlasalim sen haftann 2 yada 3 gunu arkadaslarnla vik 4 gunu benmle vakit gecr flan de film al film.izleyn misir flan patlat meyve tabagi hazrla esinin sevdgi seylerden koy baksin bu is iyiymis huzur bundaymis esin evde olunca cok asiri ilgilen mesela gorsun sennle ne kadar mutlu oldugunu zamnla anliyrlar ama o zamn gecerken olan kadina oluyorEşiM erkeklerle dışarı çıkıyor. Söylediğim gbi eşim iş adamı ve birlikte dışarı çıktıgi insanlarla iş yapıyor. Ama aralarından bi tanesini hı sevmiyorum şımarık aptalın teki.
Saçma sapan hareketler yapan biri . Diğerleri eşimden 10 15 yaşlarında büyük kişiler. Benm ayar olduğum adam eşimin yaşında 30 filan hiç hoşlanmıyorum hareketlerinden ukala ukala .
BiraZ da sanırım o yüzden dışarı çıkma olaylarına ayar oluyorum