- 11 Eylül 2012
- 207
- 4
- 66
- Konu Sahibi masallarda
-
]İnternetten sevgili olayı ne arkadaşlar ben orayı atlamışım merak ettim netten mi bulmuş adamı yani tekrar okuyamam çok gerildim okurken. Birde birşey sorucamda yanlış anlama sen bu şerefsizle cinsellik yaşadın mı eğer yaşadıysan o yüzden atlatamıyor olabilirsin o yüzden bağlı hissediyor olabilirsin kendini
bazı yüzeyselde olsa yaşanmışlık vardı.lanet olsun ki vardı
kadın mesajınızı yakalıyor sonra ailesinin yanına gidiyor ardından boşanma davası ....
sence kim sebep olmuşşş....
elinizi çekin evli erkeklerden
bekar erkeklerin kökümü kurudu
nedir bu evli erkek merakı
insanın önce kendisine saygısı olur
evli 50 yaşındaki bir adamı nasıl mideniz aldı pes doğrusu...
ben evli erkek meraklısı degilidim yukarda yazıklarımı okuduysanız anlarsınız zaten benim en cok kınadıgım karşı oldugum durumdu bu ama başıma geldi ......
tavsiyeleriniz icin hepsinize tşk ederimmm..olumlu olumsuz tüm düşünceleriniz icin sagolun ........gercekeleri görmeme yardım ettiniz fikirleriniz ile ama ben asla böyle olmasını istemedim bunlarını olacagını düşünmeyicek kadar aptaldım belkide ama asla evli adamların hayatını yıkmak boşatmak onlarla olmak istiyecek biri degilim ama oldu....zaten istemedim her neyse hep onları yaşıyorum başıma gelmez dediklerim kınadıklarım hep başıma geldi....tekrar hepiniz sag olun
Babasız büyüyen biri olarak söylerim ki(bebeklikten itibaren annem büyüttü)hiç bir şekilde bu psikolojının( bu derecede hata yapılmasına) sebep olduğunu düşünmüyorum..
Hayatımda hiç birzaman olgun veya evli erkeklere karşı bu tarz duygu beslemem söz konusu olmadı.
Bu bence insanın yapısı ve karakteri ile alakalıdır(psikolojik sorunlar bahanedir)
Çünkü bu konuda kendım bir örneğim..(prezentablkontes kendimden örnek vermek istedim katılıyorum size.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?