- Konu Sahibi masallarda
-
1. si alacağım! adama ben karar veririm. o sebepden karısını boşayan adamla zaten işim olmaz.
2. si benim o adamla msjlaşmamda haklı ya da haksız kendime göre sebeplerim vardı. boşluktaydım, aylarca sevgilimi düzeltmeye ve ilişkimi toparlamak adına verdiğim türlü çabalardan yorulmuştum, bıkmıştım, usanmıştım. ha tabiki sevgilimden ayrılıp yoluma bakabilirdim ama herşeyin çok üstüste geldiği bir gün evli olan adama msj attım ve onunda cevabıyla bir gün boyunca sürdü bu msjlaşma. akşama sevgilime itiraf ettim,ki kendisi bi olaydan birazda anlamış gibi bişeydi. yalvardım yakardım pişman olduğumu söyledim ve beni affetti. ertesi gün de o evli adama birdaha beni aramamasını söyledim oda eyvallah dedi konu kapandı. ama benim içim soğumamıştı hala buraya yazdım yorumları okumak için, olay bu yani. beni haklı bulun ya da bulmayın.
hatalı olduğumu düşünebilirsiniz, ki bende aslına bakarsanız taa içimde öyle olduğumu düşünüyorum ama çok sert hakaret boyutunda yazıları görünce pişman değilmişim gibi savunmaya geçip biraz tırnaklarımı gösterdim-gösteriyorum.
onun dışında pişkin olduğumu düşünmenize sebep olan yorumumda da üste yazdığım nedenden dolayı umrumda değilmiş, amanda çok normal karşılıyomuşum tarzı konuşmuştum, ondan öyle bir algı oluşmuş olabilir, neyse canınız sağolsun..
bu benim konum değil o sebepden fazla uzatmaya gerek de yok..
Yine sapla samanı birbirine kattın be kuzum .))
Masum kocam birgün olurda SİZLER'in grubundan birine denk düşerse neden pambıııklara sarayım ayol :))
Buradan bakınca mevlana felsefesini defaatle benimsemiş ne olursan ol yine gel diyen bir kadın tiplemesinde mi duruyorum ?
Humanizmin dibine mi vurdum cicim ben ? İnsanın dibi miyim ayol ? :))
Nedir bu saçma sapan beklentiler hay okuyanda birşey var sanacak :))
Minik kuşumuz yine kafasında birşeyleri kurup senaryoyu yazıp prezentabl'a vermiş al oyna diyor:) Bana sordun mu bu rolu verirken oynayıp oynamayacagımı ? nıccc nııııccc
valla ne olup ne olmadığını bilemem ama kadınları, masum evli kadınlar ve onların kocalarına göz diken aşağılık o.... lar olarak ikiye ayırdığınıza ve "sizler" olarak kalıba bile soktuğunuza göre insanın dibi! olmadığınız kesin..
Sen vakit ayırıp da yazına iki tane nokta, virgül, paragraf başı koymaya üşen, millet üşenmeyip senin 3 tane A4 kağıtlık derdini okusun anlasın. Yazılı kağıdı olsa okumadan sıfır verilecek cinsten.
ilk defa üye olup böyle bir yazı yazdım heycandan ve üzüntüden nasıl yazdıgımı bilemedim demek kiii kusra bakmayın
Suanda buraya yazan konu sahibesi kadın oldugu için direk kadına yönelik tavırlar gelişince erkegin bu durumda saf dışı bırakıldıgını sanarak saldırıp tek suçlu kadın değil ! diyerek bir taraf toplayacak..
Oysa buraya yazan şuan karşı cinsimiz değil bizzatihi hemcinsimiz erkeğe istedigin kadar saydır dök (kaldı ki babası yaşındaki adam ya da başka bir hikayede yer alacak adam ya da almış adamlara da hep şimdiye kadar Şe....'siz denildi ) duymuyor,okumuyor,bilmiyor :)
Umurunda mı herifin ? Elbette değil :) O zaman bul adamı getir koy karşımıza bak bakalım tükürükle boguyor muyuz bogmuyor muyuz .)
Ya ben aldatılan kadın psikolojisinin nasıl oldugunu komşumda gördüm o ağladıkça iliklerime kadar acısını paylaştım siz hatanızı ister anlayın ister anlamayın ben ALLAH degilim affedecek olan da ben değilim..Gunah çıkarımlarınızı burada ya da başka bir platformda değil direk mesajın sahibine yani ALAH'a ve hayatlarını mahvettiginiz insanlarda yapın..
Ben acımasız olabilirim haklıyım ! Soruyorum bu ben hatamı anladım diyenlere hadi siz hatanızı anladınız peki bu işten canı yananlar ne yapsın ? Sizin hatanızı anlamanızın ona kazandırımı nedir ?
Kadın ortada evladıyla kalıyor ve çevresel baskılara maruz kalıyor en muhimi Dul damgası vuruluyor haddini bilmezler tarafından eee onu kim anlayacak ?
İlk defa üye olmuşsun da ilk defa mı Türkçe yazı yazıyorsun be güzel kardeşim. Hadi ilkini anladık, özür dileyen yazın çok mu farklı? Bak yukarıya, yazdıklarına bak
ne yapayım yani tekrar mı yazayım yazmışım bir kere ......kuusura bakmayın dedim bu kadar sorundan bir buna mı takıldınız yani
eee degilim dedimya işte insanın dibi miyim ben önüme her hatalıyım affet diyene eyvallah kardeşim deyip yol alayım ?
Ben sen miyim bacım ? ya da senin sevgilin miyim ben ? aldatana karşı vicdan besleyip kundaklara sarayım..
Kudaklara sarılan sensin hem bana niye layık gördün onu da hiç anlamadım :))
Amaaaann neyse ! Yine bir aldatan kadının masum lafzını eline dolayarak Masum kadıncıklar siziiiiiiii ! övgüsüne yeterince mazhar oldum :)
Konu sahibesi ne desem yalan olur deyip kenara çekilme vaktidir :))
Peluş konunun devam etmesini istiyorsan rica et görevlilerden açsın orada devam ettirelim :)) Burası senin aklanıp paklanma yerin değil kuzum yeterince işgal ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?