Ben böyle hayal etmemiştim.

Adamın ne olduğu belliymiş tam olarak ne hayal ederek bir de çocuk yaptınız ki şu evliliğe?

Önceden çalışıyordu. Son 6 aydır böyle.
Yine de bu halini bilerek bebe yapmışsınız. Ne diyebiliriz şuan? Adamı zorlayacaksınız çalışmak için. Doğumdan çıkar çıkmaz işe mi döneceksiniz? Analık hakkı olan 4 ay çalışmazken size kim para verecek? Bebeğin, sizin, evin masrafını kim karşılayacak? Doğum ücretini nasıl ödeyeceksiniz? Bir dünya masraf, bebek kendisi masraflı. Bebek malzemelerini hangi bütçe ile karşılaşacaksınız ? Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor çalışmayan herife bakmak.

Bi sakin olur musunuz? Bebek birden oluverdi. Beklemediğimiz bir anda. Böyle bir düşüncemiz yoktu. Ne kadar acımasızsınız! Ben de burda dert yanıyorum belki birileri beni anlar diye. Birbirimizi çok seviyoruz ama işsiz kalmak eşimi birden bu moda soktu. Tüm sorumluluk bende değil elimden geleni yapıyorum ama.

Konuşma tarzınıza inanamadım. Gerçekten birilerini linçlemek için hazırda mı beklediniz böyle?

Ne oldu 6 ay önce işi neydi neden bıraktı? Siz çalışmaya başlayınca mı bıraktı?

Kadrolar dolu. Iş artik gelmiyor. Devlet tiyatrolari tiklim tiklim dolu. Cok agir torpil olmadan kimseyi ise almiyorlar.

Çocuk 5 haftalık?
bebek birden nasıl oluyor beklemezken? Doğru dürüst korunmayıp bir sorumsuzluk daha yaparsanız olur tabi. Leylekler mi getirdi bir sabah ansızın?

Acımasız değiliz, bakın burada çok fazla kişi bunu anlamıyor. Biz kimsenin canını yakmaya üzmeye çalışmıyoruz. Biz size olabilecek, yaşayabileceğiniz sorunlardan bahsediyoruz. Yanlış yada yalan birşey söylemiyoruz. Objektif bir bakış açısından sizin şuan düşünemediklerinizi iletiyoruz.
Birden bire bebek oldu diye bir durum yok. Korunmak ve korunmamak vardır. Tercihiniz size aittir. Bize acımasız damgası vurmaya gerek yok

Kadrolar dolu. Iş artik gelmiyor. Devlet tiyatrolari tiklim tiklim dolu. Cok agir torpil olmadan kimseyi ise almiyorlar.
Bu şartlarda başka iş alanına yönelmekten başka çaresi yok bebeğiniz olacak toz pembe bakmayı bırakması lazım. Öyle ben bakarımla olmuyor maalesef bu işler. Masraflarını kalem kalem yazın bebeğin belki idrak eder.

bebek nasıl oluveriyor ?
bebek yapılan bir şey değil mi ? ben mi yanlış biliyorum

Hanımefendi, hangisine inanalım. Bebek birden bire mi oldu? Yoksa siz birkaç aydır gebelik için zorla uğraşıyor musunuz? Kendi düşen ağlamaz ki gerçekten uğraşmayacağım.

kendisinin bile bildiğini sanmıyorum bebek masraflarını
neden bebek yaptınız diyoruz birbirimizi seviyoruz diyo

Buradaki her şeye katılıyorum sadece pembe popişli arkadaşlar yeteneksiz olan ve beceriksizlikleri ben sanatçıyım aaaabee yeaaa şeklinde örtmeye çalışan kişiler zaten. Bunlardan ne sanat çıkar ne bir baltaya sap olurlar ne ayakta dururlar anca ortalıkta ben farklıyım aaabeeee anlamıyorlar beneee ben sıradan işlerin adamı değileeeeem

önceden belli bir kumpanyada filan mı çalışıyordu
sözleşmeli miydi yani?

kadro yok demiş, doğru yok ama tiyatro olayı böyle. toplam kaç sene çalışmıştı mesela siz evlenene kadar?

bakın ben de serbest çalışıyorum.
evlenmeyi düşünmem bebek yapacak kimsem yok çünkü
ama 30 yaşındayken normalde ev vs. meraklısı olmadığım halde "benim gelirim garanti değil" diye ilk gittim ev aldım
daha fazla finansal yeteneklerim olsa daha da başka entrümanlara da yatırım yapardım

düzenli iş durumu olmayan, olmayacak insanların bir de evlilik bebek vs. işlerine kalkışacaklarsa en kötü 1 sene yetecek parayı (bence evi de) kenara koymadan bu işlere kalkışmaması lazım...

acımasız değilim bence çünkü benim de gelirim garanti değil, dünya yansa maaşım yatar kafasıyla yazmıyorum burada

Hanımefendi, hangisine inanalım. Bebek birden bire mi oldu? Yoksa siz birkaç aydır gebelik için zorla uğraşıyor musunuz? Kendi düşen ağlamaz ki gerçekten uğraşmayacağım.
Hayır komple kafalar farklı çalışıyor ki. Beniö çocukluğumdan beri tiyatrocular işsizdi zaten bu işi gönülden yapıyorlardı. Hesap kitap mantık bilen yok evde. Bir de bu bulduğun üstüne… Valla harflere basarken parmaklarımı yoramayacağım bu konu için. Kendi düşen ağlamaz, otursun baksın kocasına sonra 2. Yi 3. Yü de peşpeşe yapsın hemen

Eşinizle konuşmalısıniz yeni bir iş bulmali güzel bir dille anlatın ve bebeğe bakamazsin deyin. Bir baktı mi alışır daha da iş aramaz.
İllaki tiyatro olmasın bir iş bulacak mecburen. Masraflara yetişmek çok zor bu zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…