- 22 Eylül 2022
- 6.673
- 20.494
- 278
- Konu Sahibi Bella_Swan
-
Yahu bide bizi salak yerine koyupta ya bi anda oldu bak Allah'ın işine kafası yaşamaları yok mu . Bitiyorum vallahiHayır komple kafalar farklı çalışıyor ki. Beniö çocukluğumdan beri tiyatrocular işsizdi zaten bu işi gönülden yapıyorlardı. Hesap kitap mantık bilen yok evde. Bir de bu bulduğun üstüne… Valla harflere basarken parmaklarımı yoramayacağım bu konu için. Kendi düşen ağlamaz, otursun baksın kocasına sonra 2. Yi 3. Yü de peşpeşe yapsın hemen
Çok acimasizmişiz,biz miyiz acımasız şimdi?Yahu bide bizi salak yerine koyupta ya bi anda oldu bak Allah'ın işine kafası yaşamaları yok mu . Bitiyorum vallahi
Hee aynen tr….ol express getirdi komşununkini de birden aniden sabahaYahu bide bizi salak yerine koyupta ya bi anda oldu bak Allah'ın işine kafası yaşamaları yok mu . Bitiyorum vallahi
Ama mecburiyet ve sorumsuzluk çok farklı sizin de belirttiğiniz gibi.
Buradaki eş, kılını kıpırdatmıyor. Sanki eve biber fidesi alıp balkonda yetiştirecekler, öyle bir rahatlık var kocada.
Kaldı ki biber fidesi yetiştirmek bile o kadar zahmetli ki.
6 aydır böyleyken 5 haftalık hamilesinizÖnceden çalışıyordu. Son 6 aydır böyle.
Önceden çalışıyordu. Son 6 aydır böyle.
ya kadının işi iyidir, bıraksa karyeri sekteye uğrayacaktırTabii ki. Onlar tamamen mecburiyetten yaptı.Buradaki durum çok farklı. Bir de kadının karnı burnundaydı adam işsiz kaldığında. Planlayamadılar başka türlü.
O sabinin vebaline giren acımasızdır bacım benim gözümde, sen ben değil yaniÇok acimasizmişiz,biz miyiz acımasız şimdi?
Önceden çalışıyordu. Son 6 aydır böyle
ya kadının işi iyidir, bıraksa karyeri sekteye uğrayacaktır
adam da çocuğa bakacak ev işini yapacak bir adamdır
erkek de çocuk bakabilir, ben buna karşı bir insan değilim
hatta bence ara ara kadın ara ara erkek işten uzaklaşmalı, mesela dönüşümlü bakmalılar
ama bu ülkede kadın erkek rolleri daha keskin
erkekler toplumsal baskı görür, stay-at-home dad kavramımız yok
kaldı ki bu kadın da böyle bir dünya hayal etmediydim diyor yani buna uygun değil aslında kafa yapısı
e o zaman neden bebek anlamadı ki ben
Evlenmeden önce bu durumu biliyordunuz. Evlendikten sonra her şeyin güllük gülistanlık olmasını bekleyemezsiniz.Eşim çalışmıyor. Evden pc üzerinden bir oyuna tasarım yapıyor, 5000 civarı kazanıyor o da her zaman değil. Ben özel bir kursta çalışıyorum, 17 tane öğrencim var ve sayıları da artıyor. Evden çıkmıyor. Arkadaşlarıyla da evde görüşüyor. Şimdi 5 haftalık hamileyim. Ne yapıcaksın diyorum ne yapayım diyor. Şaka gibi. Daha çocuğun doğmasına var diyor sürekli bir şeyleri erteliyor. Ona iş gelirse çalışırmış. Kendi iş bulmakla uğraşmıyor. Eşim tiyatro oyuncusu. Kadrolar dolu diyor vs. Doğumdan sonra çalışamicam napicaksin o zaman diyorum ben bebeğe bakarım diyor. Benn böyle hayal etmemiştim hiçbir şeyi. Kahroluyorum.
Herkes akıllı bir biz salağızHee aynen tr….ol express getirdi komşununkini de birden aniden sabaha
Birazdan gelir üyelik iptali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?