Ben böyle insandan korkarım arkadaş..

2. şık diyorum.1. olamaz elti bunun ne olduğu çok iyi biliyordur
ben de 2. şık diyorum. yoksa yeni nişanlı bir gelin adayına aklı başında hiç bir kadın dedikodu etmez.
bir de kadının yaşı bundan büyük anlamıştır yetiştireceğini valla bak durum bu.
yoksa dedikodu yok bence direk lafı postalama var.

Karakter tahlili yapacağına uyanık olsun bu da o zaman ..Yine ban yiyeceğim

Kücük iki dedikoduyu kayınvalidenize taşımasaydınız, eltinizle aranıza mesafe koyup ciddiye almasaydınız bunlar gelmezdi basınıza.

Sen de gayet fena bir eltisin ne diye arada laf taşıdın
Kaynanan niye gitti sordu
Eltin zaten kendine dedikodu için ortak aramış

Hepiniz aslında yapı olarak aynısınız
Gelin kaynana olmasanız çok iyi anlaşırsınız

Eltiniz az değil belli ama sizde onun söylediklerini kaynanıza anlatıp laf taşımışsınız.. bendede al eltimi vur kaynanama durumu var, ama böyle bişey yapmam yapılmamalı..

Allahtan eltim yok.
Cadaloza bak ..
Bundan sonra kaynananlada eltinlede uzak dur aranıza mesafe koyun.
Eşinize cadı biriymiş gibi görünmemeniz sizin için çok olumlu bir davranış.
Dediğim gibi mümkün oldukça uzak durun.
Kaynananda az fena değilmiş gidip sormuş, sanki evet anne öyle dedim diyecekte ..
Hey allahım ....

Eltiniz sorunlu tamam. Belliki eşinin ailesinden hazzetmiyor, sizin ağzınızı aramış laf vermemişsiniz bu da tamam fakat kayınvalidenize anlatmamalıydınız. Yalancı duruma düşmenizde sizin payınız büyük. Kayınvalidenizin gidip sorması büyük hata illaki soracaksa size inanmıyorsa yüzleştirseydi sizi ki doğru söylediğiniz belli çünkü siz nereden bileceksiniz ne takıldı ne geri alındı? Eltiniz size bunları anlatmasa. Dolayısıyla kayınvalidenizde çok iyi niyetli değil gibi geldi , o da sizi birbirinize düşürmüş oldu bu hareketiyle.

Bncede meraba mi meraba bundan sonra akillnmisdindr kaynanaya da bisey anlatmazsin kimseye ysranilmaz cünkü iyilik eden kotuluk bulur

bir de ortada koca var onu unutmayalım.hemen parlayan belki karısı tarafından dolduruldu, ilk fırsatta saldırdı

Böyle ortalığı karıştıran uyumsuız kişiler sonu hep hazin oluyor bir bakmışsın alzheimer hastası olmuş , vardır beyninde bir hastalık ama ileride renk verir

AİLE DURUMLARI MALESEF ÇOK HASSAS KONULAR..BENCE HERKESLE MESAFENİ BİL VE KESİNLİKLE LAF TAŞIMA.ARANI İYİ TUT İKİSİYLEDE.ONLARLA KÖTÜ OLMAK HİÇ BİR İŞİNE YARAMAZ.ÜÇ MAYMUNU OYNA

birini birine çekiştireceksem veya dert ortağı arıyorsam en iyi sırdasım annemdir...
eltiye güven olurmu ya. tabiiri caizse oda el kızı niteliğinde.
ayrıca konu sahibininde eltisinden altta kalır tarafı yok. eltinin dediği kayınvalideye gidermi? sen konuşmamıssın haklarında iyide etmişsin.. ama laf götürmek çok ayıp..

Görümcem kaynımı fiştekledi, kaynanam kayınpedere laf taşıdı, kayınpederim eltime yan baktı, kaynım bana ka....
Sülalecek Flash Tv'ye çıkın bence siz.

Bu sizin laf taşıma diye bahsettiğini
bir de ortada koca var onu unutmayalım.hemen parlayan belki karısı tarafından dolduruldu, ilk fırsatta saldırdı

Merak etmeyin normalde ben kocamla eltimi konu bile etmem! Annesi anlatıyordu bugün böyle oldu bugün böyle oldu diye nabcam ben bunlarla eşimde sonunda patladı. Hemde yeterin artık cevap bile vermeye tenezzül etmiyordum size siz hala yazıyorsunuz. Herkes sizin yorumunz gibi düşünmek zorunda değil.

bak herkes benim gibi düşünüyor ne hikmetse

Vıcık vıcık ailevi ilişkiler...
Türk gelinleri hep ailelerin kendi işlerine karışmasından dert yanar,ama kendileri de ortalığı karıştırmaktan,laf taşımaktan geri durmaz. Hayır yani amaç ne? Tüm bu bayağı muhabbetlere girmeseniz, kendi hayatınızla ilgilenseniz, ailevi ilişkileriniz de seviyeli kalsa ne olur? Ne kaybedersiniz? Yok illa vıcık vıcık ilişkiler yumağı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…