• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle rezillik görmedim..

Bu mahallede coxuk buyutmek. Bence satin vr kacin arkaniza bakmadan. Kendi evimiz tasinamiyoruz diye dusunmeyin artilarini eksilerini dusunun nasil bir rezalettir o . E kadinlar boyleyse erkeklerin halini dusunemiyorum . Esiniiz sizin icin ve cocugunuz icin feragat edebilmeli. Cok uzuldum. Ben de tasinmak istiyorum bulundugum yerden ama sebeplerim seninkinin yaninda cok hafif kalir . Rabbim nasib etsin saglikla ikizlerim yolda dusunrmiyorum ben bu mahallede. Uzun vadede Allahin izniyle gitmek istiyorum. Darisi basiniza

3 yıldır bu mahalle de oturuyorum.ortam tam anlamıyla fiyasko .Kadınlar birbirlerine daha önce hiç duymadığım enteresan küfürler ediyorlar.camdan cama çocuk kavgası yapıyorlar.ki en vahimi camda esiyle yasadığı geceyi başka birine anlatan bir andavaz...Hemde benim camımla karşı karşıya.ayrıca sütyenle cama çıkıyor inanabiliyor musunuz..Ve bunu eşim defalarca gördü.kocası da boxerla balkonda sigara tüttürüyor.Geçen gece eşim arabasını onların apartmanının önüne çekmiş.Saat 12 de zil çaldı.gece yarısı.bi baktık o dengesiz.birde eşini çagır diyor.bana söylemeyecek illa erkekle konuşacak.Yataktan kalktığı gbi gelmiş bir de.saç baş dağınık uykusuz gözler.askılar omuzlarından inmiş.neyse eşim çekti arabayı gece gece.Bütün mahalle bir olup alt komşumn saymadık yerlerini bırakmadılar.kadın rezil oldu.Taşınamıyorum da eşimin iş yeri yakın ve de kendi evimiz.Çok ama çok rahatsızım bu durumdan.Bütün gün enteresan küfürler dinlemekten gına geldi.camı kapatsam da duyuyorum yine.üst komşum kafayı yemiş durumda zaten.bıkmış.mahallenin gençleri kocasına etmedik küfür bırakmadılar.çok ses yapıyorsunuz dedi diye.Birde kapı önü cekirdek cıtlayan hanımların gelen geçen adamı süzme huyları yok mu..Balkondan balkona kocasıyla özelyaşantısını cilvesini yaşayan karşı komşum bir gün beni katil edecek..
Ay cennet Mahallesi gibiymiş valla :cool::KK6::KK59:

Şoki şoki şoki! Ben de komşularımı beğenmezdim, gideyim de bir hallerini hatırlarını sorayım. :D

="CakmaLaraCroft, post: 37687015, member: 382941"]cok ütopik geldi bana
neresi orasi cidden merak ettim[/QUOTE]

Eyup istanbul canm.

Bir haftalığına gelip sizde kalabilirmiyim :) benim bulunduğum yerdede herkes kendi halinde.
monotonlaşan hayatıma renk gelir galiba.kapı önünde çekirdek çitleyip azıcık dedikodu yapardım.
özledim yahu :KK70: :KK70: :KK70:

Ahahahahq buyur gel tatlm.Ama delirme ihtimali var benden söylemesi :KK70:

ev dediğin nedir ki satılır kocan da vasıtaya binsin dert mi, yarın çocuğun olunca ne olacak, kafayı yersin demedi deme,bu arada hakikaten varoştasınız,bir an önce hakettiğiniz yere gidin.

Merkez mahallesi canm.
Sen bence eşinle tekrar tekrar konuş canim boyle olmaz maddi olanaginiz varsa hemen duzgun biyere tasinin az oncede yazdim istanbul anadolu yakasinda küçükyali idealtepe bostanci taraflari cok iyi sakin nezih..ilerde ALLAH muhafaza kötü aliskanliklarda edinir cocugun boyle ortamin icinde..herseyi gec senin huzurun önemli eşinde saçmalamiş kusura bakma cami kapat duyma diye bisey olurmu insanda huzurmu kalir oyle bi ortamda onlar herseyi yapicak sen korkundan ses edemiyosun sinir olur insan valla cok haklisin esinde cok ciddi otur konuş tasinin ordan gelmezsen ben gidiyorum de bi şekilde korkut onu ve ikna olsun

kaç ordan kaç.
oturacak yer mi yok, kaç yıllıl mahallemden taşındım ben, göç aldı seviyesiz kalitesiz insanlar dolduğu için. ev bakmaya başlayın hiç vakit kaybetmeden. eşim olsa katil olurdu orada. gece gelecek kapıyı çalacak araba çektirmek için.

3 yıldır bu mahalle de oturuyorum.ortam tam anlamıyla fiyasko .Kadınlar birbirlerine daha önce hiç duymadığım enteresan küfürler ediyorlar.camdan cama çocuk kavgası yapıyorlar.ki en vahimi camda esiyle yasadığı geceyi başka birine anlatan bir andavaz...Hemde benim camımla karşı karşıya.ayrıca sütyenle cama çıkıyor inanabiliyor musunuz..Ve bunu eşim defalarca gördü.kocası da boxerla balkonda sigara tüttürüyor.Geçen gece eşim arabasını onların apartmanının önüne çekmiş.Saat 12 de zil çaldı.gece yarısı.bi baktık o dengesiz.birde eşini çagır diyor.bana söylemeyecek illa erkekle konuşacak.Yataktan kalktığı gbi gelmiş bir de.saç baş dağınık uykusuz gözler.askılar omuzlarından inmiş.neyse eşim çekti arabayı gece gece.Bütün mahalle bir olup alt komşumn saymadık yerlerini bırakmadılar.kadın rezil oldu.Taşınamıyorum da eşimin iş yeri yakın ve de kendi evimiz.Çok ama çok rahatsızım bu durumdan.Bütün gün enteresan küfürler dinlemekten gına geldi.camı kapatsam da duyuyorum yine.üst komşum kafayı yemiş durumda zaten.bıkmış.mahallenin gençleri kocasına etmedik küfür bırakmadılar.çok ses yapıyorsunuz dedi diye.Birde kapı önü cekirdek cıtlayan hanımların gelen geçen adamı süzme huyları yok mu..Balkondan balkona kocasıyla özelyaşantısını cilvesini yaşayan karşı komşum bir gün beni katil edecek..
cennet mahallesi sanki:KK57::KK57:

Taşın arkadaşım öyle çirkeflerin içinde yaşanır mı ya sana düşman da olurlar ilerde. Ev alınır satılır, boşuna dememişler ev alma komşu al diye atalarımız.

Bizim oturduğumuz muhit çok nezih ama kim evine kiracı aldıysa evin yanında ot içiyorlar, durumdan çok rahatsızım, polisi arasam işe yaramıyor bu işin ticaretini yapıyor olmaları lazım suçüstü olması lazım bilmem ne. Küfür zaten hak getire bide tip tip bakışları var insana irrite edici... Tam bela yani

Back
X