Geçmiş konularınıza da baktım bana biraz garip geldi tüm yaşananlar. İlk andan beri iyi gitmeyeceği belli olan bir evlilik, şiddet, hakaret, eşe karşı son derece saygısız tavırlar. Düşünüyorum da hangi erkek iş yerine gelip de aralarında yaşananları patronuna, iş arkadaşlarına anlatan eşine karşı siner ? Bir de siz bunu yaparken ne bekliyordunuz ? Karşınızdaki eşiniz ve siz evliliği devam ettirmek istemiyorsanız zaten şu an o evde olmazdınız, yok yapıcı davranmak istiyorsanız sizin tavırlarınızın olumlu olmakla hiç alakası olduğunu düşünmüyorum.
Mum gibi oldu demişsiniz ya, bana çok tuhaf geliyor, iki gün önce basit bir konuda açıklama istiyorsunuz bağırıp çağırıyor, iş yerine gidip ilişkinizi afişe ediyorsunuz mum gibi oluyor. Anlattıklarınızda gerçeklik payı varsa, zaten şu an buraya yazmak yerine çoktan boşanma davası açmanız gerekiyordu. Öyle bir adamla değil ömür fazladan bir gün bile geçmez. Zaten sevgi yok, seven insan bu kadar hakaret etmez, saygı desen yerlerde, evlilikle alakası kalmamış olayın.