Kizlar merhaba. O olaydan sonra esimle bir nebze olsa gene iyi gibiydik. Yine baslamisti sensiz yasayamam beni birakma klasiklerine..
Dun aydonumumuzdu. Ben 1 gun onceden hediyesini vermistim. Gece 12de isten geldi bende delirdim. 'Dogumgunumde gece geldin, evlendik ilk gun yoktun evi esyalari herseyi tek basina yaptim, evlilik aydonumumuzde yine yoktun ben 3.sahislarin emirleriyle gel dediginde gelecek git dediginde gidecek bir adam istemiyorum seven insan sevdigi icin iki eli kanda olsa gelir annen o gun bir aradi kosarak izin aldin ben senin karinin bana yagmuru anlatma yag yeter' dedim.
O da 'parami kazanmiyim getirdigimi yiyorsun ama eger benle yanyana olmak istiyorsan benim calistigim yerde calis hemde b.k gibi para kazaniriz' dedi.
Bende ' cozum bu mu yani patrona oluyorum geberiyorum evde bisi oldu desen zaten hemen izin vericek izin vermicek biri degil o kadin sen keyfinden almiyorsun ama' dedim.
Hala uste cikiyor. Sonra baya tartistik sozlu. Beni cileden cikardi ama cinnet gecirdim kizlar. Evire cevire dovdum. Agladi o derece. Dedim nasil oluyormus sac cekmek bak benimde canim hep boyle yaniyordu ama aglamiyordum dedim. Hocam sensin kufurude, siddetide sen ogrettin bana dedim.
Sonrada sen kendini erkek, adam mi saniyorsun adam erkek nedir biliyor musun sevdigi kadinin yaninda olandir; onun icin herseyi goze alandir, 2 saat fedakarlik yapandir, ama sen as, kes, dayilan, vaktinden calma sen benim gencligimide haketmiyorsun sevgimide. Dedim hala bon bon bakiyor.
Bu sefer beni iyice cildirtti. Bende 'bosanalim bitsin bulurum arabasi, evi olan birini hem gezerim hem tozarim belki kiymetimi bilir. Ne terbiyesiz kadinlara bile neler yapiyorlar. Ben bakkala bile gitmeden her gece namusumla su evde bekliyorum. Bakkala gidince hapishanede hava almaya cikmis insanlar gibi seviniyorum. Beni mahfetti senin o isin, sen, bu sehir bitsin dedim.
Sonra buda o birini bulcam arabali lafina cok alinmis. Gece uyuduk. Sabah oldu ise gidiyordu. Tamamen bitti ayda evi arabasi olan birini bul ben erkek degilim ben adam degilim falan filan diyip durdu.
Her seferinde kadinligima namusuma dil uzattin yinede bu kadar tribe girmedim dedim gittim yanindan. Kapidan cikiyordu. Evi bosalt git bugun dedi.
Bende kargo islemlerimi halledip pazartesi donucem dedim. Oyle gercekten esyalarimi bir kismini topladim. Sonuna geldik kizlar iste tamamen bitti. Uzun oldu ama rahatladim. Ben hep sustum hep bekledim yedigimin ictigimin bile hesabi yapildi dayak yedim namusuma dil uzatti, ben hep affettim hic bir zaman yanimda olmadi yine sustum ama dun sondu. Beni cileden cikaran o oldu. Bana yasattiklarina saysin diyip gecicem..