Bu haftasonu bizim şirketin konaklamalı bir organizasyonu vardı 3 günlük. Bizim iş malum denetim işi, normalde hep yalnız çalışıyorum. Bu tip organizasyonlar ve eğitimler oldukça benimle aynı dönemde işe giren arkadaşlarımı görüyorum. İş arkadaşlarımdan bi tanesine karşı çok hoş şeyler hissettim bu gittiğimde. Şimdi bu adamla ilk işe giriş eğitiminde tanıştıktan sonra eğitim boyunca arada konuştuk selamlaştık falan o kadar. Hatta bi gün ben bunun önünde oturmuşum eğitim boyunca, sizi gördüm ama selamlaşamadık konuşamadık falan demişti. Hoş adammış demiştim ama o kadar. Sonra bizim bi tane daha eğitim oldu orda da bikaç kere konuşmuştuk. Bu son eğitimde çok hoşuma gitti. Aslında çok az konuştuk, çok fazla tanımıyorum bile. Benden 4 yaş büyük olduğunu, mezun olduğu okulu, ailesinin yaşadığı şehri falan biliyorum genel hatlarıyla. Eğitimde akşam yemeğinden sonra topluca otelin terasına geçtik bir şeyler içmek için, orada bu balkona çıkmıştı, arada kaçamak bakışlarını yakaladım. Sonra hep beraber otelin akşam eğlencesine gittik orada biraz konuştuk falan o kadar. Aslında pek bir şey geçmedi aramızda ama ben ona bakarken ya da onu görünce heyecanlandığımı hissettim. Yüzü çok temiz çok güzel bakıyor, kibar beyefendi birisi. Ama kız arkadaşı var mı bilmiyorum, bana karşı azıcık da olsa ilgisi var mı onu da bilmiyorum. Zaten farklı şehirlerde çalışıyoruz, aramızda 3 saatlik bi mesafe var. Garip bi durum ama bi kıpır kıpır oldum sizinle paylaşayım istedim. :)