- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
hepinize teşekkür ediyorum düşüncelerinizden dolayı
evet bu yazıyı yazana kadar yemek yap dıyenler oldu ki haklılar be olsam bende yazardım
ama yaptımda noldu yemıyor iştee cinsss
yapmazsam yemek yokmu der parlarr
buda beyin vallahii
yoruldum artık kafa yora yora
sen yemeğini yap sürekli,istediğinde çıkar.o yemezse siz yersiniz.2 bebeğiniz var.onlara da yedirirsiniz.birde neden yemekleri döküyorsun anlamıyorum.siz yemiyormusunuz,ya da siz ne yiyorsunuz
canım cocuklarım zaten ne varsa onu yerler
ufak olan mama yiyor buyuk olanda benımle bırlıkte kahvaltı yapar yemek yer ama ben fazla bısı yemem
o yuzden yemek sureklı artar
tam yetecek gıbı yaparım ama yenmeyınce ölece kalıyorr
.....
kendimden örnek vereyim29 senelik evliyim,bende 2 çocuk büyüttüm.eşimde akşamları kah yer kah yemez(bazen iş yerinde yer)
az yemek yaparım atıyorum yarım kilo taze fasulye.akşam eşim yerse yemek biter yemesse ertesi gün öğlen yeriz,akşama yine az yemek yaparım bu böyle devam eder
29 senedir her sabah kahvaltı hazırlarım bazen yer bazen yemez.zaman zaman hazırlama kahvaltı der,o zamanda kıyamam ona
bende 24 seneye gireceğim.2 oğlum var.herkes farklı yer.aç kalmasınlar diye hepsinin sevdiği şeyleri yapmaya çalışırım.her sabah mutlaka kahvaltı hazırlarım.eşim yarım bardak çay ve yarım dilim ekmek yer ama mutlaka yer.yemeden gideyim demez.çocuklarım da az da olsa kahvaltısız çıkmazlar.
bizdede yemek seçme var varbizde eşimle çocukların sevdiklerini yeriz
mesela arpa şehriye çorbası,oğlum kıymasız kızım kıymalı sever,ikisininde gönlü olsun diye azıcık,azıcık yaparım
burda püf noktası yemeklerimizi az az yapmak
şanslısın gene,benim eşim daha fazla yemek seçer
ya da yesede karnı doymaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?