ben bu adamı çözemedim !!

gelgelelimmm triplere!!! bu kadar uzatması elbette dogru degil..ben altında bişey ararım diyemiyorum bos yere işkillendirmek olur sizi diye dusunuyorum..ama bu cogumuzda var ac kalınca ben de cok sinirlenirim mesela..hatta yemek istediğim zamanda hazır olmasa sinirimden yemem bile ben bayanken bunu yapıyorsam erkek ne yapar kimbilir:))
ama asla tasvip ettiğim dusunulmesin..evet zaman ayırabilirsiniz yemek yapmaya gece bile olsa!! ama erkeklerinde bazen neler cektgimizi nasıl zorluklar yasadıgımızı gormesi lazım diye dusunuyorum!!
sunu da soyleyeyeim su uzun yazınızı yazmak sanırım bir 10 dakikanızı almıstır...onu yapacagınıza bir menemen yapardınız vallahi

hepinize teşekkür ediyorum düşüncelerinizden dolayı

evet bu yazıyı yazana kadar yemek yap dıyenler oldu ki haklılar be olsam bende yazardım

ama yaptımda noldu yemıyor iştee cinsss

yapmazsam yemek yokmu der parlarr

buda beyin vallahii
yoruldum artık kafa yora yora

sıkma canını yine de tatlım yaaa...düzelir inşallah herşey.başka vukuatları olmasın da tek sorun yemek yok derdi olsun.bakalım bundan sonra ne yapıcak nasıl davranıcak sana belikide pişman olur o da hatasını anlar sen yine de özellikle bu ara hergün yemek yap.böylece sen bir adım atmış olursun.o ne yapacak izleyip görelim

sen yemeğini yap sürekli,istediğinde çıkar.o yemezse siz yersiniz.2 bebeğiniz var.onlara da yedirirsiniz.birde neden yemekleri döküyorsun anlamıyorum.siz yemiyormusunuz,ya da siz ne yiyorsunuz

sen yemeğini yap sürekli,istediğinde çıkar.o yemezse siz yersiniz.2 bebeğiniz var.onlara da yedirirsiniz.birde neden yemekleri döküyorsun anlamıyorum.siz yemiyormusunuz,ya da siz ne yiyorsunuz

canım cocuklarım zaten ne varsa onu yerler
ufak olan mama yiyor buyuk olanda benımle bırlıkte kahvaltı yapar yemek yer ama ben fazla bısı yemem
o yuzden yemek sureklı artar
tam yetecek gıbı yaparım ama yenmeyınce ölece kalıyorr
.....

artan yemekleri dökme,sakla

babana götür artan yemeği 1 haftadır yemek yapıyorum bizim herif yemiyor babacım. ben de sana yemek yapıyorum afiyet olsun de.

kendimden örnek vereyim29 senelik evliyim,bende 2 çocuk büyüttüm.eşimde akşamları kah yer kah yemez(bazen iş yerinde yer)
az yemek yaparım atıyorum yarım kilo taze fasulye.akşam eşim yerse yemek biter yemesse ertesi gün öğlen yeriz,akşama yine az yemek yaparım bu böyle devam eder
29 senedir her sabah kahvaltı hazırlarım bazen yer bazen yemez.zaman zaman hazırlama kahvaltı der,o zamanda kıyamam ona

bende 24 seneye gireceğim.2 oğlum var.herkes farklı yer.aç kalmasınlar diye hepsinin sevdiği şeyleri yapmaya çalışırım.her sabah mutlaka kahvaltı hazırlarım.eşim yarım bardak çay ve yarım dilim ekmek yer ama mutlaka yer.yemeden gideyim demez.çocuklarım da az da olsa kahvaltısız çıkmazlar.

bizdede yemek seçme var varbizde eşimle çocukların sevdiklerini yeriz
mesela arpa şehriye çorbası,oğlum kıymasız kızım kıymalı sever,ikisininde gönlü olsun diye azıcık,azıcık yaparım

burda püf noktası yemeklerimizi az az yapmak

şanslısın gene,benim eşim daha fazla yemek seçer
ya da yesede karnı doymaz:)

Son düzenleme:
şanslısın gene,benim eşim daha fazla yemek seçer
ya da yesede karnı doymaz:)

şanslıyımgerçi eşiminde zaman zaman tutar seçeceği
hiç unutmam zeytinyağlı sarma,oğlum fıstığını sevmezdi,kızım üzümünü bende fıstıksız ve üzümsüz yaptım bu seferde eşim yemedi

ya belki garip gelecek ama insanın hergün dolapta bir çeşit çorbası oluna daha rahat oluyor yanına illa ki bişşeyler yapıyosun basit de olsa. mesela senin iki küçük çocuğun var ve hem onlar için hem de ev için güzel güzel taze taze çorbalar yapıp muhafaza edersen daha rahat edersin. zaten yaz mevsimi sebze bol yap mesela bir gün mercimek çorbanı ohh vitaminli vitaminli dolapta da muhafaza et en azından 1 gün boyunca idare eder, e akşama da eşin gelmeden kızart biberini domatesini koy çorbanın yanına tam yaz yemeği. yani demem o ki çorba mutlaka hergün yap fix menün olsun bu. çocuklar için de faydalı

Diğer başlığına şöyle bir göz gezdirdim, bunu da baştan sona okudum...

En başta kendi kendime alt tarafı yemek, en kötü atarsın taze fasulyeyi, domatesi, soğanı çiğden kendi kendine pişer. Bu mu yapılamayacak şey dedim ama öyle değil... Yemek saatinde evde olmayan bir kocan var. Sen onun hizmetçisi değilsin. Keyfine göre bugün açın yemek yiyeceğim, öbür gün oldu a ben yedim geldim diyemez. Madem senin görevin olarak görüyor bu yemek yapmayı, o da kimi kurallara uyacak. Çalışma saatini yemek saatini geçiyor olabilir ama öyle ya da böyle geldiğinde aç olarak geliyordur herhalde. Sizin eviniz lokanta mı açık büfe mi ki canı istediğinde yemek hazır olacak da istemediğinde yemeyeceğim diyecek?? Çok sinirlendim eşine. 2 çocukla gün boyu koşturup duran sensin, önüne yemek de koyuyorsun iyi kötü, sonra gelip sana yemiyorum diyebiliyor. Düpedüz saygısızlık bu...

Ha yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim, kızartma vardı gibi bir şeyler yazmışsın. Hem 2 çocuğum var çok zorlanıyorum diyorsun hem de kızartma ile uğraşıyorsun. Daha zahmetli bir şey sonuçta. Kızarırken bakacaksın sürekli, sonra bir de kızartmanın pisliği var, temizlemesi daha zor. Akıl vermek gibi olmasın da yap bir sebze yemeği, at hepsini çiğden, kendi kendine kısık ateşte gayet de lezzetli oluyor. En olmadı at fırına gözünü seveyim, dök üstüne de bi sarımsaklı yoğurtt, ne diye uğraşıyorsun kızartmayla.

Bir de değinmek istediğim bir konu da şu ki, eşiniz 24 yaşındaymış daha. Siz de 24'ten sanıyorum fazla değilseniz. Yanlış anlamayın ama henüz bu yaşta hem bir evin sorumluluğu hem de iki çocuğun sorumluluğu biraz fazla değil mi? Daha birlikte gezip, eğleneceğiz yaşlarda iki çocukla evdesiniz. Eşinizle huzursuzluğunuz da cabası. Yetişemiyorsunuz, zaten yetişmeniz de mümkün değil. Olan olmuş artık da amacınız bu evliliği kurtarmaksa eşinizle konuşun. Bir yemek mevzusundan bu kadar büyük bir olay çıkmamalı. Her gün, değişik bir durum olmadıkça birlikte yemek yiyin. Hem birbirinize de vakit ayırmış olursunuz. O da öyle kafasına göre takılmasın, aş evi değil orası.

Eski konunu okumuştum ama o kadar karışıktıki cevap yazdımmı hatırlamıyorum neyse kızın gitmesine sevindim eşinlede bidaha denk gelmezler umarım.
Yaşın çok genç ve 2 çocuk cidden çok zor ben 25 eşim 35 yaşında bizim bile şaftımız kaydı geçende konu açtım koskoca adam dört gözle beklediği bebek gelince bi tuhaflaştı neyseki aşıyoruz yavaş yavaş daha ben bile alışamadım herşey rüya gibi geliyo ve cidden 2 haftada yoruldum gündüz uyanmak bilmiyo kızım gecede hep mıkır mıkır uykuya hasretim ve hep bitcekmiş bugünler gibi gelsede daha yolun başındayız gece uyanmaları dertleri tasaları yıllarca bitmicek ve 2. çocuk bana şuan çoook uzak ancak kızım 9-10 yaşına gelirse belki diyorum o derece yani. Çocuk ister istemez eşler arasınada giriyo sürekli onlarla ilgilenip eşine vakit ayıramıyosun ben bile dört gözle bakıyorum en azından 40'ımız çıksa diye belki biraz daha düzene gireriz eski halimizden eser kalmadı eşimle birbirimizi ihmal ediyoruz özellikle ben 15 gündür aynaya bakmadım böyle giderse tabiki eşimde soğukluk olur. Neden çocuk yaptın dicek değilimde sizin yaşlarınızda çok ufak tam gezme tozma zamanınızda 2 çocukla kapatmışsın kendini eve eşini yalnız bırakıyosun tamam evlat çok değerli eşin bile önüne geçiyo ama eşlerde çocuktan beterler malesef.
Bence bi düzen kur mesela o akşam düğün varsa bunu önceden bilirsin zaten erken yıka çocukları erken uyut veya o gün yıkama ya babana bırak bakabilirse yada onlarıda süsle al yanına sende git eşinle düğüne siz bi ailesiniz sonuçta ağlasalar yaramazlık yapsalarda çocuklar sonuçta beraber olmanızı engellememeli.
Yemeğinide yap hazır et kalırsa arkadaşlarında dediği gibi babana verirsin ertesi gün yersiniz atmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…