ben bu adamı çözemedim !!

Başka biri bu konuyu açmış olsa...

' Keşke hafite olsa birşeyler yapsaydın hemencik ama eşinde bu kadar kaba bir şekilde davranmasaydı ' derdim..

Ama sizin için bunlar sadece teferruar artık.. Yemek olsa niye tuzu az diye bahane bulup kavga çıkaracak bir adamdan bahsediyoruz..

Maalesef sonu da hiç iyi görünmüyor...

Allah yardımcın olsun senin ve çocuklarının..

zıkkım yesin...
tövbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........

zıkkım yesin...
tövbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........

ban demıstıkı artık geceleri çalışmıcam pazar gunlerıde çalışmayacagım haklısın sızınle vakıt gecırıcem artık dıyordu
......
ama malesef yıne her zmanakı gıbı geç gelıyor ve pazarlarıda çalışıyorr
artık alıştım yaa anladımkı bu devran böyle sürecek

ben ya bu deveyi güdeceğim yada bu diyardan gideceğim başka hal çaresi kalmadı

ben senın yerınde olsam temızlıge gıder bulasık yıkarım naparım nederım o evden ayrılır kendı cocuklarıma bakarım oncekı konularında kuflu ekmek yedıgını soylemıstın sımdı yemek yapıyosun yenmıyo cope atılıyo yada tavuklar yıyo????? ben anlamadım senın ıstedıgın zaten eve para bıraksın cocukların karnı doysun deılmıydı demekkı yemegını yapabılıyosun bırak o ıster yesın ıster yemesın.
ha dıyosankı ben bosanamam ozamn cocukların ıcın bıraz alttan alıcaksın o sabılerınde pskolojılerıe yazık ya.....

Canım önceki konunu sayfa sayfa
hic üşenmeden kimi gozyaslarimla kimi esine sayarak:)okudum,
Çok şükür onlar geride kalmış haletmesenizde en azından acınızın azaldığını anlamak mümkün,

Bu aksamda benim eşim ac kalacaktı sayende:)
2 saattir tüm sayfayı olmasada sonuna kadar okudum, üzüntünü sevincini paylaştım,

Allah yardımcın olsun canım..

selam canım yarana tuz basmak olucak belki ama kocan seni aldatıyor bence...
ama bana da öyle geliyor ki sen kocanı çok ihmal ediyorsun.2 çocuk yapmışsın çocuklardan ve ev işlerinden başını kaldıramıyorsun...muhtemelen hal böyle olunca kocanla da ilgilenemiyorsun...erkeklerin bir mantalitesi vardır sokakta hanımefendi mutfakta aşçı yatakta ............görmek isterler karılarını....kendine biraz bak eşin iştemn geleceği zaman tak takıştır sür sürüştür kendinde biraz değişiklik yap saçlarını boyat falan kiloluysan kesinlikle hemen zayıfla....şimdi devir değişti..erkekler eskisi gibi değil...sokaklarda öyle kadınlar öyle bi hayat varki evv eş çocuk bunaltıyor bazen onları...tamam seninde kendine göre savunman vardır emnimki ama kocanı kaybetmek istemiyorsan çabalmalıın bence

ah ah!
Allah'ım yarabbim!
iki tane dünyalar tatlısı yavrusu,
aklı selim,hanım hanımcık,ne yaptığını bilen,güzel bir eşi var
albümünde görmüştüm canım seni,eşini ve çocuklarınızı
kusura bakma canım ama eşin ''bulmuş da bunuyor'' derler ya aynen öyle
evde huzursuzluk çıkarmak için yer arıyor resmen.
al karşına söyle;
Benimle derdin ne? ne yapmak istiyorsun sen?de
yazık o iki bebeğin de kavga-gürültü yüzünden psikolojisi bozulacak.
Seviyorsundur canım eşini,kim sevmez ama
olmuyorsa olmuyordur
yazık ya sana da bebeklerine de.
Diğer konunu da takip ediyordum çok üzülüyorum bu durumunuza

kusura bakma ama bence sen hatalısın 10dklık yemeği yapamıyor musun yada yemek yapmayı bilmiyor musun yada tv izlemeye nete takılmaya saatlerini veriyorsun 10 dklık yemeği yapmıyorsun annemde öyle bahane bence böyle vurdum duymaz olursan hiç yemez eve ben olsam bende yemem dışarda yerim gelirim trip atarım ama dışarıda uyuz olduğu bişeyin sinirinide benden çıkarmasına izin vermem ama bahane bence..yemek yapmaktan bıkıyor musunuz ne niye yemek yapmıyorsunuz tembelsiniz tembel::)diyene de bak evlenince ben napacam acaba:)bende yatacam evde ohhh yemek felan hizmet yok ohh istediğyan gel yat bana niye denk gelmiyor ya herkes rahat hemde her istediği oluyor

İyi de bu adam nerede karnını doyuruyor ?

Aç yaşamadığına göre...

3 kuruşun hesabını yapan,eve süt almayan,aldığın tokanın hesabını soran adam,her gün dışarıda mı yemek yiyor ?

Eger bi kadin evinde huzursuzsa ve kocasi sorumluklarini yerine getirmiyosa, insanda ne yemek yapma hevesi kalir nede is görme. Ne icin yapacakki?? kim icin?? hangi hevesle, hangi psikolojiyle? arti iki tane bebisin var. suan bakima en muhtac yaslari..
Islamda Kadin ne yemek yapmak zorundadir nede evini temizlemek zorundadir.. Bir kadin cocugunu emzirmek zorunda bile degildir.. ve biz kadinlar bunlari her yaptigimizda sadaka sevabi aliyoruz.. sende öyle düsün. yaptigin yemekten sevap aldigini düsünerek yap. evin icin ne yapiyorsan hepsinin karsiligi mutlaka var. bunlari düsünürsen senin icin hersey daha kolay olacak.. ve kocanin senin üstünde hakki oldugu gibi, seninde onun üstünde hakkin var.. Allah yardimcin olsun.. Hasbinallah en guzel duadir..

çok sık olan bişey değil anladığım kadarıyla yemeğin olmaması...
şimdi yemek yetiştirememiş olabilirsin bu normal...
eşinin kahvaltı türü sevmemesi ve açken gergin olmasıda normal (kendimden biliyorum adam öldürebilirim açken)
amaaaaaaaaaa bi yemek yetişmedi diye 1 hafta trip fazla...
seni suçlamıyorum kesinlikle...
madem yok yemek evde ya 15 dk dişini sıksın bi makarna haşlansın yada dışardan söylesin hepbirlikte yiyin...
geçen konundada uyuz olmuştum kocana halada öyleyim...

Pes artıkk bence bundan sonra hıc yemek hazırlama ,sormada yemek hazırlıyımmı dıye..hatta ne utusunu yap ne camasırını yıka ambargo koy ona,hıc yokmus gibi davran sen ve cocukların ıcın yemeğini yap.Bu adam senı oynatıyor resmen buna ızın verme,kendını ne sanıyor anlamadım

arkadaşım en son konu açtığından bu yana hiçbişey değişmemiş, eşin hala Allahın belası bi pislik. ne zmn ayrılmayı düşünüyosun, babanın arkanda duracağını hiçbi zmn garanti edemessin ki, hele bi ciddi ciddi konuş bakalım babanla, eşinde orda olsun. bakalım tepkileri ne olacak, baban asla olmaz yok fln derse o zmn yine kaybedeceğin bişey yok ki. yine o adamla aynı evde oturmak zorunda kalacaksın. ama en azından canına yettiğini baban bilmiş olacak resmen. daha snrki zmnlar için faydalı olur bu. ama senin cesaretin yok işde. sırf bu yüzden oturuyosun bu çileyi çekiyosun. senin kocan seni marketteki beş para etmez adi bi kızla aldattı, üstelik o kız herkesin içinde senle dalga geçti. şimdi kovulmuş çok sevindim, ama bu neyi değiştirir ki. bugun bu kız, yrn başkası. ztn senin bu kadar sorunun arasında aldatılman sorun bile sayılmaz ya neyse.. yinede içimden bi ses diyoki sen bu adamdan ayrılamıcaksın, biz ne dersek diyelim sen bu çileyi çekeceksin, çok üzülüyorum durumuna ama burdaki kimsenin yapacak bişeyi kalmadı artık, bişey yapacak tek kişi sensin anla artık bunu, cesaretini topla be canım. en kötüsü bile bu hayattan daha iyi değil mi?

sorun başka bir şey.

sorun kavgasını ettiğiniz yerlerde değil.

aranızdaki olaylara bir bak.

adam anladığım kadarıyla evde vakit geçirmeyi çok sevmiyor.

bunun nedeni ne olabilir?

evde hoşuna gitmeyen hareketler var. bunlara maruz kalıyor ama söyleyemiyor. çünkü erkekler konuşarak sorun çözmez.

ama bunu unutma mutlaaakaa en az bir kere bahsini yapmıştır. büyük bir kavgasını yapmışsınızdır bu konunun. ama sen o sorunun/sorunların çözüldüğünü sanıyorsundur.

adam ümidini kesmiş. demiş ki düzelmicek.

emin ol o da böyle mutsuz yaşamayı istemez.

üstelik seninle evlenmiş demek ki seni sevmiş.

ama şimdi durum bu noktaya geldiyse eskisi gibi gitmeyen şeyler var.

bu dediğimi unutma..

yemek bahane sanki başka sebepler var gibi geldi bana:44:2 küçük çocuğun var ara sıra yemek yetişmeyebilir bunu bu kadar uzatacak ne var.kocan çocuk kalmış çok toy cahilbelki zamanla düzelir ama senin ömrün biter Allah yardımcın olsun bol sabır diliyorum sana

cesit cesit yemek bekleyen adam nasıl oldu da kızartmayı kabul etti o gun yemekte anlamıs degilim kusura bakmayın sizi eleştirmek degil niyetim..dogrudur cok yoruluyorsunuzdur cocugum yok belki hiç anlayamam sizi.benim kardesimle aramda sizin cocuklarınız kadar bir yas farkı var..benim babam bırakın yemek hazır olmayı sofra kurulmadıysa kavga cıkarırdı..ama annem biz ne kadr kucuk olursak olalım her daim yemegini hazır bulundururdu..ustelik benim annem evlendiginde 15 yasındaymıs 17 yasında beni dogurmus..demek istediğim sizden cok daha kucuk bir kadının ustelik kayınpederiyle aynı evde yasayana bir COCUGUN yani annemin bile bunları yetiştirebildigine gore sizin cok daha iyi yapabilceginize inanıyorum..ustelik ben de kardeşimde çok sımarık cocuklardık!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…