• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamı nasıl kendime yapıcam? Acil kızlar

teletabiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
207
144
53
31
Arkadaşlar çok kısa zaman önce ilişkim bitti. Aslında duygusal olarak biteli çok olsa da resmi olarak yeni bitti diyebilirim. Bir adam var, benden 9 yaş büyük. Uzun bir zaman önce arkadaş ortamında tanıştık, geçenlerde biyerde karşılaştık yeni yeni sohbet muhabbet olmaya başladı. Adam pek yakışıklı biri değil bana göre ama çok dolu, oturmuş, kültürlü biri.

İlk kez buluştuk geçen gün ve inanılmaz güzel geçti. Hatta öpüştük.Her gün günaydın mesajları atıyo, gün içinde ne yaptığımı soruyo. Flört var ama resmi bir şey yok yani. Sorun şu ki geçen buluşacaktık tekrar iş çıkışı ama rahatsızlandığını söyledi. Görüşelim desem mi sizce yarın için. Çok kararsız kaldım. Adam hani çok da ilgili neden böyle anlayamadım... Akıl verin. Görüşelim diyim mi? Cumartesi ben gidicem çünkü bi süre yokum.

Ben 22 yaşındayım o 31 yaşında

Son düzenleme:
Opusupte hemde ilk bulusmada arasinda resmi birsey olmayan bi siz varsiniz galiba. :)
Sıkıntılı. Tuhaf bulusalim dememesi.
Yani yaşı büyük çok da darlamak istemiyorum kendisini hani hem birbirimizi yavaş yavaş tanımamız iyi bile olabilir. Amaaaa....Hani buluşmuyosan mesaj da atma ne biliyim günaydın da yazma sabah sabah :KK12:

Sevgili değilsiniz ama öpüştünüz...
Ama adam çıkma teklif etmiyor
9 yaş büyük
Acaba çıktığı var mi yahut evli mi ?

Önce sevgili olun sonra öpüşün hem adı konmuş olur :)
Bu ilk buluşmamızdı yani ben hemen aşkım moduna girsin istemiyorum da görüşelim desin yani basit... Çocuk gibi hep mesaj mesaj. Yok evli ya da sevgilisi olmadığına eminim dediğim gibi hem arkadaşlarıyla karşılaştık el ele ve tanıştırdı :110:

Kız siz sevgili olunca mı öpüşüyorsunuz ayol?
Benim bütün ilişkilerim öpüşmeyle fofenkle başladı
Yani başka türlü nasıl oluyor ki?

Adamı tanıdım, genelde kulübe ya da yemeğe gittik
Naptıyy nettiiyy
Hadi bana gel bir kahve
Fıttırı fıttırı gittim.
Fofenk yapmasıysam bile kesin öpüşmüşümdür yani.

Sevmediysem de ertesi gün görüşmem.
Senin yerinde olsam ona buluşalım demem. Haftaya gidiyorum derim. Zarf atalım. O buluşalım demezse de ona göre bir yol çizerim.

Adamın işi varmış ve buluşmayı iptal etmek durumunda kalmış, işlerini ayarladığında zaten görüşelim diyecektir, hiç kasma taktik olayına girme.Adam zaten seninle ilgileniyor ama vay görüşmedi, vay aradı aramadı olayına girer veya soğuk davranırsan adamın kafasında ki ilgi çekici sen imajını yıkarsın ve uzaklaşır. Rahat ol yani.

Back
X