ben bu adamla ne yapiyim

elifduru2101

en buyuk nimet evlat olsa gerek
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
425
354
53
32
Arkadslar uztamadan hemen konuya giriyorum esimle 3 bucuk yillik evliyiz her evli cift gibi bizimde tartismalarimiz oluyo ama esim cok umursamaz tartisiyoruz ben hani surat asiyorum kusuyorum ama onda hic bisey olmamais gibi bi tavir hala konusuyo yani tartistigimiz konuyu kapatmadan benim gonlumu almadan hic bisey yokmua gibi davraniyo bi sure sonra bende oyle kendi kndime surat asmaktan skiliyorum konusmaya basliyorum az once yine tartistik isleri cok yogun 9 bucuk 10 dan once eve gelmiyo bUgun erken gelcekti ama bi arkadasini evine kadar goturdu ordada sohbet muhabbet yine gelmesi 9 bucugu buldu bende eve geldiginde kizdim hani disari cikcaktik falan diye snra yatak odasina gectm salonda kizima annene soylede cay koysun kizim diyo daha cok sinirlendim cay falan koymadam az oncede gelmis bi cay koymadin bunu hic unutmucam unutmazsan unutma dedm bn keyfimdenmi gec geliyorum diyo evet bugun keyfinden gec geldin dedm ve yine beni haksiz cikardi kizlar 2 kizimiz var benim yasadigimz yerde pek cevremde yok ailelerimizde burda degil sabhtab aksama kadr evde yalnizim ev isleri cocuklar yemek artk cok bunaldim sizce haksizmiyim

Aynı duygular içindeyim avga etsek de hiç umursamaz normale dönmeye calisiri hep Allah sabır versin başımda aynisi

Bildigin bencillik. Kendisi tum gun disarda arkadaslari var cevresinde sosyal. Siz evlatlarla mucadele evin isleri hic olmamis gercekten. Arkadas cevresi edinin sizde gunluk yuruyuslere cikin esiniz isteyken ona umut baglamayin kendinizi bunaltmaya degmez.

Cocuklarim henuz cok kucuk oldugu icin pek disari cikamiyorum yani bi taneykn pek sorun olmuyodu ama ikinci bebegim olduktn sonra hic cikamaz oldum hic sosyal hayatim yok az once yine tartistik daha dogrusu bn icimdekileri bosalttim ama onda tik yok cevap vermiyo kizdim cvap vermiyosun diye neymis efendim cok sinirliymjmis neden cay demlememisim hic utanmadinmi diyo bana seni ben boyle alistirdm dedm utancak bisey yapmadim sen utanmiyomusun asil dedm iyife sinirlenm gectm yatak odasina smdi oda salomda koltukta bu gece orda uyuklar artik

Bence haklısınız beraber plan yaptıysanız uyması gerekir kaldı ki yaşadığınız yerde yalnız hissediyorsunuz sanırım.
Evet hic arkadasim yok annem kardesimde yok yaninda eskiden cok sosyaldim arkadslrim vardi fakat su an hepsi uzakta sadecr tlfonda konusabiliyoruz vakit gecirebilecegim kimsem yok

Evet hic arkadasim yok annem kardesimde yok yaninda eskiden cok sosyaldim arkadslrim vardi fakat su an hepsi uzakta sadecr tlfonda konusabiliyoruz vakit gecirebilecegim kimsem yok

Dişini göster canım. Küs kal gerekirse hatasını anlasın. Eş arkadaştan daha önemlidir bunları bilmeli.

Dişini göster canım. Küs kal gerekirse hatasını anlasın. Eş arkadaştan daha önemlidir bunları bilmeli.
Kesinlikle kararliyim bu defa cay yapmadim diye hataliymisim ondan sinirlenmis beyfendi kendini hakli cikariyo umrumda degil konusmuycam ilgilenmicem yeter artik kendimi yiprattigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…