- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 32
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Kucuk kizim 5 aylik uyutmustum buyuk kizim 3 yas olcak onunda 1 saat sonra uykusu gelcekti o yuzden hic cikmadim9 bucukta ciksaydiniz disariya.
Sinirden catlamak uzereyim gercekten hep boyle sonrada konusunca kendisi hakliAynı duygular içindeyim avga etsek de hiç umursamaz normale dönmeye calisiri hep Allah sabır versin başımda aynisi
Bizde aynigiz cnn arife günü sorunun kapamadanbm başka sorun yaşadık asıl önemli olan konunun üstü kapandı bu arada konuşmadanSinirden catlamak uzereyim gercekten hep boyle sonrada konusunca kendisi hakli
Sonra nssil degistiAh eşimin eski halleri,
Ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.
Nefret ettirmişti kendinden bi aralar,
aman dilimi ısırayım,kaşıyayım falan :)
Cocuklarim henuz cok kucuk oldugu icin pek disari cikamiyorum yani bi taneykn pek sorun olmuyodu ama ikinci bebegim olduktn sonra hic cikamaz oldum hic sosyal hayatim yok az once yine tartistik daha dogrusu bn icimdekileri bosalttim ama onda tik yok cevap vermiyo kizdim cvap vermiyosun diye neymis efendim cok sinirliymjmis neden cay demlememisim hic utanmadinmi diyo bana seni ben boyle alistirdm dedm utancak bisey yapmadim sen utanmiyomusun asil dedm iyife sinirlenm gectm yatak odasina smdi oda salomda koltukta bu gece orda uyuklar artikBildigin bencillik. Kendisi tum gun disarda arkadaslari var cevresinde sosyal. Siz evlatlarla mucadele evin isleri hic olmamis gercekten. Arkadas cevresi edinin sizde gunluk yuruyuslere cikin esiniz isteyken ona umut baglamayin kendinizi bunaltmaya degmez.
Evet hic arkadasim yok annem kardesimde yok yaninda eskiden cok sosyaldim arkadslrim vardi fakat su an hepsi uzakta sadecr tlfonda konusabiliyoruz vakit gecirebilecegim kimsem yokBence haklısınız beraber plan yaptıysanız uyması gerekir kaldı ki yaşadığınız yerde yalnız hissediyorsunuz sanırım.
Bizim daha bir sürü sorunumuz vardı hepsini toptan bir delirme ile anlattım,anlayası varmış sağolsunSonra nssil degisti
Evet hic arkadasim yok annem kardesimde yok yaninda eskiden cok sosyaldim arkadslrim vardi fakat su an hepsi uzakta sadecr tlfonda konusabiliyoruz vakit gecirebilecegim kimsem yok
Yanlarında biri mi var nasıl cikicaktiniz onlar uyuyokenKucuk kizim 5 aylik uyutmustum buyuk kizim 3 yas olcak onunda 1 saat sonra uykusu gelcekti o yuzden hic cikmadim
Kesinlikle kararliyim bu defa cay yapmadim diye hataliymisim ondan sinirlenmis beyfendi kendini hakli cikariyo umrumda degil konusmuycam ilgilenmicem yeter artik kendimi yiprattigimDişini göster canım. Küs kal gerekirse hatasını anlasın. Eş arkadaştan daha önemlidir bunları bilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?