ben bu adamla ne yapiyim

Aynen hatasını çat çat söyleyince ona da dank ediyor özür diliyor konuyu kapatıyoruz tekrarlamıyor çünkü hatasını birde haklı da olsak uzatmamak gerek durumu
ben uzatsamda uzatmasamda ona gore hep o hakli ama yok artik hicbjsey olmamis gibi davrancam tamamen notr olcam konuscam ama eskisi gbi ilgilenmicem bide boyle deneyelim bakalim

Ama sabredemiyorum icim icimi yiyo ve sinirlenince oturup agliyorum kpnusaniyorum bile ve bu huyumdan nedret ediyorum

Maddi imkaniniz el verirse bir yardimci bulabilirsiniz. Eşinizin yapabileceyi bişey yok gibi ..
MAddi imkanimiz cok sukur var ama esim buna pek razi olmaz ne gerek var sen aksama kadr evd3 ne yapcaksin der gerci bende istemem sanirim cunku evimde yabanci birisi oldugunda kendimi cok rahat hissetmiyorun yalnizliga alistm sanirim bilmiyorum

ben uzatsamda uzatmasamda ona gore hep o hakli ama yok artik hicbjsey olmamis gibi davrancam tamamen notr olcam konuscam ama eskisi gbi ilgilenmicem bide boyle deneyelim bakalim
İlgilenme yok gibi davran sofrayı kur ama gram iletişimin olmasın sorarsa hatanı anlayana kadar böyle de bıkar sonunda kabullenmeyi öğrenir

Kizmak yerine azcik işve cilve daha işe yarar bence

Kizmak yerine azcik işve cilve daha işe yarar bence
Neden hep bu isve cilve kadindan bekleniyo anlamadim evet o benim kocam tabiki isvemide cilvemidw yapiyorum ama hayat surekli boyle gecmiyo malesef tartistigimizda hakli oldugumda onun gelip gonlumu almasini bekliyorum hic bisey olmamis gibi davranmasini degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…