- 15 Aralık 2017
- 532
- 373
- 103
- 36
- Konu Sahibi Galaxyeliz61
Ben lisede öğretmenlik yapıyorum. Öğrencilerimizin geneli böyle. Kurallara uymak istemiyorlar.kirmadan üzmeden yanında olun.Arkadaşlar ben yanlış anlaşıldım galiba almam ,vermem demiyorum hani okul kuralları vardır uygun bir dille uysun isterim, sevdiği grup falan hadi onu geçiyorum, telefon konusu evdeki yedek teli kullanıyor ihtiyaç halinde ama bu sene lgs ye girdiği içinzamanını iyi degerlendirsin istedik... çok daha iyi bir okulda devam edebilirdi ama en iyi arkadaşından ayrılmak istemediği için sağlık meslek lisesi tercih etti... İtiraf edeyim farklı zevkleri vardır hayvanseverdir kediler köpekler besliyor hergun ... mama sponsorları buldu dedesi, dayısı komsular falan...tavukları var 3 adet ... çiçekler dikiyor tohumlar ekiyor ,en son semizotu ekti mesela..arkadaş ortamı gidip hamburger pizza yemek ve dolaşıp eve gelmek...
Asla üzmek istemiyorum onu zaten....netten herseyi alıyor genelde ama bana danışmadan almaz...
Ama şu bir gerçek kontrol edildiklerini anne ve babaları tarafından takipleri yapılan öğrenciler daha disiplinli ,düzenli ve denetimli oluyorlar. Çok baskı kurmadan hissettirmeden arada yollayın derim.
Bu endişelerini çoğu velimizde var.donemsel problemler yani