Ben bu dili anlamıyorum diyenler...

Aaa sizde mi armisiniz 😀😀😀 biz armiyiz . (Bts fanı). Umarım doğru yazmısımdır.
Ben çözümü söyle buldum. Armilik mi var kardeşim yalın ayak koşarım. Ne yapıyorsak beraber yapalım kanka modundayım.

Ama tabi ki doğruyu yanlışı farketmelerini sağladığımı düşünüyorum
Geçtiğimiz ay bi sebepten acile gitmiştim bi hastaneye. Bi tane kız kardeşimiz böyle sorudaki yaşlarda, yanında da başka biri. Arkadaşı sandım kız düşmüş de onu getirmiş falan kadının kafasında Army BTS şapkası var.

En son doktordan çıkarken doktor o şapkalıya "annesi siz de dikkat edin uyumasın kızınız" dedi ben şok 😂 Siz miydiniz acaba? :D

Şaka maka çok tatlı hareket bu arada.

Cemre mi daha güzel Eren mi diye tartışmalarımız dekskkenekskf
Gülçin'i kimse tutmazdı bizde sizde de öyle miydiniz ya? Böyle sınıftaki birkaç tiki kız koreografi falan hazırlamışız ama Gülçin olacak olanı bulamıyoduk :D

Sekiz yaşındaki kızım Elsa li herşeyi istiyor.
Dört yaş ikizler örümcek adam, superman, kral şakir gibi karakterleri. Yaş artınca modayı daha çok takip ediyorlar. Ben bu karakterlerin hiçbirinden hoşlanmıyorum. Mecbur kalmadıkça almıyorum. O yaşta nasıl engel olunur bilmiyorum.

Sekiz yaşındaki kızım Elsa li herşeyi istiyor.
Dört yaş ikizler örümcek adam, superman, kral şakir gibi karakterleri. Yaş artınca modayı daha çok takip ediyorlar. Ben bu karakterlerin hiçbirinden hoşlanmıyorum. Mecbur kalmadıkça almıyorum. O yaşta nasıl engel olunur bilmiyorum.
Sizin hoşlanmanıza gerek var mı ki? Ya da pedagojik olarak mı engellediğinizi anlayamadım merakımı mazur görün.

Gülçin'i kimse tutmazdı bizde sizde de öyle miydiniz ya? Böyle sınıftaki birkaç tiki kız koreografi falan hazırlamışız ama Gülçin olacak olanı bulamıyoduk :KK70:
Hakikaten öyleydi kız neden acaba? Halbuki sarışın düşkünlüğü vardır hepimizde, az diye. Hele çocukken. Çocuk kalbimizle hissetmişiz demek ki onun gruptan çıkacağını kskdlf

Konu sahibi kac yasindasiniz ve kizinizla aranizda kac yas var.
Benim annemle aramda 35 yas var. sizin kizinizin istediklerini bende zamaninda istedim ki cocuk cok temel seyleri istemis ama uzerinde kendi sevdigi grubun resmi olsun kendi sevdigi begendigi canta olsun ,e pantolonuda teyze oantolonu gibi olmasin istemis .annemle aramdaki 35 yasa ragmen annem isteklerimi gayet makul karsilamisti ozamanlar . sen kullanacaksin cantan pantolonun nasil istiyorsan oyle olsun sen bilirsin demisti .

Hakikaten öyleydi kız neden acaba? Halbuki sarışın düşkünlüğü vardır hepimizde, az diye. Hele çocukken. Çocuk kalbimizle hissetmişiz demek ki onun gruptan çıkacağını kskdlf
Valla yazarken onu da dicektim nasıl istemediysek kızı en son grubu parçalayan da o oldu :D

Ayyyy şimdikiler bilmez New Kids On The Block vardı 80’lerde ben de onlara aşıktım, tişörtler, posterler, sweatler alırdım 😵 Normal bunlar çok, başka büyük sorunları olmasın ergenliği kolay geçsin yeter.

Ayyy bir de şey, winx club ‘ta ben bloom, sen stella, vb vb… karakterler için kavga ederdik :KK48:
Grup 100 müydü bişey çıkmıştı, kız kıza gezelim bu gece falan, ezeli düşmanımız onlar ve fanlarıydı. Hepsinin blogunda burdaki KADININ DÜŞMANI KADIN diyen ablalar gibi salyalar saçardım, hepsi daha iyi diye sjskdkf

Kendilerine de BTS Army diyorlar. Bizim zamanımızda da hayranlıklarımız vardı belli gruplara, ünlülere, ben çok normal buldum. Kendimizi hayranlık duyduğumuz kişilere benzetmeye çalışırdık. Yepyeni bir jenerasyon, inanın o Kore delisi ergenlerin dilinden ben de anlamıyorum 🤣 Muhtemelen bizim dilimizden büyüklerimizin anlamadığı gibi.

Son düzenleme:
14 yaşındaki kızım bu sene lise bir ,hazırlık yapıyoruz sözde ,çanta forma vs
Forma alttan pantolon dar paça olsa nolurmuş
Çanta bilmem hangi memlekette BTS grup varmış kalemlik suluk dahil bts olsunmuş (Bi bakayım dedim gruba sözde hepsi erkek ayy hepsi kıza benziyor fazla güzel adamlar tabi bebek gibi suratlar)
Çanta en fazla 2 gözlü olacakmış bu arada liseye gidenler fazla kitap defter götürmüyormuş...(bu kısım beni benden alıyor zaten)
Telefon sorunumuz var ki bu zamana kadar almadık gerek yok dedik ama aldığı telde eğer Bi arkadaşında bulunacaksa olmazmış ( nerelere gideyim)...
Anlayan varsa anlatsın bana birileri gözünüzü seveyim... şuan seyirci konumundayım...susma hakkımı kullanıyorum..
Lise 1e. basladigimda Georg Hoog marka siyah patlak puskullu ayakkabi ve ustune Birmingtom mi ne, baklavali corap, kisin Caterpillar bot, Gön marka sirt cantasi, kaliteli beyaz gomlek, illa Adidas ya da Nike spor ayakkabi ile oynanan basketbol olmazsa olmaz listemdi. Bu arada Ben Anadolu lisesinde okudum. Bunlar ergenlik cagi tripleri, cok takilmayin.

Kızınız siparişlerini size veriyorsa, henüz telefonu yoksa yaşından geri kalmış diyebilirim. Fazla mı geride tutuyorsunuz? Onun yaşındaki çocuklar dediğiniz eşyaları kendileri bulup beğenip alıyorlar. Ortaokula giden çocukların elinde telefon var normal olarak. Ders dışı aktiviteden ne zaman eve dönecek, nerede bu çocuk diye haberleşmek için gayet normal bir yaş. Sadece telefonun tek olmasını nasıl istiyor onu anlamadım😅 Değişik kılıflarla hallolur herhalde o da

Sizin hoşlanmanıza gerek var mı ki? Ya da pedagojik olarak mı engellediğinizi anlayamadım merakımı mazur görün.

Örümcek adam, süperman yada diger karakterlerin ruhuna, karakterine katacağı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Karakterisiz eşyalari tercih etmeye çalışıyorum. Hiç almıyorum demiyorum ama mümkün olduğu kadar sınırlı sayıda tutmaya çalışıyorum.

Keşke bu saçma karakterler yerine bilim adamlarının, sanatçılarının filan baskıları olsa 😁😁😁 en azından bir faydası olurdu.

Geçtiğimiz ay bi sebepten acile gitmiştim bi hastaneye. Bi tane kız kardeşimiz böyle sorudaki yaşlarda, yanında da başka biri. Arkadaşı sandım kız düşmüş de onu getirmiş falan kadının kafasında Army BTS şapkası var.

En son doktordan çıkarken doktor o şapkalıya "annesi siz de dikkat edin uyumasın kızınız" dedi ben şok 😂 Siz miydiniz acaba? :KK70:

Şaka maka çok tatlı hareket bu arada.
Hahahahhaha olabilirim😀😀

Çok teşekkür ederim

Ayyy bir de şey, winx club ‘ta ben bloom, sen stella, vb vb… karakterler için kavga ederdik :KK48:
Biz hiç böyle şeyler yapmadık ya. Ortaokuldayken ben tiyatro metni yazar arkadaşlarıma teneffüslerde bahçede oynatırdım :D

Back
X