Siz de bu verdiklerini marketten almak yerine onlari kullanin. Kadin sizi düsünüp veriyor ne güzel iste bundan insan şikayetci olur mu ya bu kadar kötü düsünmeyin. He eger cok geliyorsa yarisini vermesini teklif edebilirsniniz yada kendi ailenizle komşularinizla paylaşabilirsiniz ben hayatimda bu kadar saçma bi dert görmedim.Arkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
Bu fikri çok mantıklı buldum :) keşke benim kaynanam da gönderse ama göndermiyor o yüzden sizdeki fazlalıklara aşırı talibim ohh ben yerimAl götür eve...fazla geleni ..yakınındaki öğrenci evine ver..
fazlaca nankor ve simartilmissiniz bana alinmayin yada yokluk.gormemissinizArkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
Ben dalga geçmiyorum. Cidden o yiyeceklere talibim.Mune
Yok bana da gönder die dalga geçen de var
“Nankör” die hakaret eden de
İnceleyebilir misin
Teşekkür ederim
Gayet normal. Siz abartıyorsunuz. Bahçecilik nasıldır bilir msiniz? Öyle yeşilliğini seyretmek gibi bir şey de değildir. Doğal ürünler bunlar. Marketten alınca, hormonlu yiyince sağlıklı olmuyor. Üstelik hamilesiniz. Doğal beslenmeye herzamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. Ben olsam daha başka ne varsa girer bahçeye toplardım. Nitekim öyle de yapıyorumArkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
D Domateskafa bir şey söylemiyor verdiğiniz tepki çok saygısızca kurduğu cümlede bir şey yok işi seviyesizliğe getirecek bir durum da yok konu açıyorsunuz herkes fikrini söyleyecek ki hanımefendi de bunu anlatmaya çalışmış nazikçe sizse ona resmen kışkırtacak şekilde cevap vermişsiniz enteresanKurduğunuz cümlelere dikkat edin. Ama seviyeniz buysa bilemem
İşine gelmedi değil mi.Böyle evin hanımı olunmaz prenses..Valla hayret ettim sabah sabah bazı yorumlara. Bu forum eskiden böyle bir yer değildi. Ciddi akıllar alabiliyorduk. Şimdi herkesin ego tatmin etmeye çalıştığı bir yer olmuş. Buranın Deniz kenarı olduğunu, nemden dolayı yiyecekleri tutamadığımı, fazla geldiğini, dört mevsim aynı yiyecekleri yemektense mevsiminde taze almak istediğimi defalarca dile getirdim zaten. Artı arabada kendi eşyamı götürmeye hakkım var sanırım. Ancak Kv seçtiklerimin benim seçtiklerimin önüne geçmesi bana karşı nezaketsiz bir hareket. Ben verdiklerini her zaman takdir ediyorum o ayrı. Neyse buradaki üye profili mübarekler nerdeyse taşlayacaklar beni :)) daha başka şeyler de geçiyor aklımdan ama haklıyırmış haksız durumuna düşmek istemem, her şey her yerde dile getirilmemeli. Mune artık konumu kapatmanı rica ediyorum.
bende buzdolabımı hiç kullanamadım. herp kaynanam yaptı koydu yerleştirdi. aslında farklı bir durumdan bahsediyoruz ama insanlar yanlış algılıyor.Arkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
Sen anlat da öğrenelim. Hey Allahım yaaİşine gelmedi değil mi.Böyle evin hanımı olunmaz prenses..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?