Ben bu evin kadını değil miyim?

Alışkın değilseniz gerçekten zor bir durum sizin için.Ama bir çok ev hanımı için çok güzel bir davranış.Kışlık yiyecekleri hazırlamak çok zahmetli olduğu için genelde fedakar anneler ve nadiren kvler hazırlar en azından benim çevremde böyle.Mesela biz bahçeden ya da bir yakınımızdan organik birşey geldiği zaman çocuklarımız daha çok faydalansın diye kendimiz tüketmeyiz.Kayınvalideniz inanın kötü bir niyetle yapmamıştır.Üç beş ektiğiyle faydalı olmaya çalışmış.Hazırlarken eminim hevesle sizleri düşünerek yapıyordur.Empati yapıp anne tarafından bakmayı deneyin kırmamak için alıp tüketmediğiniz şeyleri başkalarına verebilirsiniz.Günümüzde öz anneler bile evladını bu denli düşünmüyorken bir kv için gerçekten çok hoş bir davranış.İyi tarafından bakmaya çalışın naçizhane fikrim.

Benim kayinvalidem de oyledir kiyamiyor kadin recelimi konservemi tursumu yapiyor.Allah razi olsun diyorum ben.Fazlasini almiyorum ziyan oluyor tuketemiyoruz , yiyecegimiz kadarini alayim diyorum. Basta cok israr ediyordu fazla al diye artik alisti. Ben de yeteri kadarini aliyorum.

Kadin emek veriyor sizin erzagini veriyor bunun altinda bile nasil bi sorun cikarabildiniz pes

Peki sorun nedir? Ben anlayamadım yani kv size ne istersin diye sorup sizin istediklerinizi mi vermeliydi? Yani herşeyi verdi diye mi sorun yaptınız?

Tabii ki bana sormaması. Evimin dolapları, mutfağı, kileri falan benim sorumluluğumda olmamalı mı... bizim evde evi annem yönetirdi

Evin kadını olmak ne alaka ?.O evde iki kişi yaşıyorsunuz , dolayısıyla eşinizle söz hakkına sahip.

Öyle bit başlık atmissiniz ki , sandım ki koca bir ordu misafir gelecek soran eden yok.

Doğal ürün veriyorlar, emeklerini size veriyorlar, teşekkür etmek yerine dert yapıyorsunuz.

Siz kayinvalideyi sevmiyorsunuz, orasi net. Kadinin verdigi erzak bile size batiyor. Bence once siz özeleştirinizi bi yapmalisiniz.
Benim kayinvalide de koyde yaşar, kendi eker bicer. Biz dondugumuzde arabayi agzina kadar doldurur. Cogu zaman hepsini götürmek istemem ihtiyacimizdan fazla diye. Kayinvalidem "fazlasini komsulariniza verirsiniz" der. Oyle yaparim ben de. Allah razi olsun diyeceğinize bundan rahatsizlik duymaniz cok garip.

Yok ya,abartmıyorsun,ne onlar öyle ıyyy,taze taze,şunlara bak bir,yenir mi bunlar,kaç gün beklemiş ilaçlıları varken
Bahçeli evde yaşıyorum,eşim kiraz ve çeşitli meyve fidanları dikiyor,suluyoruz,büyüsün,çocuklarımız,ilerde torunlarımız yesin diye,e şimdi nolcak

Milletin ne guzel dertleri var ya

Abartıyosunuz ne güzel veriyo ohh mis hem doğal yiyin işte ne güzel
Benimkşne haftada gitsek ne götürcen der o köyde ben ilçedeyim anne biz alırız sen verme elindekini ne zaman alcan deeim olsun der evde ne varsa alsam gık demez anneler gününde hediye aldım nevresim takımı ağladı ne zahmet ettiniz diye parasını vercek oldu

Kız nillete ne kv var sende yani bulmuşun ne istiyon versin öyle içi rahat ediyodur

valla canım sen abartıyorsun, kayınvalidem benim şişe domatıma, tereyağıma, çerezime kadar veriyor..alıyorun açıkcası oda mutlu, ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…