Alışkın değilseniz gerçekten zor bir durum sizin için.Ama bir çok ev hanımı için çok güzel bir davranış.Kışlık yiyecekleri hazırlamak çok zahmetli olduğu için genelde fedakar anneler ve nadiren kvler hazırlar en azından benim çevremde böyle.Mesela biz bahçeden ya da bir yakınımızdan organik birşey geldiği zaman çocuklarımız daha çok faydalansın diye kendimiz tüketmeyiz.Kayınvalideniz inanın kötü bir niyetle yapmamıştır.Üç beş ektiğiyle faydalı olmaya çalışmış.Hazırlarken eminim hevesle sizleri düşünerek yapıyordur.Empati yapıp anne tarafından bakmayı deneyin kırmamak için alıp tüketmediğiniz şeyleri başkalarına verebilirsiniz.Günümüzde öz anneler bile evladını bu denli düşünmüyorken bir kv için gerçekten çok hoş bir davranış.İyi tarafından bakmaya çalışın naçizhane fikrim.Arkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
Talibim yazacaktım telefonun azizliğine uğradım.Hanımlar İstanbul’da oturuyorum. Yiyemediğiniz köy ürünlerine takibim
Tabii ki bana sormaması. Evimin dolapları, mutfağı, kileri falan benim sorumluluğumda olmamalı mı... bizim evde evi annem yönetirdi
Arkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
Arkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
Milletin ne guzel dertleri var yaArkadaşlar canımı çok sıkan şeyler oldu. Anlatıp dertleşmeye ihtiyacım var. Eşimle hemşeriyiz. Kv ve kp ilçede bahçe içinde müstakil evde yaşıyorlar. Meyve sebze yetiştiriyorlar bahçede. Kv evlendiğimden beri memlekete her gidişimizde sebzeler, meyveler, salça, tarhana gibi erzak vermek istiyor. Ben apartmanda büyüdüm evde de 2 buçuk kişiyiz zaten yiyecek depolamayı gereksiz buluyorum. Hatta çoğu zaman bagajda kendi eşyalarımıza yer kalmıyor o derece... bu gidişte eşim sordu:” anne ne götüreceğiz?” Kv saydı. İkisi bagajı yerleştirdiler. Böylelikle evimize (!) geldik. Sizce bu normal mi? Ben mi abartıyorum...
Saygısızlık edecekseniz yazmayın. Her şeyin bir yakışanı var, bana katılmasanız da nezaket göstermek zorundasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?