Ben bu işi becerebilir miyim? Çalışanlardan püf noktaları istiyorum.

Çok teşekkür ederim.
Eminim ki sizin çocuğunuz benden kat be kat aklı başında, olgun olacak.

Haklısın tabii ki. Eğitimini almak çok önemli. Mesela ben eğitimimi yarıda bıraktım, sosyal mesleklerden de değildi. Seni ister istemez anlıyorum. Dün seninle aynı yerden henüz mezun olmayan arkadaşımı aradım. Öğrenirsin yapamayacak bir şey yok, gerekirse ben yardım ederim dediğinde sevinmiştim ama senin söylediğine göre işim bayağı zor.

Yok neden yanlış anlayayım, önceki sayfalarda yazdım. Bu durum beni de yeterince rahatsız ediyor.

Hem tecrübe yok, hem eğitim yok. Aslında müdür konumunu geçtim, hatta sorumluyu bile geçtim oradaki herkes o işi benden daha kolay yapar, çünkü içindeler.

Ben bu şikayetimi dile getirdim bu sabah. "Yalnız olmayacaksın, 4 kişisiniz toplamda, senin işin emin ol onlarınki kadar ağır değil, müşteriyle direk uğraşmak hepsinden zordur, sen büyük müşterilerle ilgileneceksin, onlar da çirkef olmazlar halledersin" dedi dün görüştüğüm kişi.

Hayırlı olsun için de teşekkür ederim.

Evet çok büyük bir firma değil zaten. Holding falan değil yani.
Üretici konumunda da değil, aracı konumunda.
İnşallah dediğiniz gibi keyifle çalışırım.

Benim büyük halam muhasebeci.O da zamanında hiç bilmeden başlamış. Emekli olalı neredeyse 7 sene olacak ama hala bırakmadı çalıştığı firma, çalışmaya devam ediyor. Hatta arada halam işlerin yoğunluğundan sıkılıp da istifa etmeye kalkıyor, kabul etmiyorlar. Şartlarını iyileştiriyorlar. En son çıkışında araba verdi şirketi. İnşallah sen de onun gibi olursun. Tabi ben de şu işi öğrenebilirim.
İyi dileklerin için teşekkürler.

---

Bu sabah gittim. Ofisime yerleştim. Departmandan şeffaf olarak bir oda ayırmışlar. Orası benimmiş.
Beni işe alan kişiyle konuştum, biraz içimi rahatlattı.
Bir saat kadar durdum orada.
Haftaya sattıkları bir ürünün problemi patlak verecekmiş, kusurlu mal satmışlar. Neyse ki tek firmaya satmışlar ama onunla ben ilgilenecekmişim. Perşembeye kadar o hatayı telafi edip perşembe günü de özür için firmalarına ziyaret yapmak gerekiyormuş. Neyse ki beni yalnız göndermeyecekler. Ne yapacağımı falan hep anlattılar.
Şimdilik iyi olacak gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…