Ben bu işi bozarım ama...

Canim aynen buraya yazdiklarini aksam esine soylesen
nasil bir yilbasi istedigini anlatsan nasil olur?

Eger ki esin yine ailesine gitme taraftari olursa icinden ne gelirse onu yap
ama esini mutlu etmek icin degil kendin istedigin icin yap...

avın sporu olurmu. bir canı öldürmenin zevkimi olur.. lisans ve ruhsat olması yapılan olayı yok etmez ki.
.baksanıza öyle diyorsunuz ama o hayvan yenecekmiş işte yılbaşında..
o köpeğide eğitmem şahsen. çünkü oda diğer avcılar için eğitiliyor işte.
ben sizin yerinizde olsam bunu bahane ederim. ava karşyım deyin gitmeyin

Evliliğin denge, bir politika olduğu çok doğru keeper...
Aslında dediklerinin hepsi doğru. annecim anlayış gösterir. Babam aksidir, çok
aksidir ama onun dilinden anlarım. tek sorun şu an dokunsan ağlayacak kadar
kırgınım ve ben böyleyken hiç rol yapamam. sakinleşmeye çalışıyorum
dünden beri ancak yetemiyorum kendime... Eşimi haklı çıkaramıyorum bir
türlü.

Yediğin etler tarlada yetişmiyor.

Yediğin etler tarlada yetişmiyor.
ama o hayvanları zevk için, spor olsun diye öldürmüyorlar birde öldürüp tepesine çıkıp poz verenler var. yada geyiğin boynuzunu tutup verirler o pozu genelde.klişe olmuştur o poz.
. av olay eskiden yapılrmış.çünkü insanlar ihtiyaçları için öldürürmüş.ama şimdi buna gerek kalmadı. eti her yerde bulabiliyoruz..kaldıki avcılar illa yemek için avlanmazlar. yenmeyen canlılarıda öldürürler. sırf derisi için kürkü için.

Son düzenleme:

Av spor değil canım, yürüyüş spor oluyor. Genelde silahı almadan yürüyor
köpeklerle. Ava karşıyım ama ava karşı olmak tek başına bir anlam ifade etmez ki.
Bana göre kasaplarda kesilen, bize servis edilen hayvanlar da av. Ben zaten etten
hazzetmem. O hayvanı da yemedim, yemem. Bir de o hayvanı almadı kimse, bıraktı
o gün. Yemekte o yenmeyecek yani.

Köpekler sadece avcılar için eğitilmiyor. Eğitip sattığı köpekler sadece tazılar
değil. Çoban köpeklerini de eğitiyor, bekçi köpeklerini de.

Kesinlikle haklı olduğun konu, bir canı öldürmenin zevk veya hobi olmayacağı
konusu. Ben konu ile ilgili fikrimi daha önce belirttim hepsine. Yörük soyundan
gelen bir alışkanlık diyebildiler sadece ama mazur görmem için yeterli değil.

sabahdan hasta ol başın çok ağrısın ışığa ve sese gelemeyecek kadar çok hemde....eşinde isterse gider sende evde loş bi ışıkta bi şişe şarap açarsın kendine...valla geçen sene eve kim var kim yok sülalenin bütün gençlerini topladım bi hal oldum yeni yıla mutfakta milletin tabağına çerez koyarken girdim,bu sene eşime sen işe git istersen dedim çünkü mekanımız gece iş yapan biyer ve o gece yoğun olur kesinlikle banada bi şişe güzel şarap alalım tek başıma ışıkları kapatıp dansöz izleyerek girmek istiyorum bu yıla

Canim aynen buraya yazdiklarini aksam esine soylesen
nasil bir yilbasi istedigini anlatsan nasil olur?

Eger ki esin yine ailesine gitme taraftari olursa icinden ne gelirse onu yap
ama esini mutlu etmek icin degil kendin istedigin icin yap...

Şu an tek istediğim içimdeki şu sulugözü bastırmak...
Ben neden sinirlenince yumruk yapıp sağı solu dağıtamıyorum
da içimde bir gözyaşı volkanı oluşuyor ve hemen Küçük Emrah'a
bağlıyorum bilmiyorum...

benimle aynı fikirde olan birini görmek çok sevindirdi beni..teşekkürler. umarım yılbaşını istediğiniz şekilde geçirirsiniz. çünkü bu çok özel bir gün ve siz onu istediğiniz gibi geçirmelisiniz.

bide şu eğlence amaçlı öldürülüp yılbaşı muhabbetine yedikleri zavallı hayvanlar için kınıyorum hepsini...vuracağı bi tayvan onunda eti ne butu ne zevk için öldürmiyceklerde ne yapıcaklar

güzel arkadaşım bence sakin olup kesinlikle stratejik davranmalısın..

evet, belki yılbaşını başbaşa geçirmek istiyorsun ve eşinin önce fikrini sorması ve sonunda özel birşey yapmamış olması seni kırmış. haklısın. ama evlilik beceresi bana kalırsa, karşımıza çıkan krizleri yönetmektedir. ve sen şu an böyle bir krizle karşı karşıyasın.

önce şunu aklında temizle derim. eşin seni önemsemediği için plan yapmamış değil de ısrarlardan ötürü mecbur kalmış, senin isteklerinden feragat etmek zorunda kalmış. neden? çünkü sen onun kalbinin diğer yarısısın. aynı yatağı paylaştığı, ruhunu kokladığı kadınsın. lütfen olaya böyle bak, nazı tabi ki sana geçecek. insan kime en yakınsa nazı ona geçer. eğer eşinin genel tavırlarından ve hareketlerinden memnunsan kesinlikle böyle düşün derim.

şimdi, burada belki fedakarlık yapacak ve ailesiyle birlikte olacaksın ama inan sen kazanacaksın! artık gitmezsen ailesine karşı çok mahçup olur. git, güler yüzlü ol, zaten sorun yaşadığın insanlar değilmiş, bu da çok büyük bir artı! sonra eve gelince de ki, senin için yaptığım fedakarlığı görmeni isterim. karşılığını da beklerim de. bırak o utansın, emin ol, sana teşekkürler edecek ve bunu telafi edecektir. bu maçta atacağın golle önündeki maçları da garantiye alıyorsun.

ayrıca kendi ailene durumu izah edebilirsin, eminim anlayacaklardır. onlar senin mutluluğunu düşünürler. eşine de dönüp dersin ki, kendi aileme bile ayıp olmasını göze aldım, neden, senin için.. aynı özveriyi evliliğimde senden de bekliyorum. bir gol daha..

erkekler malesef bizim kadar girift düşünemez ve olayları kotaramazlar canım, beceremezler krizleri çözmeyi de. ipleri eline al ve bu işi sen yönet! eşini şaşırt. ama kazanan sen ol.

Beni de al yanına blue88... Aslında aklımdan geçen fikir de bu.
Zaten hasta olmak üzereyim, soğuk algınlığı ilacı almazsam ve
kendimi koyup ağlarsam 2 güne hastayım, eminim. Ben ağlayınca
vücut direncim düşer hasta olurum. O nedenle içimdeki sulugözü
hep bastırmaya uğraşırım.

Doğru diyorsun. Eşimin genel durum ile ilgili sıkıntım yok şükür.
Sadece bu yıl benim için oldukça zor bir yıl oldu. Yorgunum
ve bir şeyler değişsin istiyorum.

Hani bazen bir olay olur ve siz o güne kadar farklı yönden bakmadığınız her şeye
bambaşka bir boyuttan bakarsınız ya onun gibi bir durum oldu... Her şeye bir anlam
yüklemeye başladım galiba birden...

gel canım tabi ne demek...gerçekten hasta olma numaradan ol başım çok ağrıyo de azıcıkta burnun akmışsa tamamdır olay valla benim başım ağrıyınca dünyayla bağantımı keserim uyku düzenim yok bu yüzden hep ara sıra şiddetli ağrır zaten öyle kalabalığa sese gürültüye hizmet etmeye gelince gecenin sonunda kesin ağrıyo ne uğraşıcaksın yaa millet eğlenicek sen gelinlik yapıcaksın eğlenmek bi yana yorulucaksın üstüne bide boşver uzan evinde sessiz sakin gir yeni yıla istemediği bişeyi yapma,zaten bu yeni yıl bide bayram muhabbetlerinde hep açılıyo genelde böyle konular sitede herkesin derdi aynı genelde düşüncesiz aileler benim hiç böyle bi sorunum olmadı eşimin ailesi asla özel günlerimize müdahele etmez ama etsede istemediğim bişeyi yaptıramazlar bana...

bence çok abartma normalde bi probleminiz yoksa git boşver eşinle de anlaş yılbaşında ailene gidelim ama ertesi gün de ben ne istersem onu yapalım de:)

bu arkadaşlara katılıyorum fedakarlık yaparak sen kazanacaksın
araya sogukluk koymanın alemi yok
evde hasta numarası yapıp yatmayı falan düşünme
evde kendini yiyerek oruracagına stres yaparak
git eşinle orada eylen gül ve eşinin kalbini bir kez daha fet et
o zaman sana karşı daha çok mahçup olacaktır..

canım bence sen yorucu bir yıl geçirdiğin için hassaslaşmışsın, ondan da ağır alıyor olabilirsin. ağlamak geliyorsa içinden ağla, dök içini.. ama yılbaşına çok az gün kala gitmemen ve eşini arada bırakman evliliğinizi olumsuz etkiler diye düşünüyorum. belki o da bu zamana kadar bakmadığı boyuttan bakmaya başlarolaya, o kadar mahçup olursa. sonra al başına belayı..

eşine kırılma, olayları yönetemeyen becereksiz çocuk gözüyle bak, emin ol erkeklerin bir çoğu böyle :) daha benim eşim geçen yaptı. akrabaları gelmiş şehir dışından, bizi ziyaret etmek istiyorlar. ama eşim de şehirdışına çıkacak tam o gün. diyor ki, buyrun gelin, ben yokum ama kabakçiçeği evde. lafa bak ya! ben napim sen yokken akrabalarınla. hay Allahım. delirtti beni. neden öyle dedin diyorum, diyecek birşey bulamadım, napiim diyor. :)

Ben çok idealist bakıyorum sanırım ilişkilere... Hadi ben onun gönlünü fethetmek için
gidip orada olacağım ama o neden benim onun gönlünü düşündüğüm kadar düşünmüyor
beni...

Sizi çıldırtacağım bu gelgitlerimle farkındayım bayanlar ama algımın yerlerde olduğu
bir gündeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…