Valla ben adamın tepkilerini haklı, sizi sorun çıkartmaya meraklı buldum.
Demişsiniz ya, tam evlenecek erkek diye düşündüm diye.
O basta böyle düşünse de olaylardan sonra sizin onu kafese almak isteyeceğinizi görüp 'yok yok bunla olmaz' demiş olma ihtimali yüksek.
Benim de çevremde yaşı 30lari epey geçtiği halde evlenmeyen çok insan var (hatta ben de onlardan biri olmayı istiyorum Allah nasip ederse) . Çoğu da başladığı ilişkileri devam ettiremiyorlar çünkü özgürlüğe,hesap vermemeye alışmış oluyorlar.
Yani ailesiyle yaşayan 21 yaşındaki bir erkek için böyle şeyler kavga konusu bile olmazdı, çünkü alışkın yönlendirilmeye. Ama 34 yaşında koca adam elbette ki rahatsız olmuştur.
Ama sizin durumda öyle bütün ipler kopmuş gibi , geri döndürülemeyecek bir durum yok.
Sadece araya soğukluk girmiş ve çiftler ilişkilerini sorguluyor. Bence arayın ve bugün için bir yere davet edin.. bu aralar peşpeşe görüşür, keyifli zaman geçirirseniz aradaki soğukluk gidebilir. Sonuçta kurban bayramından beri aramız kötü demişsiniz, az zaman değil.
Buluştuğunuz zamanlar onu ozlediginizi belirtin, neşeli olun, keyifli olun. Bol bol sohbet etmeye çalışın... Ömür törpüsü gibi değil de hayat arkadaşı gibi görürse herşey daha güzel olabilir...