ben bu işlerden anlamıyorum ..

Gozlerinizin içine bakar.

Yaklasmaya , konuşmaya bazen sudan sebepler bulur.

Lafı aşka getirip durur.

Asılır bildigimiz sakayla karışık da olabilur de gözleri hoslandigina başka bakar.

Sık göz teması kuruyorsa hoslaniyordur.

Ilginizi cekmeye çalışır.

biriyle konuşurken gözlerine bakmak normal değil mi? valla ben hep insanların gözlerinin içine içine bakıyorum. hahsha. üf nerde hata yapıyorum acaba. yani göz temasına gerek bile kalmıyo.

öyle mi dersiniz. üf işte diyorum ya ben anlamam ki böyle şeylerden.
bide zamanındq ben ona demiştim açsana insta diye. sadece face kullanıyodu çünkü.
‘bana söylenip kendin niye kapattın’ diye serzenişte bulundu. hımmm...
Az da olsa seni kıskandıgını sezıyormusun mesela nebiliyim laf arasında illaki hoslanıyosa belli etmiştir

• Beğen
Reactions: KV_
hemde herkesin içindee??
oooh maaşallah. Yok bu bahsettiğim kişi öyle yapmaz. yapamaz :) hiç öyle biri değil

sonra noldu bu kurstaki kişi? :)
Ben kursu bıraktım, o bir kaç kez aradı. Beraber özel ders alalım falan diye ısrar etti. Pek oralı olmadım, küstü sanırım. ;) mazide kaldı

valla 2 hafta sonrası için randevulaştık. bu yorumları 1 gece öncesinden okuyup o gün baya gözlemlicem artık

ay 2 hafta mı dedim. allahım haftayaymışş. zaman ne çabuk geçiyo. 2 hafta sonra konsere gidicez beraberr

Az da olsa seni kıskandıgını sezıyormusun mesela nebiliyim laf arasında illaki hoslanıyosa belli etmiştir

yok hiç. hiç yani. ama genel olarak kıskanç biri olmadığını biliyorum. kıskanılcak bi durumda olmuyo ki.
yani ya da oluyo mu? erkek arkadaşlarım var tabiki. gece dışarda olduğum zaman ve haberi varsa mesela normal şekilde iyi eğlenceler dileyebiliyo

Whatsapp ya da herhangi bir sosyal medya hesabınızda durum paylaşımlarınıza merak edip hemen bakıyor mu? Paylaşmıyorsanız da bu şekilde deneyin birde.. Merak etmesi önemli..

İnsanlar genelde ilgi duyduklarının paylaşımlarını merak eder..

• Beğen
şu son cümlene maalesef katılıyorum. ben genel olarak soğuk bi insanım. değilim ama öyleyim diyelim. Bahsettiğim kişide çekingen biri. yani öyle yırtık bi tip/karakter değil.

Beraberken hep plan yaprız bidaha ne zaman ne yapalım gibisinden. ama ben çok yoğun olduğum için araya zaman giriyo.
(bilmeyenler için; ben yurtdışında yaşıyorum. bahsettiğim kişiyle aramızda 45 dklık mesafe var yani aynı şehirde değiliz) o yüzden çokta spontane gelişen kahve içmeler yemekler fln olamıyor maalesef)

Seninle ilgileniyorsa boş değil demektir. Biraz daha gözlemle ama tabi Türk erkeği için konuşuyorum ben bunları. Yabancıysa belki kültürü, yaşam tarzı gereği daha farklı olabilir.

• Beğen
Ben kursu bıraktım, o bir kaç kez aradı. Beraber özel ders alalım falan diye ısrar etti. Pek oralı olmadım, küstü sanırım. :KK66: mazide kaldı

o da çok ısrarcı olmuş. karakter olarak ısrardan hoşlanmayıp ısrarcı insanları itici buluyorum. iyi olmuş kurstan ayrılman. fgafga

Whatsapp ya da herhangi bir sosyal medya hesabınızda durum paylaşımlarınıza merak edip hemen bakıyor mu? Paylaşmıyorsanız da bu şekilde deneyin birde.. Merak etmesi önemli..

İnsanlar genelde ilgi duyduklarının paylaşımlarını merak eder..

instayı sildiğimde ilk farkeden kendisiydi :)

Ben hislerime çok güvenirim , ama anlaşılır bence böyle sorman bile senden hoşlandığını gösterir not: umut vermek istemem asla

Seninle ilgileniyorsa boş değil demektir. Biraz daha gözlemle ama tabi Türk erkeği için konuşuyorum ben bunları. Yabancıysa belki kültürü, yaşam tarzı gereği daha farklı olabilir.

türk :) ama bizim bildiğimiz türklerden değil. ben türkiyede yaşıyoken hiç böyle biriyle karşılaşmadım. yani ordakiler fırlama. bu kişi daha sakin, ağırdan alan biri. yani genel olarak öyle.

ben en iyisi gözlemleyim :). yorum için teşekkür ederim

biriyle konuşurken gözlerine bakmak normal değil mi? valla ben hep insanların gözlerinin içine içine bakıyorum. hahsha. üf nerde hata yapıyorum acaba. yani göz temasına gerek bile kalmıyo.

Sizin hareketlerinizi tekrar ediyorsa ( taklit ) bu sizinle bağ kurdugunu gosterir.

Canım hepimiz bakariz göze de :D göz kilitlenmesi gibi biraz daha özel.

Insan ilgilendigi şeye bakarken iris büyür.

Görüşünce anlarsiniz hislerinin ne olduğunu belli eder ve açılır diye tahmin ediyorum :)

• Beğen
Ben hislerime çok güvenirim , ama anlaşılır bence böyle sorman bile senden hoşlandığını gösterir not: umut vermek istemem asla

gaza gelmicem zaten hhahaha. valla aslında bende öyle hislerime güvenirim ama dilim yandı bi kere. bide insan dile getirmeden emin olamıyo. bu kişide emin olamıyorum bende

Sizin hareketlerinizi tekrar ediyorsa ( taklit ) bu sizinle bağ kurdugunu gosterir.

Canım hepimiz bakariz göze de :KK70: göz kilitlenmesi gibi biraz daha özel.

Insan ilgilendigi şeye bakarken iris büyür.

Görüşünce anlarsiniz hislerinin ne olduğunu belli eder ve açılır diye tahmin ediyorum :)

gözlerinin içine içine bakmaya devam :halay:

yok hiç. hiç yani. ama genel olarak kıskanç biri olmadığını biliyorum. kıskanılcak bi durumda olmuyo ki.
yani ya da oluyo mu? erkek arkadaşlarım var tabiki. gece dışarda olduğum zaman ve haberi varsa mesela normal şekilde iyi eğlenceler dileyebiliyo
Hımmm yapısı oyleyse bilemem.. ama hoslanan biri nebiliyim biraz sorgular gibi ya iyi eglenceler demek yerine kaç kişi olcanız kaçta dönceniz bendemi gelsem falan diye ama yanılıyorda olabilirim tabi benim düşüncem bunu en iyi siz hissedersiniz biraz öne çıkmak için kendnizi merak ettirebilirsiniz biraz ulasılmaz olum bakalım ulasıcakmı size

gaza gelmicem zaten hhahaha. valla aslında bende öyle hislerime güvenirim ama dilim yandı bi kere. bide insan dile getirmeden emin olamıyo. bu kişide emin olamıyorum bende
Kısmet, e yok mu soracak biri kısa yoldan anlardın

• Beğen
Back
X