• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bu işleri hiç beceremiyorum:/

Sus pus kalmak istemiyorsan,kendine önceden konuşabileceğin bir şeyler belirle...Yoksa bir araya geldiğinizde bir anda stres olur konuşamazsan,stres oldukça daha da konuşamazsın : )))
Herkesle konuşabileceğin ve onu da tanımanı sağlayacak basit konular var aslında;
Okul,Aile gibi...
Hangi okulda okumuş,hangi bölümden mezun olmuş,nereyi istiyor,nereli,ailesi kaç kişi,kaç kardeş vs...Zaten o da sana soracaktır mutlaka,laf lafı açacaktır,Sohbet ettikçe zamanla sende kendini daha rahat hissedeceksin zaten...

Sus pus kalmak istemiyorsan,kendine önceden konuşabileceğin bir şeyler belirle...Yoksa bir araya geldiğinizde bir anda stres olur konuşamazsan,stres oldukça daha da konuşamazsın : )))
Herkesle konuşabileceğin ve onu da tanımanı sağlayacak basit konular var aslında;
Okul,Aile gibi...
Hangi okulda okumuş,hangi bölümden mezun olmuş,nereyi istiyor,nereli,ailesi kaç kişi,kaç kardeş vs...Zaten o da sana soracaktır mutlaka,laf lafı açacaktır,Sohbet ettikçe zamanla sende kendini daha rahat hissedeceksin zaten...

laf arasında bi kısmını konuştuk.geriye ailesi kaldı yani:)ayyy böyle düşünüyorum düşünüyorum sonra kasıp konuşamıyorum işte.zaten topu topu 1 saat ne yiyelim ne edelim diye konuşunca bile geçer geçer de ben kötü bi duruma düşmek istemiyorum.
ben yemeğe gidelim mi desem doğru olur mu?o da doğrudan diyemedi çünkü.ortaya söyledi,ama banaydı o biliyorum

bence hiç bişey yapma kendini sıkma kendin gibi davran kendinden başka bi şekilde davranma seni sevicek olan kişi her halinle sevmeli

Sıcakkanlı ol canım halini hatrını sor arada umursamıyo gibi yap anlamasın çok fazla hoşlandığını sadece şüphelensin:16: yoksa olay oldu bittiye gelir sevgili olunca hiç konuşamazsın.Böyle duyguları daha uzun yaşamak gerek çok güzel duygular:21:.

Sıcakkanlı ol canım halini hatrını sor arada umursamıyo gibi yap anlamasın çok fazla hoşlandığını sadece şüphelensin:16: yoksa olay oldu bittiye gelir sevgili olunca hiç konuşamazsın.Böyle duyguları daha uzun yaşamak gerek çok güzel duygular:21:.

aslında süphelenmesine imkan yok diyebilirim.heycandan öyle soğuk bi ifadeyle konuşuyorum ki bazen,hele bugünkü hareketim....hmm nedir ya:1:
kendi kendime gelin güvey olmasam iyi olucak galiba

Back
X