Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.514
En iyi cevaplar
2
69.634
1.623
102
Hadi şimdi hemen sarılın Avatar değişikliğine !
Önce profillerinize terörü lanetliyoruz yazın, sonra uygun bir profili seçin.
Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen sosyal medya araçlarına.
Feyz verin biraz arkadaş listenize terörü lanetliyorum diyenleri beğenin, hemen sanal bir eyleme dönüştürün amaaaa sakın elinizi taşın altına sokamayın.
Bende sizden farklı değilim tek yaptığım her zaman yaptığım gibi o kocaman bayrağı balkona asmak.
Hoş sitedekilerde anlamıyor bayrağı neden astığımı, zira bayrak 2 ay kalıyor balkonda eşe dosta örtüvari...
Ben bayrağı asmaktan fazlasını yapamıyorum, sizde bu yazıyı beğenmekten.
Ne güzel yuvarlanıp gidiyoruz işte....
Farklı birşey yapın avatarlarınızı değiştirmeyin, terörü lanetlemeyin farkındasınız değil mi bu yaptıklarınız ile değişen birşey yok !

3 gün sonra yeni şehitler verdiğimizde gene bu yaptıklarınızı yapın emi !

Terörü lanetleyin, avatarlarınızı siyah yapın beğenin ve beğendirin ama sakın farklı bir eylem planı yapmayın....

İlişkilerimizi bile bitiren bu olmadı mı ?

Şimdi bu yazımı beğenip paylaşabilirsiniz

kazen doğru diyorsun da bu ülkede ne zaman sesini çıkarsan ya cop yiyorsun ya tekme tokat....ne zaman düşüncelerini savunsan parmaklıklar ardına geçiveriyorsun....evet elimizde birşey gelmiyor gelemiyor...avatar degıstırerek facebookta paylaşım yaparak biraz olsun acılarımızı paylaşıyoruz tepkilerimizi veriyoruz...kendi fikrim bu yönde

Bende beğendim.

Tokadımıda yedim.

Ama hala şuan bayrak asmak,avatar değiştirmek,enfazlada mitinglere katılmak dışında elimden birşey gelmiyor maalesef.

Durumumuz bu kadar vahim yani........

Bugüne kadar bayrak astık, avatar değiştirdik, feyzbokta beğendik beğendirdik sonuç değişmedi ise.

Bunları yeniden yeniden neden yapıyoruz ? Acımızı hafifletiyor ! Peki şehitlerin aileleri için de bu söylenebilir mi ?

Bugüne kadar bayrak astık, avatar değiştirdik, feyzbokta beğendi kbeğendirdik sonuç değişmedi ise. Bunları yeniden yeniden neden yapıyoruz ?

Neden ? Tepki...bıkmadan usanmadan yaparızda..sosyal medya en hızlı yayılma v bilgilendirme aracı olduğu için ben bu tepkilerin buralarda artarak devamından yanayım.Şimdiye kadar bir şey olmadı diye buralardadamı ses olmasın.Zaten sessizliğe gömülmüşüz bırakın sosyal medyada bağıralım,eminimki duyuyorlar

Bugüne kadar bayrak astık, avatar değiştirdik, feyzbokta beğendi kbeğendirdik sonuç değişmedi ise. Bunları yeniden yeniden neden yapıyoruz ?

Doğru birşey olduğu yok,

Belki birkaç kişinin dikkatini çeker,madamix in dediği gibi farkında olmalarını sağlarız diye çabalayıp duruyoruz,

Belki de burdan tepki verip içimizi döküyoruz..

Aynen bende cok üzülüyorum ama elimizden hiç birşey gelmiyorr

balkona bayrak asmaktan başka

şehitler ölmez vatan bölünmezzzz

yürekten gelen bir haykırış nu ama hiç birşeyi değğiştirmiyorr

bende iki asker yetiştiriyorum .....
Ne mutlu türküm diyene

gittikce dibe vuruyoruz milletçe, bu vatanda askerler subaylar binbaşılar içeri içerdekiler dışarı dağdakiler ortalıkta mesliste
kendi ülkemizde sığıntı muamelesi görür olduk elimizden bişey gelmiyor ki ....
kimi kime şikayet edicez ...herkes perişan ama kömüre erzağa satıyor kendini yarınını düşünmeden :26: ...hala katil adam için ev hapsi bile konuşulur oldu nasıl bir cehalet ülkesi olduk böyle anlamıyorum ki yarın o katil meclise de kurulur

Son düzenleme:
ben artık avatar bile değiştirmiyorum değiştirsem ne olacak ki hergün geliyor şehit haberi 1-2 ama böyle toplu olunca farkına varıyoruz avatar değiştirsem de iki gün sonra başka bir avatara geçiyorum herkes gibi unutuyorum ilk duyduğumda içimden bütün bedduları ediyorum elim ayağm titriyor ağlıyorum sızlıyorum o gün haberleri izlemiyorum içimden onlar için dua ediyorum çok dua ediyorum, öbür köpeklere de bütün beddularımı ediyorum bütün ama ne elleri kırılor ne kolları kırılor yine aynı yine aynı devlet büyükleri terör zirvesi yapıyor benim tahminim orda kek börek kısır falan yiyorlar altın günü de yapıyor olabilirler sonra biri çıkıyor bıçak kemige dayandı diyor sabrım taştı diyor biri de terörü lanetilyorum diyor asarız keseriz diyor sonra unutuluyor hatta o yaratıkların sözde lideri evde hapis cezası verilebilir diyor o ağlak adam varya başbakan naber dese adam ağlıyor (arınç bey).sadece içimi şehitlerimizin peygamber efendimize komşu olacakları rahatlatıyor yoksa dayanılacak acı değil RABBİM AİLERİNE SABIR VERSİN gerisi boş yoksa kimse birşey yapmıyor allaha emanetiz

tepkiyi sandıkta gösteremeyenler bundan sorumlu
o silah onların elinde
durmak yok yine evet desinler
durmak yok çocuklar ölsünler

Bu gözü dönmüs maşalarin akittigi kanin ilk damlasi, taaaaa 1984 yilinda topraga düsmüs.
Tami tamina 28 yil gecmis.
Yani bir nesil büyümüs.
Bircok hükümet gelmis gecmis, bircok siyasetci, bircok vaad, bircok söz verilmis ama SEHIT haberi hic kesilmemis.
Düsünüyorum, bizden topraga düsen yüzlerce can var, yüzlerce anne " vatan sagolsun" dedi/diyor.
Kimse haykirmiyor " savas olur, cepheye cikilir, sehit düser, vatan sagolsun denir. Ama bu nasil is ki ortada savas yok ama giden canlarin sayisi belirsiz, vatan böyle sagolmaz, VATAN BÖYLE SAGOLMAZ. Böyle olsa olsa analarin canina tak eder, isyan olur"
Inanmiyorum söylenenlere, inanmiyorum yillardir teröre karsi mücadele edildigine.
Eger fitne girmisse evimin icine, ben istedigim kadar kapiya bacaya nöbetci dikip bekleyeyim.
Biliyorum, kullaniyorlar kürt kardeslerimizin adini.
Biliyorum bu kan birseylerin perdesi.
Biliyorum, birileri bitsin istemiyor.
Ve en acisi biliyorum bu mikrobun temizlenmesi icin cokkk büyük ugras gerekli.

Sunuda söylemeden gecemiyecegim;
Insanimizin konsantre olma sorunu var.
Elmalar ve armutlar hep karistiriliyor.
Su kücücük forumda bile görüyorum bunu.
Diyelim ki, X kisisine, Y kisisi bir yorumundan dolayi kiziyor ve sinirleniyor, sonra baska bir zaman bakiyor ki X e biri hakaret etmis, Y kisisi bu hakaretci, saygisiz kimseyi alkisliyorda alkisliyor. Neden? Cünkü tek derdi kendi hisrisi almak, rahatlamak, umrundami, toplum, saygi, haksizlik, olumsuzlugun önlenmesi. Tek derdi kendi. Demiyor ki " yahu bugün buna böylesine pervasizca hakaret edip saldiran bir insan yarin banada saldirir"
Tek düsünceye kitlenip her olayi öyle degerlendiriyoruz. Fanatizm var bizim kanimizda. Bunun icindir ki asla dogru olani yapamiyoruz.
Aynen burada oldugu gibi, birileri birilerine zarar vermek istiyorsa bu serefsizleri saman altindan destekliyor, birileri, "3-5 asker daha öldürün, ortaligi karistirin" diyor.
Giden canlar, yanan yürekler umurlarinda mi? Tek dertleri var, hirslandiklari kisilerden intikam almak.
Cokkk büyük yol katedmeliyiz cokkkk.

Son düzenleme:
terör bilerek bitirilmiyor.ne eskiler ne yeniler bu bitmeyecek.çünkü bizim bilmediğimiz çok fazla danışıklı dövüş var.yine olan milletimin analarına olacak.gencecik ruhlara olacak.

Açtığım konuma yazmıştım yine yazayım...

Devlet baba kürtaj değil (kürt)ajılımı yapıyor diye..

Bıktık usandık..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…