Bende beğendim.
Tokadımıda yedim.
Ama hala şuan bayrak asmak,avatar değiştirmek,enfazlada mitinglere katılmak dışında elimden birşey gelmiyor maalesef.
Durumumuz bu kadar vahim yani........
Bugüne kadar bayrak astık, avatar değiştirdik, feyzbokta beğendi kbeğendirdik sonuç değişmedi ise. Bunları yeniden yeniden neden yapıyoruz ?
artı sandık ve farkındalık..
artı sandık ve farkındalık..
Bugüne kadar bayrak astık, avatar değiştirdik, feyzbokta beğendi kbeğendirdik sonuç değişmedi ise. Bunları yeniden yeniden neden yapıyoruz ?
hadi şimdi hemen sarılın avatar değişikliğine ! önce profillerinize terörü lanetliyoruz yazın, sonra uygun bir profili seçin. Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyzbokunuza. Feyz verin biraz arkadaş listenize terörü lanetliyorum diyenleri beğenin, hemen sanal bir eyleme dönüştürün amaaaa sakın elinizi taşın altına sokamayın. Bende sizden farklı değilim tek yaptığım her zaman yaptığım gibi o kocaman bayrağı balkona asmak. Hoş sitedekilerde anlamıyor bayrağı neden astığımı, zira bayrak 2 ay kalıyor balkonda eşe dosta örtüvari...
Ben bayrağı asmaktan fazlasını yapamıyorum, sizde bu yazıyı beğenmekten. Ne güzel yuvarlanıp gidiyoruz işte....
Farklı birşey yapın avatarlarınızı değiştirmeyin, terörü lanetlemeyin farkındasınız değil mi bu yaptıklarınız ile değişen birşey yok !
Eki Görüntüle 447651
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?