Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Türkiye de hic oy kullanamadim.
Ama surada okuduklarima hayret ediyorum.
Konu terör örgütü PKK.
Ilk kani döktükleri yil 1984.
Aradan gecen süre 28 yil.
Sonuc;
30 yila yakindir süren bu sorunun sebebi, bugünkü secmen.
Cünkü hepsi ilkokul menzunu, satlik insanlar.
Hertürlü hakareti hakediyorlar.
Nerden mi biliyoruz hepsinin kara cahil, egitimsiz, satlik insanlar oldugunu?
Cünkü bu %50 lik kisim bugünkü hükümete oy vermis olmalari.
Satlik egitimsizler, verseler baskasina oylarini hemen cözülecek su terör sorunu.
30 yildir oylarini veriyorlar ayni yere böyle oldu.
Diger % 50 lik mi?
Onlar egitimli, onlar düsünen, onlar diger 50 lik kisma hakaret etme hakki olan vatanseverler.

Zaten benim gibi düsünmeyen, benim gibi olmayan benim gibi yasamayan ölsün.
Ama dur, egitimli, düsünen, herseyi dogru bilen 50 lik kisim, digerlerine hakaret ede ede yola getirecekler!!!

Bizim insanlarımız o kadar herşeye çabuk kanıyorlar ki bir altın bir kömür işi bitiriyor... Yazık bu ülke için kanını döken şehitlerimiz için yakında kan dökecek toprak kalmıyacak.

Şu devirde Oyunuzu kime verirseniz verin, hepsi koltuk meraklisi, hepsi para aşığı.
Hepsi birbirinin kuyusunu kazmaya çalisiyor, halkı takan kim!!!

Bırakin artik yok okumamiş cahiller, yok okumuş bilmişler yada uyan türkiyem demeyi. Hepsi hikaye bana göre.
Sütü ak olanında, zirveye çıkınca (istedigini elde edince) sùtü bozuluyor.

bazı yorumlar hakarete ulaşmış resmen
ben hiçbir zaman seçmen olmadım, gitmedim o sandığa hiç, redediyorum
hepsinin canı cehenneme

ama şunu sormak istiyorum objektif bakarak,
30 yıldır bu topraklarda kan dökülüyor
şimdiye kadar gelmiş geçmiş bütün iktidar partilerini bu yüzde 50 lik mi seçti?
açıktan ya da alttan alta hakarete uğrayan bu yüzde 50 lik mi sebep oldu hep bu ölümlere?
o şehit ailelerinin yakınlarından o yüzde 50 ye girmeyen yok mudur sanıyorsunuz?

her fırsatta birileri birilerini alaya alıp çemkiriyor bu ülkede
karşımızdakine küfredebilmek için imkan kolluyoruz
ve ne acıdır ki şehitlerin acısını bile kullananlarımız oluyor SANDIK İÇİN
birilerinin dini kullandıkları gibi yani

analar ağlıyor evet, ama 30 yıldır ağlıyor arkadaşlar!

Daha doğmamışlarla uğraşacağınıza hayattaki evlatları nasıl koruruz onu düşün ey çok bilmiş "BAKAN"...

Artık "baş"mı "boş" mu...

Yeter artık desem ne değişir?

Bu ülkede yaşamadığınız için olaylara bu kadar uzak olmanızı anlıyorum,

Evet 30 yıla yakındır terör olayları var burda,hatta çok daha yoğun terör saldırılarının yaşandığı dönemler oldu 1980 lerin sonu,90 ların başında.

Otobüsler taranıyor,siviller kaçırılıyordu.

O dönemde bile 3 yıllık bir süreçte akıllıca bir mücadele ile terör nerdeyse tamamen bitirilmişti.

Demekki istenilirse bitiriliyormuş.

Şuan ki duruma gelince,

Ülkede hiçbirzaman kürt,türk ayrımı yapılmıyorken,herkes NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diye ant içerken,PKK bir terör örgütüyken;

Kürt açılımı dediler ,anadil özgürlüğü dediler,okullarda andımız okunmamaya başladı ve Kürt,Türk ayrımı başladı,PKK lı teröristlere militan diyen,elebaşına sayın diyen milletvekilleri ortaya çıktı.O kadar abartıldı ki 7000 e yakın şehit vermemize sebep olan elebaşı için ev hapsi konuşulmaya başlandı.

Son 8 senedir terör olayları yine arttı.Tamda açılımların konuşulmaya başlanmasından sonra.

Burda diğer yüzde ellinin satılık ve karacahil olduğu değil,farkında olmadıkları söylendi.

Siz bu kadar uzaktayken ,halkın içine karışmadan,yaşanılanları birebir görmeden nasıl bizler kadar hiddetle savunuyorsunuz yanlış olduğumuzu.

bu sitede siyasi içerikli mesaj yazmak yasak değil mi?
bir çifte standart sezdim sanki

Bende hayret ettim, siyaseti hiç sevmem şahsen, bu konuda şehitlerimiz üzerinden çok güzel siyaset yapılmış editörlerimiz dahil olmuş, forum kuralları nerede ve kimin için? :44:

yaptıklarımız bi çeşit kişisel tepki
belki de vicdanımızı rahatlatma
ama bireysel tepkiler yeterli değil
kitlesel tepkiler koyulmalı
gerçi kitlelere mal olan tepkiler bile yeteri kadar rahatsız etmiyo bazılarını
o kadar yüzsüzleşmiş
o kadar aman be sendeci olmuş ki toplumun bi kısmı
böyle bi günde bile birleşemiyoruz

Keşke Türk-Kürt ayrımı yapılmasa.Ben de başta öyle düşünüyordum,sonra okudum,araştırdım,Kürt arkadaşlarım oldu ve kendimden utandım.Kürt olduğu için dışlanan,hor görülen insanları gördüm.Kendimi onların yerine koydum.Bu tür aşağılamalar maalesef bu günlere gelinmesine neden oldu.Türk olmayan birine zorla Türk dedirtemeyiz. Bu kadar basit görünse de durum bu.Kürt olduğu için işe alınmayan birini artık küstürmeyelim,herkes bu ülkede kardeşçe yaşasın.Topla,tüfekle,kanla çözülseydi bu günlere gelinmezdi,hala terörü konuşuyor olmazdık.

Ben kimseye yazmiyorum, kimseninde özelikle bana yazmamasini önemle rica ediyorum.
Fikrimi beyan ediyorum.
Herkeste benden alinti yapmadan fikrini beyan etsin rica ediyorum.
Konu hassas kirmak, kirilmak istemiyorum.
Terör sorunu 1984 basladi.
TSK nin darbe yapip devlete el koymasindan 2 yil sonra.
Hersey TSK nin elinin altindayken.
Bu terör durup dururken cikmadi.
Bir amac ugruna kuruldu. Ama bu amac asla ve asla Kürt halki degil.
Kimsenin savunucusu degilim.
Birilerini karalamak icin bir noktaya kitlenecek kadarda bilincsiz.
Ama düsünmeden edemiyorum.
Son 8 yildir terör yeniden katliamina hiz verdi.
Peki neden?
Nerden, nicin aldi bu emri.
Acilim, anadil andimiz.
Bir insan , ben cerkezim, ben kürdüm, ben ermeniyim, ben bosnagim, ben oyum , ben buyum diyorsa ve siz o insanlara Ne Mutlu Türküm Diyene dediriyorsaniz, bugün olmazsa yarin bu inanlar itiraz eder.
Neden biliyormusunuz?
Ama ben ermeniyim, Kürdüm, ne diyeTürklerin onurunu oksayacakmisim, bu bana haksizliktir diye.
Ben bir Türküm ama su zamanki ortama baktigimda tek istedigim layiki ile insan olabilmek.
Neyse herkess düsüncesinde özgürdür...
Iyi paylasimlar.

BU ÜLKEDE YAŞAYAN,BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YİYEN,

KÜRT,TÜRK,ERMENİ,LAZ,ÇERKEZ

HERKES TÜRK 'TÜR

Ne demek zorla Türk dedirtemeyiz.

BU ÜLKEDE YAŞAYAN,BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YİYEN,

KÜRT,TÜRK,ERMENİ,LAZ,ÇERKEZ

HERKES TÜRK 'TÜR

Ne demek zorla Türk dedirtemeyiz.

Bir ırktan bahsediyoruz.Siz ırk nedir biliyorsunuz değil mi ?Ben Türk değilim,Kürt de değilim,ama bu ülke benim de ülkem. Yurt dışında yaşasanız atıyorum,size sen Türk değilsin ,Türkçe konuşamazsın ,derlerse ne yaparsınız???

babamın büyük büyük babaannesi Rum kökenli,büyük dedemizle kaçarak evlenmişler.Rum olduğu için nikah yapmalarına izin verilmemiş..bu büyük dedemiz Laz kökenli ayrıca..Anne tarafım ise Türk..ben böyle karışık bir aileden gelip asla gocunmadan Ne mutlu Türküm diyene diyebiliyorum,bu vatanın evladıyım çünkü! sorun ırk falan değil...

burda kimse kimseyi assaglamiyor, birin teki cikmis oyle bir cumleler kurmus ki anlamiyorum mantiginda ne yattigini , bi kere terorun asil konusu kurt turk degil o cirgin dukkanin suslu vitrini, yani bilmiyorum ne kadar yaziyim simdi kilitlenmek istemem:) ama bos yazmiyorum , Turkiyenin dunya hatiradasindaki yeri cok onemli bununda buyuk gucler tarafinda farkina varilmis , teror bitmez bitmiyecekte maalesef hic bir parti biteremez, cunki Turkiye bagimsiz degil , Turgut ozal sadece yelgendi ve kalemide kirildi , diger konuysa su simdi baslarda olanlar prim yaparak biyerlere geldiler ama yaptiklariyla sypmol ettikleri bir degil , hic bir kisi bu zamana basa gelip de Sehit ailereine yasal hileci demedi, Sehitler icin Kelle demedi ,dinen bu vicdanda yatarmi??hayir !! dahada var arastirin vs. egitim duzeyi dusuk insanlarda dinle daha farkli yol alinabilir cunki objektiv bakamazlar öylelerde bu assaglama degil Ulu Onderimiz ATATURK un bir lafi vardi koylu milletin efendisidir diye, lafi biyerinizden anlamayin!!

insanlar istedikleri gibi ifade etsinler kendilerini, nedir bu dayatma yahu?
"ben kürdüm" dedi diye ülke bölünecek mi zarar mı görecek?
Anlamıyorum bu kadar mı pamuk ipliğine bağlı bir gücümüz var bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…