Bir zamanlar hırsızın girmediği ev kalmadı aynı evi ikinci defa soyuyorlar denirdi... Şimdi nerede ise içerisinde şehit bulunmayan ev kalmayacak... Yazık, çok yazık...4 saattir adamlar aynı yerde ateş etmeye devam ediyorsa güçlü orduda çok büyük zaaf var demektir...
Vallahi ordumuza laf söyletmem.
Kaç ülke vardır kendi ordusunu yıpratmaya çalışan, terör batağındayken televizyonda orduyu tasfiye etmeyi söyleyen adamları konuşturan.
Ergenekon nanesine içeri tıktıkları komutanları operasyon başlayınca çıkartıp yine o ateşin içine gönderen, sen ateşe atla gel işini bitir ,tekrar seni içeri atıcam döndüğünde diyen hangi devlet?
Askerlerimizin komutanlarımızın ve ailelerinin ne büyük zorluklar ne büyük özveriler ve kahramanlıklarla görev yaptığını, oralarda bulunduğunu biliyoruz.
Bu devlet herşeyiyle hükümetiyle,medyasıyla, sivil toplum örgütleriyle her zaman askeri karşısına alan, teröristleri baştacı yapan bi devlet haline gelmedi mi Allah aşkına.
Kim destek veriyor orduya ,durum bu iken bir de savunma harcamalarını kısmaktan bahsediyorlar.
Şu uludere olayının olduğu operasyonlarda da askerlerimiz yaşı küçük teröriste kendi parkalarını çıkarıp vermediler mi üşümesinler diye.Ama bunlar görülmedi hiç kim tarafından verildiği belli olmayan istihbaratla ,aslında bana kalırsa pkk destekçisi bir kaçakçı grubu yine pkk tarafından kendi bölgelerine yerleştirilip vurulunca ülkeyi ayağa kaldırmadılar mı.
Profesyonel asker olayına da çok katılmıyorum belki askerlere verilen eğitimler tartışılabilir.Ama diğer türlüsü nasıl olacak ben askere gitmeyim o gitmesin nasıl olsa 2000 lira maaşla oralara gidip yıllarca o görevi yapacak 'enayiler' bulunur gözüyle mi bakılacak.Ben kadınlar da dahil herkesin elini taşının altına sokması gerektiğini düşünüyorum.Profesyonel asker olunca mayına basan aracın içinde ölmeyecek mi askerlerimiz,onlara yüreğimiz yanmayacak mı.[/.
diyalog vs. geçelim bunları görüyoruz diyalogla gelinen noktayı.
Sandığa 3 kere gittik de ne oldu?????????*
Farkında olmayan bir yüzde elli varken.
gecenlerde yeni bi anket olmus oylar yuzde 54
yine bir anket de oylari verenler daha cok ilkokul mezunu okuma yazma olmayani yani egitim durumu az kesimden, diger tarafinki oylari akedemi uni egitim durumu yuksek kisimdan, kaleme alanlar icerde dile getirenler icerde isyan edenler icerde , ve en basta sehit aileleri icin yasal Hileciler diyen kelle diyenler kisiyse basta ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?