ben bu kadina daha ne yapayim

yasamayiseviyorum

şansınla gel miniğim
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.457
4
46
Amasya
kizlar saglik problemi ve doktorun buyuk sehirde olmasindan dolayi kayinvalidemlerin yanina geliyorum iki ayda bir burnumdan geliyor ama. kizlar dugunumden once ne ailem ne ben sevilmedik kayinpederi kayinvalide doldurup uzerimize saldirtti durdu neymis benim anne baba okumamismis biz kimmisiz seviyesizmisiz babamlarin maasi neymiski. esim geldi aileme siz beni muhatap alin onlari onemsemeyin benim annem babami kimse sevmez sulalede kimsede konusmaz hep kotuyduler boyle yeni degil dedi. babam rahatsiz benim adam iceride bana gozler yasli kizim bunlar seni tuketir gel vazgec dedi. ama iste esimi sevince vazgecemedim. nisana esimin aldigi yuzukle gelindi hediye almak zorunda degiller sonucta. dugune sahte altinla geldiler yine ak zorunda degiller dedim ama artik surekli benim annemi babami kiskanmasindan biktim esim benim aileme ylik izinde 20 gun hiderse kendininkine bes gidiyor. hayatimi burnumdan getirdiler deyip ne gidiyor ne ariyor ilk once beni aratmiyor saniyorlardi simdi ogullarinin aramadigini anladilar. simdi ben hamileyim doguma esim benim memleketime gitmmi soyledi cunku su anda doguda ucra yerde herlesten uzagoz is nedeniyle aillelerde farkli memleletten. annesi kiskaniyor neden buraya gelmedin diye sen calisiyorsun nasil gelim diyorum ayaklanirsin iki gine seninkilere gitme diyor kayinvalide.senin ailen gorgusuz moduna getiriyor bende kizip bagirdim ne diyorsun sen sen cok mu iyisin iyi olsan hamile halimle hala fitne fesat pesinde kosup kavga etmezdin dedim utanmiyorda gelmis evde gorumceye cekistoriyor ben sevmigorum sizi kufur yalan dedikodiu hersey var sukur oglunda sevmiyor sizi dedim sustu. esime soyledim iyi demissin hasta halinle hala nasil davraniyorlar diyor. allahtan esim izin alamadida gelmedi. biktim dedikodidan fitne fesattan ne yapicam bilmiyo cok akilli insani parmaginda oynatmaya calisiyor alttan yapip yuzune soyleyince agliyo suc bastiriyor ne yapayim kizlar kizicam kauinpedeti uzerime bagiryip evde kavga cikartiyor korkmuyprum bu sefer bende kiziyorim susuyor ama birde hamileyim simdi birseyde olsun istemiyorim bebege

zaten yeterince yüz göz olmuşsunuz eşiniz bile sevmiyosa ,arayıp konuşmak istemiyosa hiç görüşmeyin ne gerek var
her konuşmanızda kavga gürültü kopup strese girecekseniz aramayın aradıklarında açmayın yapacak bişey yok

Son düzenleme:
1. eşin yanında 2. kv lerden uzaktasınız

beterin beteri var arkadaşımın kv+kp de aynı sekinkiler gibiydi ve kötü tarafı eşi de hep ailesinden tarafa çıkıyordu neler çekti 8 yıldır eşi şimdi akıllandı ama arkadaşım hastalık sahibi oldu çektiklerinden

uzaktasınız nasılsa duymamaya görmemeye çalışmaktan başka yapıcak bişiyin yok gibi bu yaştan sonra değişmezler... eşine yansıtıp huzurun u da kaçırma sakın

eşin ne kadar ailesinden haz etmesede bunu söyleyınce sen kotu olursun. oyle yada boyle et tırnaktan ayrılmaz. evet yaptıkları yanlıs ama esınde soylemıs onlar oyle dıye. senın yapabılecegın fazla bısey oldugunu sanmıyorum canım...

İyi de insanlar belli, tavırlar belli, açıkça yüzlerine de konuşmuşsun, eşin bile istemiyor.. bu noktadan sonra neden takıyorsun ki.. her şey aleni ortada.. arama, sorma..

o'sunu bu'sunu bilmem de..
ne olursa olsun bir anneye de tutup gelini vay efendim ben seni sevmiyorum oğlun da zaten hiç sevmiyor gibi bir cümle kurarsa o kayınvalideye acırım..
dert anlatmanın, tartışmanın da bir adabı var.

olaylara iyi tarafından bak..yine de şanslısın çünkü sana hak veren ve yanında duran bi eşin var..

senin yaşadıklarının bin katını yaşayıp başında hala ailesine toz kondurmayan kocaları olan kadınlar var..düşünsene bi de öyle olsa napardın?

sorununa gelince de bence yapcak pek bişeyin yok bu hır gür böyle gider ne zaman ki eşin onlarla tamamen ilişkiyi keser evinizin kapısından içeri sokmaz bu iş öyle biter cnm.

Madem sen de sevmiyorsun eşin de sevmiyor görüşmeyin o zaman.
Aradığında mesafeli olun.
Çağırdığında gitmeyin bahane bulun.
Buarda keşke oğlun da seni sevmiyor zaten demeseydin :26:
Bir anne için çok üzücü bu cümle :26:
İpleri bu kadar kopardınız madem koy mesafeni.

kizlar oglunda seni sevmiyor zaten cumlesini kayinvalidemin hangi laflarindan sonra doykedim bilseniz demeseydin demezdiniz. ogluna etmedigi hakaret kufur benim dogmamis cocuguma elinden alicam demeler bana esime buldugu kizlari anlatmalar o buldugu kizin annesiyle telde konusuyor oglumu sevmiyorum artik dedi bende o da seni sevniyoe merak etme dedim ve inanin gozunde sevmiyorum oglumu derken nefret var . jerkes dogurdu diye anne olamiyor malesef

o'sunu bu'sunu bilmem de..
ne olursa olsun bir anneye de tutup gelini vay efendim ben seni sevmiyorum oğlun da zaten hiç sevmiyor gibi bir cümle kurarsa o kayınvalideye acırım..
dert anlatmanın, tartışmanın da bir adabı var.

Adap da o adabı hakedene gösterilir. istemediği şeyler duymak istemiyorsa insan lafına, sözüne dikkat etmeli.
Anne diye, geline canının istediği gibi davranamaz.
Konu sahibi arkadaşım. Şükür ki eşin de olan bitenin farkında. görüşme, arama, sorma.

Back
X