- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
kizlar saglik problemi ve doktorun buyuk sehirde olmasindan dolayi kayinvalidemlerin yanina geliyorum iki ayda bir burnumdan geliyor ama. kizlar dugunumden once ne ailem ne ben sevilmedik kayinpederi kayinvalide doldurup uzerimize saldirtti durdu neymis benim anne baba okumamismis biz kimmisiz seviyesizmisiz babamlarin maasi neymiski. esim geldi aileme siz beni muhatap alin onlari onemsemeyin benim annem babami kimse sevmez sulalede kimsede konusmaz hep kotuyduler boyle yeni degil dedi. babam rahatsiz benim adam iceride bana gozler yasli kizim bunlar seni tuketir gel vazgec dedi. ama iste esimi sevince vazgecemedim. nisana esimin aldigi yuzukle gelindi hediye almak zorunda degiller sonucta. dugune sahte altinla geldiler yine ak zorunda degiller dedim ama artik surekli benim annemi babami kiskanmasindan biktim esim benim aileme ylik izinde 20 gun hiderse kendininkine bes gidiyor. hayatimi burnumdan getirdiler deyip ne gidiyor ne ariyor ilk once beni aratmiyor saniyorlardi simdi ogullarinin aramadigini anladilar. simdi ben hamileyim doguma esim benim memleketime gitmmi soyledi cunku su anda doguda ucra yerde herlesten uzagoz is nedeniyle aillelerde farkli memleletten. annesi kiskaniyor neden buraya gelmedin diye sen calisiyorsun nasil gelim diyorum ayaklanirsin iki gine seninkilere gitme diyor kayinvalide.senin ailen gorgusuz moduna getiriyor bende kizip bagirdim ne diyorsun sen sen cok mu iyisin iyi olsan hamile halimle hala fitne fesat pesinde kosup kavga etmezdin dedim utanmiyorda gelmis evde gorumceye cekistoriyor ben sevmigorum sizi kufur yalan dedikodiu hersey var sukur oglunda sevmiyor sizi dedim sustu. esime soyledim iyi demissin hasta halinle hala nasil davraniyorlar diyor. allahtan esim izin alamadida gelmedi. biktim dedikodidan fitne fesattan ne yapicam bilmiyo cok akilli insani parmaginda oynatmaya calisiyor alttan yapip yuzune soyleyince agliyo suc bastiriyor ne yapayim kizlar kizicam kauinpedeti uzerime bagiryip evde kavga cikartiyor korkmuyprum bu sefer bende kiziyorim susuyor ama birde hamileyim simdi birseyde olsun istemiyorim bebege