ne yaptıysam beni sevmedi ailemide ama kadın hem dedikodumu yapıyor hem herseye alınıyor.ak desem kara anlıyor kara desem ak. esimi üzmek istemiyorum bayramda geliyor bizi yemege cagrıyo ama ben gitmek istemiyorum sogdum cok kücük eltimde gelcek eşiyle onada kızgınım bu aralar iki sevmedigim insanla aynı masada yemek yemek kabus gibi offf cok sıkılıyor içim:26::114:
ne yaptıysam beni sevmedi ailemide ama kadın hem dedikodumu yapıyor hem herseye alınıyor.ak desem kara anlıyor kara desem ak. esimi üzmek istemiyorum bayramda geliyor bizi yemege cagrıyo ama ben gitmek istemiyorum sogdum cok kücük eltimde gelcek eşiyle onada kızgınım bu aralar iki sevmedigim insanla aynı masada yemek yemek kabus gibi offf cok sıkılıyor içim:26::114:
tesekkür ederim yazdıgın sözler içim biraz rahatladım ama malesef bu dünya kötülerin dünyası dünya iyisi kayınbabam öldü ben tanımadım hiç ama tanıyanlar söylüyorlar ama onun tam tersi kayınvalidem gibi kibirli sürekli öfke kusan kalp kıran kinci bi insan yasıyor oyunden bu dünya onların iyiler hep gidiyor biz basımızın agrıdıgıyla kendimizi yedigimizla agladıgımız üzüldügümüzle kalcaz. herzaman dua ediyorum
hic bir zaman beddua etmedim allahlarından bulsunlar sadece.allah seninde yardımcın olsun seninki daha zor bide aynı aprtmanda üzüldüm ne diyeyim kelin merhemi olsa kendi basına sürermiş
tesekkür ederim yazdıgın sözler içim biraz rahatladım ama malesef bu dünya kötülerin dünyası dünya iyisi kayınbabam öldü ben tanımadım hiç ama tanıyanlar söylüyorlar ama onun tam tersi kayınvalidem gibi kibirli sürekli öfke kusan kalp kıran kinci bi insan yasıyor oyunden bu dünya onların iyiler hep gidiyor biz basımızın agrıdıgıyla kendimizi yedigimizla agladıgımız üzüldügümüzle kalcaz. herzaman dua ediyorum
hic bir zaman beddua etmedim allahlarından bulsunlar sadece.allah seninde yardımcın olsun seninki daha zor bide aynı aprtmanda üzüldüm ne diyeyim kelin merhemi olsa kendi basına sürermiş
insanında artık iyilik sınırı bitiyor en güzeli ikinci yüzü olurmus ya bazı insanlanrının onu yapcaz artık polyanıcılık diyosunuz ya işte onu. yemek bu aksam. dün aksam esimle biraz tartıstık ama gidelim diyor illa üzülüyor arada kalıyorum diyo barısın artık diyo ama ben biliyorum bugun barıssa yine bıraz zaman gectıkten sonra yıne aynı alınganlıklar kocamı arayıp doldurmalar huzuru bozcak yine oysa ben ona okadar iyi davranıyorum bize gelmişti bigün ozaman yeni evliydik borclarımız vardı pazara cıkamıyorduk paramız yoktu ben onun önüne dogru düzgün kahvaltılık koyamadım diye cok üzülmüştüm aglamıstım bile ama degmezmiş o insan icin hic yanımızda olmadı bide oglunu seviyo lafta hep kendi annem yardım etti bize biz öyle astık zor günlerimizi maddi yönden yardım etmesede sonucta ben onun parasında degildim olmadım olmamda ona tenezzül etmedim etmemde ama manevi olarak destek olsaydı daha olgun olsa herseye alınıp esimi aramasaydı beni kırmasaydı onun bunun agzına bakıp beni tanımadan annemi tanımadan uzaklastı bizden yargıladı hep oysa benim annem carsıya cıktıgında 99 kişiyle konusan biri annem annemi herkes sever ama bi ...... kırık kadın sevemedi. aslında kv seven hiç yok nasıl olduysa bi benimki sever amaaan öff mecbur katlancaz artık oyun zamanı:26:
Merhaba arkadaslar.Bu basligi gorunce dayanamadim sizinle paylasmak istedim.Ben bir aylik evliyim vr kayinvalidemle konusmuyorum.Dugunumuz esimin memleketinde oldu ve biz mecburen bir hafta onceden kalkip gittik ama gormeniz lazimdi kadin resmen gunduz esim yokken ayri aksam o gelince ayriydi.Bana nikahima iki saat kala butun evi sildirdi dusunebiliyor musunuz? Aynisekilde bizden bir hafta sonrs teyzemler falsn geldi onlara da gunde bir ogunyemek veriyordu tsmam.Biz icerde oturuoruz esimin annesi teyzsei anneannesi kizkardesleri toplanip odada uzanmaya gidiyorlardi.Ve bomba tabi biz ilk gecemizi onlarin evinde gecirdik ama nasil.Dugun bitti cumbur cemaat eve geldik bizimkiler bir saat oturup kalkti esimin annesi ve ksrdesi aksam dokuza kadarxgitmediler bulasik yikadilar ben gelinligimle o damatligiyla oturdu ve onlar gidince de biz birbirimize girdik.Balayimiz berbatti karikoca bile olamadik.Gecenlerd ogrendim ki esim de annesiylekusmus.Oturup dugun cd mizi izlemedik resimlere bakmadik kavga ederiz diye her sey burnumdan geldi anlayacaginiz
a
cnm bnm bak biz aynı apt oturuyoruz ben senin dediğin bu sıkıntıyı sürekli yaşıyorum ve çok zor zamanlar geçiriyorum hakaret yedğim halde eşimin annesi suçsuz günahsız oldu ben srfsz bi insan oldum eşimin dediği o yüzden bi kerelik dişini sık sürekli dua et çok cvp verme kuşum bide eşinin dizinin dibinden ayrılma kaynanan o zmn laf sokamaz canını sıkan bi muhabbet olduğundada eşine bişiler soruyomuş gibi yap düşünme sayılı saatler oke sonuçta ellbet birgün biizm dualarımı z kabul olcak onlar gitcek biz kalcaz unutma
cok sükür bu gece de bitti zamanın nasıl gectigini inan anlamadım allah bana hiç hissettirmeden bitirdi aksamı.cok sükür. ama buuzzzzzzz gibi bi hava vardı biz kapıdan girerken kaynım var 3 tane daha önceden gittigimde beni öyle bi karsılarlardı kı bu sefer kv ne anlattıysa artık hiç ne hosgeldiniz dogru düzgün demediler bile kv elini vermedi ben dedim anne elini vermicen mi dedim vereyim bari dedi. eltim de vardı oda cok soguktu ben tokalasmak için yanastımda oda oyle yaklastı kızı var eltimin kv aynı evde kalıyolar 8 yasında cocuk nasıl bi doldurdularsa cocugu buz gibi buz oysa benı cok severdi yengem gelmiş diye nasıl sarılırdı yok okadar cok koyduki o cocugun bana öyle davranması.işte böyle gecti ne diyeyim ya allaha havale ediyorum kv yazıklar olsun bana düsman gibi baktılar hepsi. ya ben sanaküfür mü bagardımmı evime geldin acmı bıraktım ne bu öfke kin nefret niye insanları dolduruyosun. bu mubarek ramazan ayında beni böyle üzdü ya allahıma havale ediyorum eltimide ikisinede yaptıgım insanlıklara yaz8ıklar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?