Ben bu kaynana ile ne yapacağım kızlar bıktım artık :(

Esim annesinin yaptıklarını hep kapatmaya çalışıyor bu durumla nasıl bas edeblrm belki artık cok zoruma gidiyor
En zor olanıda bu benim eşimde aynı haklı bile olsam yok seni çok seviyo şakasına dedi iyi niyetle yaptı ama benim annem en ufak bişey yapsa dünyayı koparır erkekler işte

Ayyy kendi kaynanamın derdi yetmezmiş
Gibi bu forumdaki kaynanaların derdinide çekiyorum. Nedir bizim bu kaynanalardan çektiklerimiz kızlaaaaaarrhepsi hemen hemen aynı yaa. Şu dilleri kopsada kurtulsak vallahi.

Ya canım beni piskinlige vursana.niye alınıyor sun.Allahi var kayinvalidem çok iyidir. ben kendimi ay elimden is gelmez siz varken benim yaptıklarım ne ki gibisinden söylenirim. siz de diyinki ben yapsam da sizin yaptıklarınız yanında güzel olmaz onun için yapmama gerek yok diyip geçin öteye . boş verin yaaaa . bildiğin ben kendimden dert yanıyorum . ama zannetmeyın ki hiçbir şey de yapmıyor değilim. sadece beklentileri yüksek tutmuyorum o kadar

O zaman ben müsade etmezdm annem yaşlı bazen ne dedigini bilmiyor gormezden gel felan diyerek kapattı.

Eşiniz bence arayı bulmaya çalışmış. Kalkıp annesini değiştiremez bu yaştan sonra. Atamaz, satamaz, en azından sizi kırdığının farkında ve annesini savunmuyor.
"Annem kalkıp sana çorba yapıyor, teşekkür edeceğine surat asıyorsun" da diyebilirdi. Dememiş.

Kendi annesini haklı görmemiş, onu savunmamış. Ama onu öyle kabul etmeniz gerektiğini söylemiş.

Siz eşinizin yerinde olsanız ne yapardınız?

Bence biraz alıngan davranmışsınız.

Ben de bilmem o çorbayı, hatta 3-5 çorba dışında başka çorba bilmem. Ama hepsini yemeyi de bilirim. Ne var yani bunda?

Kendinizi rahatlatmayı öğrenin. Sakin davranmaya çalışın. Eşinizi üzmeyin.

Peki böyle böyle nolcak ben onun yüzünü görmeye dahi tahammül edemyrm gtmek istemyrm evlerine giderken resmen işkence cekyrm artk blymsnz
ben de oyleydım de bı sure gecıo soyledıgı seylerı duymuyosun bıle onu önemseme gecıo ama sure lazım ben 5 yıllık evlıyım son bır yıldır fılan amann bı gıt işine demeye basladım yanı dusun 4 yıl çektım senın gıbı ruyalarıma gırıyodu kavga edıyodum kadınla kendı kendıme

yaşlıysa gül geç canıım yaa emin ol kahkahayı bassaydın daha iyi olucaktı bn şahsen öyle yapardım evet yemesi güzelll derdim :) ellerine sağlık güzel olmuş ,güzel yapmışsın der çıkardım işin içinden.Bnm kv bnde 2 ay kaldı laf soksa da hiiçç ses etmiyorum etsem nolcak ki kv ler herzaman üste çıkar,en iyisi susmak.Eşin de demiş zaten o lafını bilmiyor yaşlı diye ,bazıları patavatsız oluyo napıcan eşini de üzme boşver ,sen hamilesin biraz ondanda alıngan oluyon

bişey dememiş. boşver .
annecm sen daha guzel yapıosun tabiki yemeyi bilicem de şakayla karışık

Canım ne güzel senin esin olanları gorms senin arkanda durms bak sene smdi gtmiyomsn bile ya ben napym her hafta gtmek zorundayım saatlerce oturmak zorundayım bktm arrkr dayanamıyorum ki napacagm yüzünü görmeye tahammülm yok allahm

2 yil gecms ve hala degisent hic birsey yok mu o kadını hala çekiyor musnz

Benim tek istedim esimin gerçekleri görmesi ama olmuo ben artk evine bile gtmeye dayanamyrm napacam byle ömür mu geçer

Aynı şeyi bende yaşıyorum.aynı ildeydeyken hafta da bana Yemeğe veya kahvaltıya gelirdi kayınvalidem ve görümcem'de.eşim iş Dönüşü alırdı onları eşim odada yokken sürekli bana laf sokarlardı.bende hiç sevmem ve anlamam böyle şeylerden.bir kaç kez görümcem'i kibarca uyardım.ben hiç üzerime bile alınmam laf sokmaları dedim..kültür farkımız çok!!!!en Çokça lohusalığımda hazmedemedim unutamıyorum yapılanları.Hamilelik ve lohusalığımk çok hassas bir dönem.helekiii lohusalık .

Ben ona cevap vermek bile istemyrm inanin .. ben artk onun yüzünü görmek dhi istemyrm onlara gtmek işkence gibi oluyor içten içe aglyrm saatler gecmiyor esm kalkmak blmyr of of annesi öyle bi tatlı oldu ki

Peki su an ne durumdasnz evliliğiniz ilerledikce bisiler degisti mi

Canım rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah. Sanki kendi kaynananı değilde benimkini anlatmışsın bende bıkmıştım laf sokmalarından aynı senin gibi hiçbşr zaman karşılık vermedim. Aynen böyle devam et benim eşimde en başta yok sen yanlış anlamışsıdır yok o şaka demişt çok ince düşünüyorsun vs. Vs. Gibi şeyler söylerdi sinirimden oturup ağlardım. Sonra eşiminde fark edeceği türden laf sokmalar gelmeye başlayınca eşim bana sen haklıymışsın dedi. bu laf sokmalar bir süredir yok bakalım. Eşime dedim hayırdır diye o da böyle bi laf sokmadan sonra telefonla arayıp baya laflar söylemiş yani senin anlayacağın adamların kafasına dank ediyor ama geç ediyor sabret canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…